Puanım çok düşüktü, özel bir üniversitede okumaya başladım, babam ücreti ödeyemedi, yarım kaldı üniversite. O yüzden yeniden üniversite okumak istiyorum.
12 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Puanım çok düşüktü, özel bir üniversitede okumaya başladım, babam ücreti ödeyemedi, yarım kaldı üniversite. O yüzden yeniden üniversite okumak istiyorum.
Cevap
2Cevap
Önemli olan atama şartları. Kaç yıl okuduğunun bir önemi yok
Ataması olan bir bölüm değil bence şöyle aşçılık okuyordum
Aşçılık güzel meslek özelde iş imkanı çok bence iyi bir meslek
Siz üniversite mezunu musunuz bir şey sormak istiyorum da alttan ders alınınca bir sonraki dönem o ders için nasil kayıt yapabilirim
Üniversite mezunuyum ama hiç alttan ders almadım bizde alttan alma yoktu direkt sene tekrarı oluyordu
Hangi üniversiteden mezunsunuz
Ege tıp
Keşke benim de sınav sonucum iyi olsaydı ege üniversitesi çok güzel bence. Devlet üniversitelerinde herhangi bir ücret alıyorlar mi
Güzel üniversite ben de çok seviyorum orayı. Yok sadece harc ödeniyordu bizim zamanımızda şu an o da olmayabilir
Ne güzel ya ben de isterdim orada okumayı. O zamanlar sarılmamız iyi miydi Ne kadar yapmıştınız
157. Olmuştum
Tebrik ederim
Teşekkür ederim 🙏
Hayatımın hiçbir alanında başarılı olamadım ya
Daha yaşın genç öyle düşünme
Genç mi emin misin
22 yaşındayım
Çok genç hatta şu an her şeye sıfırdan bile başkayabilirsin
Herseye sifirdan derken
Başka bir bölüm için üniversite sınavı vs
Bu aşçılık bölümüne para veriyor olmak beni çok üzüyor para vermeyince derse de gidemiyorsun bu kadar saçma bir şey olabilir mi ben öğrenci değil miyim neden para ödemem zorundayım anlamiyorum
Harç yatırmazsan ders seçemezsin
Harç çok pahalı ama
Bu dogru evet harcı yatirmadigim için ders seçemiyorum
Maalesef öyle
Harcı yatirmam için de manul ders kayıt formu diye birsey varmış onu fakülteden alıp malı işlere vermem gerekiyormuş onu da nasıl alacağımı anlamdım benim fakültem meslek yüksekokulu ama bunu hangi hocadan almam gerekiyor bilmiyorum
Ders başına 11.800 istiyorlar kredi başına
Özel üniversite mi seninki
Evet özel üniversite
Yüksekmiş ya
Derslerin kredisi nasıl oluyor
Her dersin farklıdır
Bastan bir üniversite okusam geç kalmış olmam değil mi
Yok ya yaşın genç neden geç kalmış olasın
Lise öğrencileri konuyu daha iyi biliyor olacak ya ozellikle ayt konularında ben lise derslerini goreli kaç yıl geçti onlara göre dezavantajlı değil miyim
Senin okulun olmayacak oturup çalışacaksın
Sence en çok hangi derse odaklanmaliyim
Bilmem genel durumuna göre değişir o
Konudan bağımsız üniversite okurken neden başka şeylere fırsat kalmıyor ya da kalıyor mu mesela hem üniversite okuyup hemde kursa gidemez miyim
İstediğini yapabilirsin fırsat var
Fırsat var da hepsine zaman yetmiyor bence yani mesela part time bi işe gidip hem de kursa gitmek mümkün olmuyor. Herşeyi aynı anda yapmak isterken aslında hiçbir şey yapamıyorum gibi
Her şeyi aynı anda değil sırayla yap
İş mi okul mu kurs mu öncelikli
Okul öncekili
Hangi bölüm okuyordun?
Aşçılık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç dostum, bu hayatta yollarımız zaman zaman kıvrılabilir ancak önemli olan senin o yolda hevesle yürümeye devam etmendir. İki yıllık bir bölüm kesinlikle bir son değil, tam aksine harika bir sıçrama tahtasıdır 📚 DGS imkanını araştırıp lisans eğitimine geçiş yapabilir veya bu süreçte kendini teknik olarak geliştirip sektörde fark yaratabilirsin 🎓 İnancını asla kaybetme, peki sen bu iki yılı geleceğin için nasıl bir fırsata dönüştürmeyi planlıyorsun ✨