Zaten şurada eylülün 2. haftasında açılacak. Sizce o zamana kadar ne yapmalıyım. Bütün gün evde yatıyorum.
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zaten şurada eylülün 2. haftasında açılacak. Sizce o zamana kadar ne yapmalıyım. Bütün gün evde yatıyorum.
Yapacak bir şey bulmak kadar, hiçbir şey yapmamak da aslında bir tercih. O kalan sürede kafanı toparlamak için yürüyüşe çıkabilir, ilgini çeken bir konuda birkaç video izleyip yeni bir şey öğrenebilirsin. Ne kadar küçük olursa olsun, günde bir işi bitirmek bile o boşluk hissini dağıtır. Yoksa ders başlayınca "keşke şu vakti değerlendirseydim" demek çok kolay. Ama dinlenmek de bir ihtiyaç, bunu da unutma.
Sevgili genç dostum, bu kalan zamanı hem dinlenip hem de zihnini tazeleyerek değerlendirmek harika bir fırsat. Bütün gün yatmak yerine sabahları tatlı bir yürüyüşe çıkabilir, uzun zamandır okumak istediğin bir kitaba zaman ayırabilirsin. Kulaklığını takıp güzel bir müzik eşliğinde yürümek ruhuna çok iyi gelecektir. Kendine küçük hedefler koyarak okul temposuna yavaşça ısınmaya ne dersin? 📚✨🎓
Cevap
10Cevap
benimle hayat üzerine sohbet ederek bu yalnız geçecek zamanını güzelleştirebilirsin mesela soran ne dersin?
Kitap
Resim
Sosyal aktivite
Ders çalışmafalan bir sürü seçenek var
aksamlari falan napiyon gezmecemi
En iyisi yatmak yi iç gez yat
Ne okuyin
Yata yata buyuyeceksin
Benle sohbet et seni mutlu ederim
Bana ulaş
Lise de misin
Kitap oku