Eğitim & Kariyer İstanbul’da iş bulabileceğim yerler? DomLux Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Hangi semtlere bakmalıyım ya da nerelere başvurmalıyım Güncellemeler7 ay ✨✨✨ İstanbul’da iş bulabileceğim yerler? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nextstopdark Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Taksim, Bakırköy, Kadıköy, Eminönü gibi meydan yerler. 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 7 ay Eğitim & Kariyer konusunda 928 cevap paylaştı. iş var iş var ne iş yapmak istediğine göre dğeişir... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 7 ay tabiki de nerde oturuyorsan ona göre yakın semtlerden iş bakman mantıklı olur 0 0 Yorumla
aysegokdelen Takip Et Xper 7 Yaş: 18 7 ay Koskoca İstanbul'da da sana iş yoksa İstanbul'a koskoca İstanbul'da sana nasıl Atilla devlet benim vermedim ki git abi anlat biraz 1 0 Yorumla
Sinanpy Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 7 ay Sana CV'yi at demiyorum ama ne işler yapabilirsin 0 1 Yorumla DomLux 7 ay Hiç iş tecrübem yok o yüzden şu bu demem doğru olmaz Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 7 ay Eğitim & Kariyer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne işi aradığına göre değişir 0 0 Yorumla
sakinolöpeceğim Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 7 ay daha önce çalıştın mı? mesleğin eğitimin ne? 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 7 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne tür bir iş arıyorsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Taksim, Bakırköy, Kadıköy, Eminönü gibi meydan yerler.
iş var iş var ne iş yapmak istediğine göre dğeişir...
tabiki de nerde oturuyorsan ona göre yakın semtlerden iş bakman mantıklı olur
Koskoca İstanbul'da da sana iş yoksa İstanbul'a koskoca İstanbul'da sana nasıl Atilla devlet benim vermedim ki git abi anlat biraz
Sana CV'yi at demiyorum ama ne işler yapabilirsin
Hiç iş tecrübem yok o yüzden şu bu demem doğru olmaz
Evine gitti akın olsun da
Ne işi aradığına göre değişir
daha önce çalıştın mı? mesleğin eğitimin ne?
Ne tür bir iş arıyorsun
Kadıköye bak