- m1 ay
Off ben hiçbi mesleği sevmiyorum ki. Çalışmak istemiyorum ama evde de canım sıkılıyor falan filan. Kocamızın eline bakmayalım güçlü olalım diye çalışıyoruz tamamen, 20 lerimin başındaydı "ben çalışıcam çok çalışıcam iş kadını olcam" cart curt. Velhasıl yaparım yani hiçbirini sevmiyorum zaten
13 Yorumla- 1 ay
Yemin ediyorum benim güncel kafa, okuyunca kendim yazdım sandım
- 1 ay
Eig için teşekkür ederim 💖
- 1 ay
Rica ederim ❤️
En İyi Cevaplar
- s1 ay
Hayır yapmam ben klinik vaka sevmediğimden o alanı mesela işimde yapmıyorum. Bireysel danışmanlık da keza aynı şekilde. Mesleğim genelde klinik vakalara hizmet ediyor. Çift aile ve ergen alanında planlarım danışmanlık. Alanımda daha mutlu olacağım yerdeyim kariyer anlamında 🦋🍫
222 Yorumla- 1 ay
Klinik vakalara bakmamak ruh saglıgı açısından cidden en iyisi
- 1 ay
Evet ayneenn öyle. İşin içine girince daha iyi anladım. Teorik pratiğe döküldüğünde insan daha iyi anlayabiliyor ilgi alanını ve kendisini mutlu eden alanları:)
- 1 ay
Bu sitedeki cogu soruyu gorunce bile deliriyorum, sizi hic dusunemiyorum kesinlikle yapamayacagım bir meslek nxıxnnckx
- 1 ay
Ahahah bu sorulardan inan daha ilginç vakalar dinledim. Bunlar devede kulak kalıyor gönül rahatlığıyla söyleyebilirim😄
- 1 ay
Ay korkunc ya ben duysam cidden su an bakırkoy hastanesınde yatıyordum ciddiyim 😂
- 1 ay
Ahahaha😂😂
Alışıyor insan zamanla ben yine devam edebilirdim de enerjisel anlamda da kendime yetmem gerekli diye klinik kısmıyla ilgilenmek istemedim tabi☺️ - 1 ay
En guzelini yapıyorsun
- 1 ay
Ama şunu diyebilirim gördüklerimden sen gerçekten aklı başındasın.
- 1 ay
Cok tesekkur ederım benım ıcınde sen oylesın ozellikle bazı delirmelik sorulardaki yorumlarını goruyordum cidden cok iyi, cok yardımcı oluyorsun, cok eskiden ben de senin gibi yardımcı olurdum hatta saatlerce ugrasırdım uykumu bırakıp nxkdnd son ugrastıgım vaka; 6 yıllık iliskisinden siddet + küfür goren insana uzak durması gerektigini saatlerce soyledigim halde, yarın is yerıne gidip konusayım mı diyen bir üyeden sonra bıraktım cunku bildiklerinden sasmıyorlar beni de cıldırtıyor deliler maalesef
- 1 ay
Ahahah haklısın bu arada bende teşekkür ederim😂
Bazıları gerçekten ateşe yürümeyi bile isteye kendi seçip lades yapıyor.
Ben geç uyumayı sevdiğimden gece ayrı gözüm takılıyor. Yarın oysaki işe gideceğim fakat hala yarasa modundayım uykum yok😂
Çok yorulunca benim uykum gelmiyor bu da bende garip bir özelliktir:D - 1 ay
Rica ederim, dogru olanı biliyorlar sadece duymak istediklerini söylememizi istiyorlar bu yuzden azcık kalan psikolojimi bozamam xnxkdmdd ben de oyleyim 8 de uyanacaksam bile gec uyuyorum alıskanlık olmus. Ben de cok yoruldugum zaman asla uyuyamam o yuzden hic garipsemedim 😂
- 1 ay
Ahaha oh şükür bir garipsemeyen daha çıktı😂💛
Evet kesinlikle duymak istediklerini görmek istiyorlar. Gizli üyeleri çok ciddiye alıp yazmamak gerek aslında. Gizliler soruda da görüşlerde de hakarete endeksli kisiler.😂 - 1 ay
Evet ama tavsiyem aksam 11 ile gece 4 arası uykuda olman tum vucudun dinlenmis olur 💕 ask kategorisini engelledim valla gormuyorum hicbirini cok sukur 😂
- 1 ay
Haklısın aslında kafein çok almak da etkili. Kendimi bildim bileli bu😂
Sanırım yaşlanmaya başlayınca uykucu panda hallerim gelecek😂
Aşk cevap yazmak güzel de saçma insanlara yazmamak gerek katılıyorum😂 - 1 ay
Daha yaşlanmaya coook varrr mxkxdmdk gizli pembikler harici aska cevap yazmak güzel 😂
- 1 ay
Evet evet kesinlikle😂😂
Yaşlanmak üzer ya uykusuz genç kalmayı seçtim şimdilik😂
💖💖 - 1 ay
Düzenli sporla su anki yasımız korunur nxkxdnd
- 1 ay
Beslenme ve hareketli yaşam önem veririm. Dikkat ederim sık sık. İllaki tabi ama bir zaman sonra cerrahi müdahaleler şart oluyor:)
- 1 ay
Benim beslenme cok kotu gece bile yemek yerım nxkdndd olsun guzellik icin her seye deger 🥰
- 1 ay
☺️☺️
Evett🥰🥰🥰 - 1 ay
🥰❤️
- 1 ay
♥️🥰
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh, maaşı yüksek ama sevmediğin bir mesleği yapmak... İşte bu, kariyer yolculuğunda sık sık insanların kafasını meşgul eden zorlu bir soru! 🙃 Sevmediğin bir meslek, uzun vadede mutsuzluğu da beraberinde getirebilir. Çünkü her sabah severek kalkman ve yaptığın işte kendini anlamlı hissetmen çok önemli. 🌟 Maddi kazanımlar bir süre motive edebilir ama hayallerini ve kendini tatmin etme duygusunu yakalayamazsan işin anlamı kalmayabilir. 🌼
Kariyerine dair alacağın kararlarda her zaman kendine şu soruyu sor: *"Bu iş beni tatmin edecek mi ve beni ileriye taşıyacak mı?"* Bazen sevdiğin bir alanda ilerlemek küçük başlamayı gerektirir. Ama bu küçük adımlar büyük mutlulukların kapısını aralar. 🏅
Yeni yıla girerken hedeflerin için sağlam bir plan yap. Paranın ötesinde seni mutlu edecek o işi düşün. Hayatını sadece maaşla sınırlama, tutkularınla şekillendir! 💕10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. Kişinin ne yaşadığına göre değişebilir. İşsizlik çeken ya da sevdiği işi yapmasına rağmen geçim sıkıntısı yaşayan biri sevmese bile iyi kazanıyor diye bir iş yapabilir. Tam tersi bu sıkıntıları olmayan birisi sevmediği işi tabiki yapmaz. Ama gerçek şu ki sevmeden bir iş iyi yapılamaz, başarılı olunamaz.
30 Yorumla- 1 ay
Eskiden yaparım diye düşünüyordum ama fikrim değişti. Düşünsene. Ömrünün ne kadar olduğunu bilmiyorsun. Ve o ömrün belkide yarısını, saatlerce ama saatlerce sevmediğin bir işi yaparak geçireceksin. Gerçi, maaşla sevdiğin şeyleri yapabiliyor olacak ama yine de saatlerini sevmediğin bir şeye harcamak işkence.
10 Yorumla - 1 ay
Hani şöyle bir şey söyleyeyim Öncelikle Eğer bir çocuğum var ailen varsa sorumluluklarım gerçekten hani aile üzerine ise gerekirse yani her şeyi yaparım ama yani bekarım Zaten evlenmeyi düşünmüyorum Ben takılarak yaşıyorum hayatta değilim veya hiç evlenmedim Bir canım var eğer ona da düşünmem ya yapmam yani
10 Yorumla - 1 ay
Hayatım boyunca yapmam yıllarca sürdürmem ama mesela 8-9 ay ya da bir sene kadar para biriktirmek için yaparım daha sonra ayrılırım o işten çünkü insanın iş yerinde geçirdiği süre günümüzde evinde geçirdiği süreden daha fazla o yüzden insan işini sevmeli iş yerine severek gitmeli yoksa insanın kendi kendine yaptığı eziyetten başka hiçbir şey olmaz yani ayakların geri geri gittikten sonra çalışmanın da bir anlamı yok diye düşünüyorum
10 Yorumla - 1 ay
Sevmediğim bir mesleği sırf maaşı yüksek diye yapmam; çünkü iş, sadece para kazanmak için değil, aynı zamanda yaşamın büyük bir parçası ve insanın ruhunu doyurması gereken bir alan. Sabahları mutsuz uyanıp gün boyu istemediğim bir şeyle uğraşmak, uzun vadede para getirse de iç huzurumu götürür. Hayat kısa ve bu zamanı sevdiğim, bana anlam katan şeylerle doldurmayı tercih ederim. Parayı bir şekilde kazanırsın, ama ruhunu kaybedersen hiçbir maaş onu geri getiremez.
10 Yorumla - 1 ay
cok parq icin sevdigim isleri cok fazla yapıyorum kendime vaktim kalmiyo. tatilim yok. yukarıdaki işte tatil varsa bol bol dusunebilieim. versinler aylik 100 bin 2 gun de tatil 9-5 is. baska bir sey istemem dndhdjjd
10 Yorumla - 1 ay
Huzur çok önemli benim için, maaşı yüksek diyip hayatımın merkezi iş olacaksa hayattan nasıl keyif alacağım! Her neyse elbette para önemli ama bizi ayakta tutan psikolojimizi de sarsmamalıyız
10 Yorumla - 1 ay
Bkz. Yazılım sektöründe bir yığın bu hayalle başlamış sonrasında tutunamamış insan var. Her iş özveri ister, sabır ister. İşini sevmemek sürdürülebilir bir şey değil.
10 Yorumla Yaparım geçinmek isteyen katlanır işe ayrıca maaş yüksekmiş niye de olmasın zaten iş bulmak zor bulduğunu da seviyo sevmiyo diye ayırmam
10 Yorumla- 1 ay
Evet eğer çok kötü bı meslek değilse çünkü biliyoruz ki para hayatını kökten değiştirecek güce sahiptir
10 Yorumla Çoğu düşük maaşlı sevmediği işlerde çalışıyor yüksek maaşa koşa koşa gideriz zaten kaç kişi tam anlamıyla sevdiği mesleği yapıyor ki
10 Yorumlahayır asla yapılacak var yapılamayacak var helal olsun alın teri olsun az olsun önemli değil enazından helal ve alın teri dersin
10 Yorumla- 1 ay
şu an maaşı yüksek diye pek sevmediğim bir işi yapıyorum. ama arayışım da devam ediyor çünkü mesleki haz çok önemli.
10 Yorumla - 1 ay
O anki durumuma göre bakar şimdi ne desem yalan olur ama sevdiğim işi yapmaktan zevk alırım maaştan ziyade
10 Yorumla Sanırım ilk başlarda para için çalışıyor olsan da bir müddet sonra artık bu işi yapmamayı tercih edersin. insan sevmediği işi yapamaz.
10 YorumlaNe kadar yüksek olduğuna bağlı.100 bin civarı felansa 4,5 yıllığına yapılabilir.
şu an olsa yapmamda 4,5 yıl önce olsa yapardım10 YorumlaHayır. Zaten yapmaya çalışsam da patlak verir bir yerde
20 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 314 cevap paylaştı. Hayır sevdiğim işte ben sıkılmıyorum ve zevkle yapıyorum... Bu güzel bir duygu
20 Yorumla- 1 ay
Maaşı az yinede sevdiğimiz mesleği yapmiyoruz
10 Yorumla Yapılmaz. Nerdeyse tüm vaktini işte geçiriyorsun çünkü. Kesinlikle sevmen gerek.
10 YorumlaMaaşı o kadar yüksek olmamasına rağmen şu anda da sevmediğin bir mesleği yapıyorum maalesef
10 YorumlaSevmediğin işi, sevdiğin şeyleri yapabilmek için yaparsın. Bunu yapamıyorsan değmez.
10 Yorumla- 1 ay
sevmediğim bir işide yapmam parası var diye birinde sevmem
11 Yorumla- 1 ay
ne kadar maaşı yüksek iş varsa kapitalizmin önde giden kurallarla dolu ne kadar paralı kız tanıdıysam pisliğin tekiydiler
- 1 ay
Ne kadar yüksek olduğu önemli. Bir de inançlarıma ideolojime ters düşüp düşmemesi önemli
10 Yorumla - 1 ay
İyi maaş ve işte verim alınabiliyorsa bunlar sevmek için yeterli sebepler
10 Yorumla - 1 ay
Maaşı yüksek diye sevmediğim bir mesleği yapmam. Mental sağlığım daha önemli.
10 Yorumla - 1 ay
şu an, başladıktan sonra soğuduğum bi mesleği icra ediyorum ve kaçış yolları arıyorum açıkçası
10 Yorumla - s1 ay
Hayır, sevmediğin mesleği yapmak işkence gibi bir şeydir
10 Yorumla - 1 ay
Türkiyede yaşıyorsan sevmeyi bir kenara atıp ve parana bakmalısın.
10 Yorumla - 1 ay
Saati azsa evet saati çoksa belki parası bayağı fazlaysa kesin
10 Yorumla - 1 ay
Diş hekimliği ve ebelik hariç hepsini yapabilirim gibi geliyo
10 Yorumla - 1 ay
İnsan sevdiği işi yaparsa ömür boyu çalışmazmis.. para için dert çekmeye değmez
10 Yorumla - 1 ay
Çok yüksek maaş pek etkilemez beni. İşimi sevmeyi önemserim.
10 Yorumla ben kesinlikle yapamam şuanda yaptığı işi seviyorum sevmeseydim yapmazdım zaten para ile yapılacak bir iş değil
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Hedeflerimi gerçekleştirmek için kısa süre yapıp parayı biriktirip tüyerim
24 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Çünkü işini bilen ve mevcut duruma göre ayıya dayı diyip köprüyü geçen başarıyor
- Cevap sahibi1 ay
Şu anki işim, istediğim işti. Türkiye şartlarına göre hakkımı alıyorum ama enflasyon her gün maaşı eritiyor. Tuhaf karmaşık konulsr ya
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Yaparım ama hakkını da veririm. Aldığım parayı hak etmeye çalışırım.
10 Yorumla İşine göre değişebilir bu kriterler ama bu zamanlarda ister istemez tercih edebilirsin. Cidden maddiyat konusunda çok zor zamanlardan geçiyoruz. Çoğumuz zaten istemediğiz işi yapıyoruz maalesef.
10 Yorumla- 1 ay
Evet herşeyin pahalı olduğu bir dönemde bence mantıklı olan o , artık insanlar mutlu olmadığı işi yapmak zorunda para lazım 😄
20 Yorumla - 1 ay
Ben yaparım ama tabi öyle pis işlerde yapmam para için
00 Yorumla - 1 ay
Evet yaparım bir süre sonra zaten işe alışınca seversin mecbur 😂
10 Yorumla Meçbur yapıyorsun şu devirde parasız adamı annesı bile sevmiyor
10 Yorumla- 1 ay
Hayir sadece maas icjn olmaz sevmen de lazim
10 Yorumla - 1 ay
Telefonda bir şey pazarlayıp satamam maaşı ne olursa olsun.
10 Yorumla - 1 ay
Yaparım çünkü zaten severek yapılan bir iş yok adı iş se sevmiyorsundur😛😅
10 Yorumla Belli bir yere kadar yapılabilir sonra o mesleği sevmediğin için hoş olmazdi bence
10 YorumlaYaparım bı devirde iş sevip sevmemek önemli değil ekmek aslanın ağzında
10 YorumlaZaten kimse sevmediği işte çalışıyor birazda parası için çalışalım
10 Yorumla- 1 ay
ne kadar yüksek olduğuna bağlı, yaptığım işi sevmiyorum tehlikeli ama çok parası var
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Maaşı yüksek olduğu kadar kariyeri de yüksekse yaparım. Önceliğim kariyer
00 Yorumla - 1 ay
Beni zor duruma sokacak bir işi yapmam.
20 Yorumla Hiç okdr maaşı yüksek bir iş yapamadım 😅😅
23 Yorumla- 1 ay
Ben yapmam hazır önemli benim için
20 Yorumla - 1 ay
Mecbursam evet yaparm
21 Yorumla- 1 ay
seni yerim 🤫
Maaşı düşük üstelik sevmediğimiz işlerde çalışıyoruz üstelik bu toplumda oranı çok yüksek işini sevmeyip ama çalışan 😅😅😅
00 Yorumla- 1 ay
Benden alakasız bir işte başarılı olamam
10 Yorumla - 1 ay
Pek mümkün değil
13 Yorumla- 1 ay
Niye
- 1 ay
Sevmediğim mesleği yapamam
- 1 ay
Zorda kalsan yaparsin
- 1 ay
Hayır para için zamanımı satamam.