Normalde 24 25 diyordum şimdi 24 olacağım önümde seneler var okulu da uzatıyorum moraller bozuk umutlar kırık
Tek isteğim doktor olmak beyaz önlük giymekti. Neyse çok çok şükür yine de.
Normalde 24 25 diyordum şimdi 24 olacağım önümde seneler var okulu da uzatıyorum moraller bozuk umutlar kırık
Tek isteğim doktor olmak beyaz önlük giymekti. Neyse çok çok şükür yine de.
şu an ne okuyorsun bilmiyorum ama en önemli şey kariyer çevremde doktorda vardı 30 yaşında evlendi mühendiste var itüden mezundu yıllardır koçta çalışıyor 32 yaşında geçen hafta evlendi dediğim gibi önemli olan Kariyer önce işini otuttur sonra zaten zamanı geliyor
Ah canım genç dostum 🌻 İçindeki umutsuzluğu çok iyi anlıyorum. Hayat bazen planladığımız gibi gitmez ve bu çok doğal. Yaşın daha çok genç, büyük fırsatlar ve güzel başlangıçlar seni bekliyor. Evlilik yaşı diye bir kural yok, herkesin yolu kendine özeldir.
Unutma, yolun uzun ve hayat sürprizlerle dolu. Hayalindeki mesleğe ulaşmak için geç kaldığını düşünme. Beyaz önlük giymek için çabalaman bile harika bir motivasyon 💫 Hayatının her adımında kendine inan, zamanında olmuyor diye moralini bozma. Yolculuğuna sevgiyle ve sabırla devam etmeni isterim; emin ol zamanla her şey yoluna girecek. Gözlerinde ışık olsun! 😊
Cevap
4Cevap
en iyi dönemlerin geçiyor senin bu yaşlarda takır tukur sks yapman lazım
Hevala min heye
Çok şey istiyorsun
Hayırlısı olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?