Neden bu kadar herşeyi zorlaştırmak zorunda bu hocalar hiç mi öğrenci yanlısı olmak halden anlamak gibi bir davranış biçimleri yok?

Dert tasa bitmiyor be kardeş. Tıp öğrencisiyim stajlar küçük bu yüzden iki gün devamsızlık hakkı var. Gittiğim doktor bana normal rapor vereceğine durum bildirir rapor vermiş ama fark etmedim normal rapor sandım, rapor yazısını görünce devamını okumaya gerek yok dedim, öğrenci işleri bu yüzden rapor olarak kabul edilemeyeceğini söyledi ve bu yüzden 2,5 gün olarak geçti devamsızlık, hoca da umursamadı onu rapor olarak kabul ettiremezsen seni sınava almicam dedi. Stajı sil baştan almam gerekiyor ve okulum uzadı hiç yoktan. Nasıl stresli olmayayım, nasıl uyuyabileyim ki, yarım gün için tek bir imza için kalmış oldum tweet bu kadar... İroni yapmıyorum gerçekten yaşandı.

Onlar da hiç mi zor durumda kalmadılar hiç mi bu 5 yıllık eğitimim sürecinde anlayışlı biriyle karşılaşılmaz be kardeşim hep sorun çıkarmaya eğilimli oldular vallahi...
Neden bu kadar herşeyi zorlaştırmak zorunda bu hocalar hiç mi öğrenci yanlısı olmak halden anlamak gibi bir davranış biçimleri yok?