12. Sınıfı özel okulda okuyacağım özel okullar hakkında fikriniz nedir, insanlar genellikle çok güzel mi görünüyor😭 biraz özgüvensizimde
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır aksine tipsiz oluyorlar bence paraları olduğu için gereksiz ozguvenli kisa boylu kıvırcık saçlı inek erkekler var genelde
Umarım oyledir devlette bayagı zorbalandım 8/10luk tipimle de
Ozguvensizsin diye sakin belli etme oradakiler seni tanımıyor sıfırdan başla sanki yıllardır popi kizmissin gibi ablanı dinle
Oyle yapcam bu arada sürekli hiperaktivite gibi olanlar popüler oluyor planladim bu sefer JDJDJCJD
Ahshdhhdhd aynen sessizi eziyorlar ne canım yaşlar lafım meclisten dışarı. Biz de öyleydik
Off tecrübe🥲
😊😊🌺 halledersin
yo öyle ekstrem bişi yok kasma
dizilerde gördüğün gibi değil
Cevap
5Cevap
Okumaya gideceksin sevişmeye değil
Sevismicem zaten bende mal mısın
boş ver ozmn yakışıklı güzel olduklarını
Çoğu evet bakımlı ve güzel
Özel okulda mı gördün yoksa
Çevremde tek gitmeyen benim
O zaman nasıl önyargıda bulundun
Öyle ama
Bakımlı ol yeter. Bakım zaten her yerde önemli
Bakımla alakası yok
Güzelim 12. Sınıftasın daha okumaya gideceksin güzelliği onu bunu arka plana at üniversitene odaklan. Makyaja izin vereceklerini sanmıyorum geriye pek bir şey kalmıyor bakımdan başka. Kıyafetlerin temiz olsun saçın başın düzgün olsun yeterli. Daha ergenlikte güzelliğin çok bi önemi yok
Sanırım biraz eski kuşaklardansın okullardaki zorbalığın farkında değilsin 8. Sınıfta dahi çok makyaj yapanlar vardı benim dönemimde ve kızmıyorlardı açıkcası. Büyükşehirde olduğum için bakımdan ötesi gerekiyor maleseff zorbalanmamak için makyajı güzel görünmek için değil topluma kabul görünmek için yapıyorum
Yok öyle yaşlı sayılmam 23 yaşındayım ehehsh bizim zamanımızda da makyaj yapan kızlar vardı hocalar sildiriyordu gerçi ben yapmazdım mesela zorbalık vb olmuyordu olamazdı da zaten. Kimse sana makyaj yapmadın diye zorbalık yapamaz ki cevap vermeyi öğreneceksin. Ayrıca öğretmenleriniz bir şey demiyor mu ben buna takıldım. Benim kardeşim liseden mezun oldu bu sene ama öğretmeni kızıyormuş makyajına
Okuldan okula değişiyor ya makyaj yapmak mesela bizim okulumuz rahattı makyaj konusunda sınıfta 2-3 kız olurdu onlara kafayı takarlardı başkada olmazdı yüz yıkatmak gibi bu arada biraz daha benim için kusur kapama veya güzelleşme değilde ayak uydurmak için mesela düşün bir ortam var herkes bol pantolonlar falan giymiş sen o ortamda dar pantolon giysen ayıpsanırsın illa,
Bizimkiler girişte makyaj. temizleme suyuyla bekliyordu müdür yardımcısı bi iki öğretmen o derece takıntı. Her sabah girişte kontrol yapıyorlardı. O dediğin ayak uydurma olayında tam olarak kızların hepsi bol giyiyordu sınıfta dar giyinen ben belki 1 2 kız daha vardı kimse bir şey demiyordu açıkçası. Ortam farkı var aslında. Sen insanların dediğine bakmayacaksın kendini beğendiğin gibi devam et. Okul kuralları içerisinde
Gene de uyum sağlamak hoşuma gidiyor herkes olmayı seviyorum ben ya, makyaj temizleme suyu olayı da abartıymış ben kapatıcı sürüp güneş kremi diyordum rimel sürdüğümde waterproof diyordum en kötü bir şey olmuyordu öğretmenler sorup sorguluyordu ama o Kadar ciddi bir disiplin olmadığından pek bir sorun çıkmadı
Yok bea.
Hepsi çok güzel seç beğen al :))
Amaç ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar