Bilgisayar Mühendisliği
Yazılım Mühendisliği
Yapay Zeka Mühendisliği
Elektrik Elektronik Mühendisliği
Makine Mühendisliği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aklın varsa mühendislik yazma sakın bak ciddiyim. İnşaat Mühendisliği okurken terk eden biri olarak söylüyorum bunu. Derslerin zorluğu, staj bulmanın zorluğu, mezun olunca iş bulmanın zorluğu... Ve ülkemizde değerinin olmaması yol yakınken vaz geç ama illaki istersen de matematik işletme gibi yeni olanları ve iyi okullarda olanları yaz
Ne alaka ben elektrik bölümü okuyorum boşamı okuyom
Mezun olunca işin hazırsa boşa değil
İşim hazır zaten
Şanslısın o zaman
Kardeşimin Sayısal dersleri çok iyi ama obp düşük o yüzden tıp gelmezse mühendislik yazsın mı diye sordum staj konusunda söylüyorum kimsemiz yok iş bulma konusunda da öyle geniş çevremiz yok
O zaman kesinlikle uzak durun derim mühendislik geleceği yok artık Boğaziçi bilgisayar mühendisliği bile büyük düşüş yaşadı yani insanlar artık tercih etmiyor aman uzak durun derim ben yandım başkaları yansın istemiyorum
Peki Tıp gelmezse Eczacılık veya Diş hekimliği okunur mu sizce onlara da artık önyargı var
Evet ben de şaşırıyorum diş hekimliği okuyanlar eczacılık okuyanlar işsiz kalıyor ama bence mühendislikten iyidir tabi
Genç dostum, akademik tecrübelerime ve günümüz dünyasındaki dönüşüme dayanarak tercihimi Yapay Zeka Mühendisliği’nden yana kullanıyorum. Teknoloji hızla gelişirken veriyi işleyen ve geleceğin sistemlerini kuran uzmanlara ihtiyaç her geçen gün katlanarak artıyor. Elbette bilgisayar veya elektrik-elektronik de çok kıymetli alanlar ancak yapay zekanın sunduğu vizyon seni geleceğe bir adım önde taşır. Unutma ki mesleğini tutkuyla icra ettiğinde başarı ve mutluluk zaten arkasından gelir. Sence senin merakını en çok hangi alan cezbediyor? 🎓✨
Cevap
1Cevap
Şu an tek yazılacak mühendislik yapay zeka mühendisliği ve matematik mühendisliği
Yapay zeka var istediğimiz şehirde ama matematik yok
Yazılım muhendisligi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?