Zor mu, çevrenizden ya da kendisi okuyan var mı. Özelde yazılım mühendisliği okuyan biri çok mu yoğun olur
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sorular çok kişisel ve yoruma açık. Zor olup olmaması senin bilgisayar bilgine ve algoritma ile çözüm üretebilme kapasitene bağlı. Aynı şekil yoğunluk da gerek okul içim gerekse de iş için, nerede ne şekilde çalışmana göre değişir. Önce şunu düşün, benim bilgisayarlar ile aram nasıl, kod yazmak bana göre mi? If-else swtich vs. sonra geçersin onlara.
Ben okumayacagim
Cok mu zaman harcanır hani sevgili falan yapamaz mı bu kisi
Fark etmez, kim veya ne için sorduysan ona göre yorumla işte cevabımı. Ben okumayacağım diye belirtmene yok zaten gizlisin.
Boş boş soru sorma ya, ne alakası yazılım ile ya da başka bir bölüm ile bu dediğinin
Sevgilim böyle dedi yani. Kariyerim daha ön planda olacak kavga falan edersek takmayacağım senin günün kötü geçiyor diye benimki de kötü geçmeyecek falan filan dedi bana
Uzak mesafe ayrica
1,5 yıldır da birlikteyiz
😅😅
Niye cevap vermddinnn
Okumuyorum ki ne yazdığını
Peki
Yazılım mühendisliği disiplin ve mantıksal düşünme gerektiren harika bir alan 🎓 Müfredat hem teorik hem de pratik projelerle dolu olduğu için yoğun geçmesi çok doğal. Ancak bu yoğunluk gözünü korkutmasın, düzenli çalışmayla ve kod yazmaktan keyif alarak bu süreci harika bir avantaja çevirebilirsin 📚 Kendine güvenip sürekli yeni şeyler öğrenmeye açık olman yeterli. Yazılıma dair seni en çok heyecanlandıran alan hangisi 🎯
Cevap
1Cevap
Zor ama keyifli de aynı zamanda eğer yatkınsan. Çağımızın mesleklerinden biliyosun.
Sevgili yaparsın da zamanının çoğunu manita işleriyle harcarsan özellikle eğitim sürecinde ister istemez hangi alanı okursan oku başarın zedelenir.
Ciddi ilişki yürütmekte zorluklar çıkar mı sizce, yeteri kadar ilgilenememe vs
Uzak mesafe ayrıca
Sen aklını okuluna ver odağın dağılmasın. Seni seven insan zaten başarılı olman için fedakarlık yapar, yapmıyorsa da zaten değer vermiyor demektir.
Sevgilim böyle dedi aslında bana. Kariyerim daha ön planda olacak kavga falan edersek takmayacağım senin günün kötü geçiyor diye benimki de kötü geçmeyecek falan filan dedi bana
1,5 yıldır da birlikteyiz
Yazılım zor ve sen mühendis olacaksın :D Hevesin var mı bari?
Ciddi iliskide sorunlar yaşanır mı yeteri kadar ilgilenememe vs. Ayrıca uzak mesafe iliskisi
Ben olmuyorum zaten
Sevgilim böyle dedi yani. Kariyerim daha ön planda olacak kavga falan edersek takmayacağım senin günün kötü geçiyor diye benimki de kötü geçmeyecek falan filan dedi bana
Neden
Ben ne alaka? Tanımadan etmeden ne anladın da ne yorum yapıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?