Ramazan Yetgin'in kitaplarını aldım da hayatta yetişmez o adamın videoları
6 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
2018'den beri KPSS çalışıp da atanmaya çalışan biri olarak kpss konusunda çok deneyimliyim. Celal Hocayı dinledim ama bana göre değil derste o kadar cıvıttı mı ben dikkatimi kaybediyorum. Ramazan Hoca iyidir. Çünkü Ramazan Hoca ciddidir. Disiplinlidir. Espriyi şakayı ara ara yapar. Ve o adam dersi kpss için anlatmıyor. Türk milleti tarihi öğrensin diye anlatıyor. Bence Ramazan Hocadan dinle. Yine sonradan dinlediğim bir hoca daha var. Birol Yetimoğlu. Bu adam Balıkesirli. Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesinden mezun. Bu adam da dersleri hem eğlenceli (müzikle işliyor yani hata yapınca göndermeli şarkıları çalıyor ilk başta çok yüksek sesle çaldığından hay çalacağın şarkıya sokayım dersin ama derste uyumamanı engelliyor bu sayede) hem detaylı hem de kısa anlatıyor. İnstagrama gir Birol Yetimoğlu diye deneme çözümleri var instagram hesabında herhangi birini dinle dediğimi anlarsın. ÖSYM tarzına yakın bu arada soruları.
Teşekkür ederim. 48 gün sonra sınav var ramazan hoca yo dinlemek daha çok isterdim de zamanım kalmadı Celal dinlicem
Dediğim birol hocaya da bakayım sağ ol
Rica ederim.
48 günde hiçbir şey olmaz mı
Kendimi görmek için girerim olmadı
Ya olabilir niye olmasın. Kendini öyle şartlama. Belli olmaz bu işler. 48 günde her şey olabilir. Sen çalış. Bunları düşünme.
Galiba ôyle Celal Hocayi cok övüyorlar ben yillardir Ramazan Yetgin hocayi bildim hatta Allah izin verdi de tanisma firsatim oldu muhtesem bir hoca ama ders anlatimlari cok genel detayci uzun oluyor ama guzel anlatiyor tabi de o bizim isimize gelmiyor
Celal hoca peki çok mı genel onu biliyor musun tarih bilgim kmtü
Bende ramazan hocayı dinlemek istiyorum ama sınava 48 gün kadar kaldı yeitişmrz
Celal hocayı 7 8 yıldır takip ediyorum akılda kalıyor anlattıkları ama detay çok yok o yüzden baska hocalara da bakmakta fayda var
48 gün kaldı KPSS ye ramazan Dan mı dinleyeyim yoksa Celal mi
İlla bi alt yapın vardır bu saatten sonra bol bol farklı soru çöz
Gerçekten yok
İlk defa KPSS ye giricem. Tarih bilgim de sıfır o kadar sorudan şimdi sınava gide anca 2 tane işaretlerim açıp Celal izlesem mi kısa zaten soru çözeyim
Çözerim
Aç Celal hocayı en azından hikaye şeklinde anlatiyor mutlaka biseyler bırakır sende ama digerini tanimiyorum ona da bak hangisi iyi geliyorsa onu dinlersin
Çözdürür yani dimi sınavda sksjdjf
Kısa anlatanlar genelde altyapısı olanlar için ama tarihte sıfırım
Neyse ben bir bakayım soru çözerek kaptırm o açığı teşekkürler
Sifirsan eğer celal hocaya göz at ama süren yetmez bende gircem kpssye ama en son 4 yıl önce açtım kitabın ağzını bakalım nasıl olacak rica ederim
Denemelerini çözdüm celal hocanın ramazan hocanın daha zorlayıcı
Konu anlatımından bahsediyorummm
Ben de bildiğim kadarıyla yorum yapıyorum konu anlatımı hiç izlemedim ondan
48 gün kaldı KPSS ye bir şey olmaz mı bu saatten sonra
Coğrafya tarih Türkçe konularını yetiştirdiğim kadar çalışsam
Offf vatandaşlık da var
Benim de 18 gün kaldı ramazan hocadan çalış
24 yapıyorum en kötü
Yetişmez ki daha coğrafya falan var. Ramazan hoca iyi evet ama aşırı uzun bende yavaş çalışıyorum
Video ders kitabı var sadece notlarına bakarım kitapta ki. Kötü fikir mü
ya yetişir zaten izleyince aklında kalıyor 48 gün az değil matın nasıl
Seninle denk geldiğimiz 273747. KPSS sorusu skskdkfk 10 12 çıkmış sorularda
Celal hocaya başladım belki o da iyidir ya
48 gün evet ama daha coğrafya Türkçe var vatandaşlık var matta çalışıcsm
algoritma öne atıyor :D
Gaksıdkdpfjg
Celal hoca dinleyen arkadaşın falan yok mu
Kısa konulardan başlayarak ilerlicem 25 dk şık Atatürk hayatından başladım LEKSPWKDPEJF
Bol şans başla şimdiden
Direkt tavsiye vereyim aydın yüce ve çıkmış sorusu gerisi yalan
Istersen pdf falan da bulurum
Soru bankasını mı çözeyim
Ardıç Tarihi izle. Celal Hoca hem genel hem de hikayeler ekliyor kafan dağılıyor
Ablamın hocası. Coğrafya ve vatandaşlık kolay ama tarih zor yetişir
Nasıl anlatıyor biliyor musun güzel mi
Tarih evet sıkıntı. 48 gün kaldı. Uyumam gerekirse
Önlisans evette 48 de çok değil yine az😢
Celal hocaya bakayım o zaman. Ramazan hayatta yetişmez teşekkürler
ben ramazan hocadan dinledim hep
tamam sonrası pek sarmadı beni
aydin yuce en iyisi
Celal Şengör mü
Alddokfpdnfoff
Cba izle
yok ablam
Niye 60 video cok mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mehmet Celal Hoca dersleri gereksiz teferruattan arındırarak akıcı, samimi ve akılda kalıcı bir dille anlatır. Konuları özüyle verir, öğrenciyi detay boğuntusuna sokmaz. Zamandan kazanmak isteyenler için harika bir tercihtir. İlerlemeni hızlandırmak adına Celal Hoca’nın videolarıyla konuyu kavrayıp soru çözümlerine ağırlık verebilirsin. Unutma, sınavı kazandıran derin detaylar değil, istikrarlı soru pratiğidir. Çalışma takvimini hazırladın mı, nasıl bir yol planlıyorsun 📚✨?