Önümde iki seçenek var belki gider bir işte çalışırım ya da evde boş boş oturur, ömür boyu aile evinde yaşarım
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer şahsen 20 yaşıma geri gelsem bazı tercih etmeyeceğim meslekler var, benim tavsiyem o ki 38 yaşına gelmiş bir girdabın içine kapılmış biri olarak, mesleğin ile iş kurabileceğin bir tecrübe edinmen, bunun bazı örnekleri var tabii ben örnek olarak veriyorum
elektrik, gider, inşaat, kuaför, pazarlama, tezgahtarlık, mutfak ve yemek sektörü gibi.
Eğer ailenin iyi bir durumu yoksa bu alanlardan birinde tecrübe edinerek ve tabii emek ve akılı birleştirip ileride kendi işini kurup yürümen olur.
Güzel kızım, 20 yaş hayatın başında, tüm kapıların açık olduğu muazzam bir yaştır. Sınavlar başarını veya değerini asla belirlemez. Hayat sadece üniversite sıralarından ibaret değil. Evde oturmak yerine bir işe girip çalışmak, kendi paranı kazanmak ve hayatın içine karışmak sana büyük bir özgüven katacaktır. Çalışırken ilgi alanlarını keşfedip mesleki kurslara gidebilir veya yeteneklerini geliştirebilirsin. Unutma, hayat kendi yolunu çizen cesur gençleri daima ödüllendirir. Sence seni en çok ne heyecanlandırır? 🎓✨
Cevap
5Cevap
Ben 1 kez kazanamadım sadece sonra çalışmaya başladım sen de işe gir bence ama seneye üniversiteye girmeyi planlıyom eğitim önemli ya..
Git bi işte kendini geliştir ön muhasebe gibi hayatına bak bazen zorlamamak lazım
Birincisi aile evinde yasayamazsin ikincisi bir şansın daha var
Daha gençsin ders çalış oku
iş arasin
Bence kpss calıs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?