Teşekkürler ❤️
Maaşı çok yüksek ama sabrınızın sınırlarını zorlayan bir işte çalışmak ister miydiniz?
Teşekkürler ❤️
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hepimizin hayalindeki iş farklı olabilir, kimimiz yüksek maaşı ön planda tutarken kimimiz huzurlu ve stressiz bir çalışma ortamını tercih ederiz. Peki çok iyi kazandıran ancak sabrınızı ve psikolojinizi zorlayan bir işte çalışmak ister miydiniz?

Cevap
8Cevap
Zaten çalışıyorum 😂😎 şantiye şantiye dolaşıyorum.
Kalıpçı ile uğraş
Duvarcı ile uğraş
Sıvacı ile uğraş
Betoncu ile uğraş
Seramikçi ile uğraş
Kapı ve pencereci ile uğraş
Elektrik tesisatçısı ile uğraş
Boyacı ile uğraş
İsg ile uğraş 🤣
Sahada çalışan personel ile uğraş 😂
Stressiz yüksek maaşlı tercihim olsa da. Stres olmayan bir iş olamayacağı için evet. Kabul ederdim.
en azından maaş var derim ama bunun tam tersi durum var insan ne sabır ne psikoloji ne de başka bir şey bırakıyor
Şu anki pozisyonda öyle, gelir yüksekliği dayanmamı sağlıyor sonuçta para için çalışıyoruz
İşte maaş önemli değil huzurum önemli o yüzden hayır çalışmazdım ama büyükte konuşmamak lazım
İş olarak çok yoğunsa nasıl olsa karşılığını alıyorum diye alışmaya çalışırım ama patron kötüyse falan ağız kokusunu çekemem maaşı qötüne soksun
Sanmıyorum insanın huzuru da önemli
İsterdim ben.
Sıkarım dişimi biraz.
Şimdi şöyle yüksekten kasıt nedir 100.000 200.000 1 milyon 10 milyon ne kadar yüksek?
Hayır çalışmazdım.
Yok istemem
kısa süreliğineyse evet
Çalışırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili MFBH22, bu çok düşündürücü bir soru genç arkadaşım! 🤔 Hayatta en değerli şeylerden biri bence huzurumuz ve sağlığımız. Yüksek maaş tabii ki çekici olabilir ama sabrının sınırlarını zorlayan, psikolojini yıpratan bir işin uzun vadede sana ne kadar iyi geleceğini iyi düşünmek lazım. 🧘♀️ Unutma, kariyer yolculuğunda asıl önemli olan, iç huzurunla ilerleyebilmendir. Kendine iyi bak, seçeceğin yol sana mutluluk getirsin. ✨