18 yaşında ilk işimde bu kadar ağır ve uzun çalıştırılmak normal mi, istifa etmekle hata mı yaptım?

Bu benim girdiğim ilk işyeriydi 18 yaşındaydım sigorta falan da yapmıştı ama aşırı zorluyordu 19 kiloluk tencereler taşıtıyordu halı vb. taşıtıyordu aynı zamanda hem kasaya bakmamı hem reyonları toplamamı hem reyonları silmemi, reyonları tekrar dizmemi, kasiyerlik yapmamı ve müşterilerle ilgilenmemi ve süpürge yapmamı dışarı ürün taşımamı da istiyordu

Benim markete yolladığında o kadar güvensizdi ki fişi iki kişiye göstermem gerekiyordu onu aldığım sigaranın fişini

Şirket bana dedi ki arka tarafa arabayı götür gel dedi ben de götürüp geldim içinde ürünler doluydu sonra da seslendim ben bu arabayı içeri alın diye içerideki sorumlu kişilere fakat onları almamış ve arabayı biri çalmış yani ben sorumluya seslenmiştim sorumlu ilgilenmemiş kendisi bana dedi ki ben de senin o zaman maaşını kapıya koyayım sesleneyim sen duymadın çalındı diyeyim dedi ben de bunun üstüne istifa ettim

Zaten günde 12 saat çalışıyordu saat 10.00'dan akşam 10.00'a ve oturmak telefona bakmak falan her şey yasaktı ve günde sadece bir saat mola vardı sürekli hareket halindeydik mağazada. Ellerim kollarım her yerim ağrıyor zaten çürüdü ağır eşya taşımaktan yemek falan da yok yani kendimiz dışarıdan sipariş etmemiz gerekiyordu zaten yol falan da yoktu ücretini vereceklerini söylediler ama olmadı 5 gün dayandım zaten biz güneşin altında kamyondan mal indirirken oturuyordu sadece ve bizi izliyordu

Ben de istifa ettim yanlış mı yaptım bilmiyorum sizce bir daha ne işi bulabilirim
Güncellemeler
8 gü
Maaş 33-35 bin arası sigortamı yapmıştı ama beni çok yıpratıyordu
18 yaşında ilk işimde bu kadar ağır ve uzun çalıştırılmak normal mi, istifa etmekle hata mı yaptım?