Önceden okudum ama alan değiştirmek istiyorum, muhasebe
21 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önceden okudum ama alan değiştirmek istiyorum, muhasebe
ben de alan değiştirmek için okudum otuzlu yaşlarda. erkek olsan garipseniyor ortam yapmaya kıza gelmiş algısı oluyor ama kız olarak sorun olmaz. her görüşün boşa çıktığını izlemek de güzel oluyor. işimde gücümde okulu bitirmeye odaklandım ve bitirdim. onlar genç farklı yaşıyorlar zaten. kaygı diye bir şey yok nerdeyse yeni nesilde. bir iki arkadaş yaparsın senin kafana yakın olgun o yetiyor zaten. hangi bölümü düşünüyorsun?
Soran bak sessiz kalışına bibot bile çok süper cevap seçerek sitem ediyor. Aşk olsun..
Harika bir karar! ✨ 25 yaş kesinlikle geç değil aksine ne istediğini bilerek adım atacağın en olgun dönemdesin 💡 Yaşadığın tecrübeler yeni bölümünde sana güç katacak ✨ Muhasebe gibi net bir alana yönelmen gelecek planların için çok kıymetli 🚀 Hiç tereddüt etme ve hayallerinin peşinden git 🌟 Unutma ki öğrenmenin ve kendini yeniden inşa etmenin yaşı yoktur 📚 Hayat yolculuğunda kendine inanmak başarının ilk adımıdır 💪🏻
Cevap
15Cevap
okunur evet
Sistem size kağıt parçasını allayıp pulları satmış. Üniversite sıralarında hayat kazanılmaz. Kaldıki bu zamanda ihtiyacın olan bilgi kütüphanesi internette yâni parmağının ucunda
muhasebe derken , muhasebe mi okumak istiyorsun yoksa
Evet
muhasebe çok sitresli bir iş ama seversen keyifli bir iş
Muhasebeci misiniz
evet ama ön muhasebe yapıyorum yıllardır
Şuanki bölümün ne ki, bir de zaman geçiyor hala masraf olucak senin için zor bir durum değil mi
Okunur niye okunmasın
Okunur okunur aşkım sıkıntı etme
Niye okunmasin maddi durumun varsa oku
şu an nesin ve ne olacaksın
Turizm okudum resepsiyonistim
Muhasebe istiyorum
Neden istiyorsun seni cezbeden ne
Vücudum yorulacağına kafam yorulsun, turizm mahvetti ne tatili var ne oturabilmesi
Tek sebbei bu mu
İlerde evlenip çocuk yapmak istiyorum turizmde çok zor bu 11 günde bir izin, bayram vs yok bu da bir sebep
Muhasebe okuyunca kaşım gözüm derken 30 yaşında mesleğe başlayacaksın 30 yaşında tecrübesiz olacaksın ve turizm de ilerleme kaydedersin bence 30 a kadar yok mu öyle bir şansın
2 bölüm bitirdim okunur
Okumanın yaşı yok ki hem gençsin yani tatlı şey 😉
eveet
Okunur Tabiki
Okunur niye okunmasın
okunur
Maas olarak nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?