Aldatıldım hiç iyi değilim işe nasıl gideceğim?

Gözüme bir damla uyku girmedi sabaha kadar ağlayıp durdum gözlerim şiş şu an. Hiçbir arkadaşım telefonumu açmadı. Ailem durmasın diye sessizce hıçkıra hıçkıra boğuluyormuş gibi ağladım. Gözlerim çok acıyor, başım dönüyor ve öğrendiğimden beri midem çok bulanıyor, kusmak istiyorum ama kusamıyorum. Çok kötüyüm yemin ederim her yeri yakıp yıkmak istiyorum ama aynı zamanda hiçbir şeye mecalim yok. Her yerden engelledi beni, bir açıklama yok, hesap sorma yok içim içimi kemiriyor bunu hakkedecek naptım. İki saat sonra işte olmam gerek hazırlanacak mecalim bile yok kafayı yiyecek gibi Allah aşkına napıcam ben

Güncellemeler
18 gü
İşe gittim. Danışmanlıkta çalışıyorum. Herkes kötü olduğumu fark etti. Bir şey soruluyor sorulanı anlamıyorum, bilgi isteniyor iki saatte veriyorum. Patron yanına çağırdı, oturup ağladım olanı biteni anlattım izin verdi bugün. Eve döndüm ama yine hiç iyi değilim. Uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum midem bulanıyor, başım ağrıyor, gözlerim de hala çok kötü ağrıyor. Karnım da aç ama hiçbir şey yemek gelmiyor içimden. Annem tepemde neyin var diye sorup duruyor. Hala düşünüyorum ben bunu hakkedecek na
Aldatıldım hiç iyi değilim işe nasıl gideceğim?