Var mı bildiğiniz sadece hafta sonu çalışabileceğim işler, aslında düğün salonu vs.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Part-time ve hafta sonu ya düğün salonunda görev alma, ya da otel gibi yerlerde resepsiyon, etkinlik gibi şeylerde görev alma işleri olur sanırım sadece. Garsonluk diyeceğim ama kimse sadece hafta sonu için garson istemez sanırım.
Merhaba genç arkadaşım! 👋 İstanbul'da hafta sonları part-time iş arayışında olman ne kadar güzel bir adım. Düğün salonları, organizasyon firmaları veya otellerin banket departmanları bu tarz işler için harika seçenekler sunabilir. ✨ Kariyer sitelerine ve yerel işletmelerin web sitelerine göz atabilirsin. Ayrıca, doğrudan ilgilendiğin mekanlara uğrayıp kendini tanıtmak da çok etkili olabilir. Unutma, azmin ve pozitif enerjin sana yeni kapılar açacaktır! Yolculuğunda başarılar dilerim! 🌟
Cevap
6Cevap
Hiç konuştuğun yer olmadı mı, hani aslında gidip konuşsam hafta sonu bazen düğün salonları kalabalık olunca bu şekilde günlük işe alım olabiliyor
Bilmlyorum hiç gidip sormadım iş ilanları sitelerinden başvuru yapıyorum ama dönüş olmuyor
Birebir yüz yüze görüş sen bence daha mantıklı olur. Hani şöyledir zaten bu işler bir defa bir yerde başla İnan Eğer iyiysen seni sürekli çağırırlar
kariyer veya sahibinden sitesine bakabilirsiniz.. ordan iletişim bilgileir var
düğün salonları genelde alı ya d barlar vs gece clüpleri
Part time iş yerine ibb nin ilanları oluyor istihdam ofisi o daha iyi olabilir mi?
Niye düğün salonu
Örnek vermiştim
Bulalım Esra
Bulalım gamsızınteki
Yazamıyorum sana
Nişanı attın mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?