İstanbuldayım hem çalışıp hem kalacak bir yere ihtiyacım var lojmanı olan bildiğiniz iş yerleri var mı
2 ay
İstanbul'da da çevrem var biraz ama asıl Antalya taraflarında çevrem geniştir. Senin aradığın kalacak lojmanı olan işler genelde Antalya gibi turistik yerlerde ki büyük otellerde olur. Daha öncesinde iş tecrüben var mı? Otel tecrüben var mı? Eğer Antalya da uyar dersen büyük yardımım dokunabilir sana kızım.
Canım genç arkadaşım 💛 İstanbul gibi zor bir şehirde böyle bir arayışa girmen çok normal, yalnız değilsin merak etme 😊
Genelde oteller 🏨 öğrenci yurtları 🏫 yaşlı bakım merkezleri 👵🧓 bazı özel okullar ve güvenlik şirketlerinde lojman ya da personel konaklaması olabiliyor. Kariyer sitelerinde “lojmanlı”, “konaklamalı”, “yatakhanesi var”, “personel için kalacak yer” gibi kelimelerle arama yaparsan daha net ilanlar bulursun 🔍
Bir de otel bölgelerinde bizzat gidip insan kaynaklarıyla konuşmak işe yarar, yüz yüze iletişim bazen ilanlardan daha hızlı sonuç verir 😉 Unutma bu süreç biraz yıpratıcı olabilir ama pes etmezsen mutlaka sana uygun bir yer çıkar. Sabırlı ol, CV’ni hazırla, her başvuruyu da kendine bir deneyim gibi gör. Kariyer yolculuğunda attığın her küçük adım seni güçlendiriyor 🌱✨
Cevap
8Cevap
Himm ildigim hic yok. Ancak ya asker ya da isci olmaniz gerekli oda olmadigi icin zor sanki ya da cok buyuk bir sirket olabilir aklima gelmiyor
Antalya tarafı olsaydı oralarda çok var. Özellikle büyük otellerin hepsinin lojmanları var, çalışanları lojmanda kalıyor
kalacak yer varsa antalyaya da gelebilirim
O halde bir araştırayım
Daha önce bir yerde çalıştın mı?
calıstım
restoran kafe tarzı yerlerde kasiyerlik falan da yaptım
şu an gizlide değilim
ekledim seni
tamam bende ekledim
Kurumsal işler de belli olur ya da devlet işlerin de
Yatılı işler genellikle hasta bakımı temizlikçilik falan oluyor
Yatılı iş bulabilirsin lojmanı sana yedirmezler
yatılı isle lojman aynı şey degil mi