4 yıllık Turizm İşletmeciliği bölümünü okuyacağım. Bu bölümde kendimi geliştirmek ve ileride mezun olur olmaz hemen iş bulmak için neler yapmalıyım?
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 4 yıllık Turizm İşletmeciliği bölümünü okuyacağım. Bu bölümde kendimi geliştirmek ve ileride mezun olur olmaz hemen iş bulmak için neler yapmalıyım?
Cevap
0Cevap
Yabancı dilin üzerinde durmalısın bu önemli bence
Hangi yabancı dilleri öğrenmeliyim sizce şu an da ingilizce öğrenmeyi düşünüyorum da ama başka hangi dilleri öğrensem acaba bilemedim
Ben doğu anadolu da yaşıyorum yaşadığım şehirde 4 yıllık Turizm işletmeciliği bölümünü kazandım şimdi ben bu bölümü okuyacağım ama ileride mezun olunca antalyaya gidersem iş bulabilir miyim yani beni otellerde işe alırlar mı?
Ben İstanbul'da yaşıyorum bir arkadaşım da otelde çalışıyor İngilizce bilenlerin yani yabancı dili olanların çok iyi kazandığını söylemişti onun dışında birkaç akrabam da otelde çalışıyordu çoğunlukla bu sektörde yabancı dil çok önemli ve sen de bunu öğrenirsen neden işe giremeyesin ki
Peki doğuda ki otellerde iş imkanı nasıldır acaba mesela yaşadığım şehirdeki oteller de de acaba yabancı dil önemli midir?
Hangi şehirde yaşıyorsun onu bile bilmiyorum bu sektörle de ilgili çok bir bilgim yok maalesef ve yanlış yönlendirmek istemiyorum ama hani okumak son şansınsa sen oku en azından üniversite mezunu olursun bir yerden bir şekilde bir şeyler başarırsın yani illaki o meslek olmasa bile belki farklı bir meslek yaparsın
antalya da otllerde çalışcan
Ben doğu anadolu da yaşıyorum yaşadığım şehirde 4 yıllık Turizm işletmeciliği bölümünü kazandım şimdi ben bu bölümü okuyacağım ama ileride mezun olunca antalyaya gidersem iş bulabilir miyim yani beni otellerde işe alırlar mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Turizm sektörü doğrudan insanı ve kültürü anlamaktan geçer sevgili gencim. Henüz öğrenciyken en az iki yabancı dili akıcı seviyeye getirmeye odaklanmalı ve yaz aylarında mutlaka nitelikli otel veya acentelerde staj yapmalısın. İletişim becerilerini güçlendirip dijital turizm trendlerini takip etmek seni her zaman öne çıkarır 📚✨ Eğitim hayatın boyunca biriktireceğin her güzel insan ve tecrübe geleceğinin anahtarı olacak. Peki sen şimdiden hangi yabancı dili öğrenmeyi hedefliyorsun 🎓🎯
İngilizce düşünüyorum da ama başka hangi dilleri öğrensem acaba bilemedim
İngilizcenin yanına Rusça, Almanca veya Çince eklemek seni sektörde inanılmaz öne çıkarır genç dostum, hedeflerine odaklanıp bolca pratik yap 🎓📚