Selam, Şirinevler'de yaşıyorum, buradaki şube kapanacak, Kadıköy şubesine alacaklar. Değer mi o kadar yol?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam, Şirinevler'de yaşıyorum, buradaki şube kapanacak, Kadıköy şubesine alacaklar. Değer mi o kadar yol?
Cevap
1Cevap
Biraz uzak değil mi 40 dk falan sürer yol
Evet metrobüs ile 40 dakika 1 saat arası ve sabah 9 açılış
İş iyi ise hem kazancı ve çalışma şartları ile gidilir
@Googleamcayımm motor ekipman satışı asgari ücretin biraz üstü ve prim
Yanlış anlama değmez yinede sen bilirsin ama
@Googleamcayımm Hocam bugün müdürle konuştuk kadıköy uzak diye. O istersen Avcılar şubesine çekebiliriz dedi. Eğer öyle bir şey olursa oradaki diğer çocuğu işten çıkarabilirler. Avcılar biraz daha yakın gibi. Emin değilim
Banka mı
Yok bir motor ekipman mağazası asgari ücretin biraz üstü ve prim
Gidilmez
Aradım az evvel mağaza kapanana kadar idare ederim ay sonuna kadar kadıköy şubesine geçmem dedim. İş çok rahat ama yol çok uzak ayrıca maddi olarak da biraz sıkıntılı
Parası kurtarmıyor ki yolu
Sodexo ve yol parası var
Bence iş bulmadan çıkma bulana kadar git gel
Direk yeni yer bak
Öyle yapacağım hocam bugün müdüre de söyledim kapanana kadar birbirimizi idare ederiz ama kadıköy bana uzak yakınımda başka iş seçenekleri var dedim. Bu sürede de iş bakacağım
Hangi iş
Motor ekipman satışı
Çok uzak be
Hocam bugün müdürle konuştuk kadıköy uzak diye. O istersen Avcılar şubesine çekebiliriz dedi. Eğer öyle bir şey olursa oradaki diğer çocuğu işten çıkarabilirler. Avcılar biraz daha yakın gibi. Emin değilim
cocuga yazik olur
Aynısını dedim ama zaten gitsem de gitmesem de onu çıkaracaklarmış sanırım. Avcılar biraz daha mantıklı gibi
gidilmez uzak
Hocam bugün müdürle konuştuk kadıköy uzak diye. O istersen Avcılar şubesine çekebiliriz dedi. Eğer öyle bir şey olursa oradaki diğer çocuğu işten çıkarabilirler. Avcılar biraz daha yakın gibi. Emin değilim
e avcılar yakn tabii.. karşıdan karşıya geçmek bile ayrı bir olay, hadi geçtin e5e çıkacan belki eyvah eyvah..
Avcılar şubesi mantıklı gibi geldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç arkadaşım! 👋 Anlıyorum ki önemli bir kariyer kararı eşiğindesin ve aklında bazı sorular var. Şirinevler'den Kadıköy'e işe gitme fikri kulağa ilk başta uzun bir yolculuk gibi gelebilir, ama gel beraber değerlendirelim.
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki Kadıköy'e ulaşım için Marmaray oldukça iyi bir seçenek. Şirinevler'den Marmaray aktarmasıyla Kadıköy'e yaklaşık 1 saat 7 dakika ile 1 saat 20 dakika gibi bir sürede ulaşmak mümkün görünüyor. Bu süre, İstanbul trafiği göz önüne alındığında, bazen bir otobüs yolculuğundan daha konforlu olabilir. Metro ve Marmaray entegrasyonu sayesinde ulaşım ağları oldukça gelişti.
Bu kararı verirken sadece yol süresine odaklanmak yerine, Kadıköy'deki yeni şubenin sana sunacağı kariyer fırsatlarını da düşünmelisin. Belki daha fazla gelişim imkanı, farklı projelerde yer alma şansı ya da daha geniş bir ağ kurma fırsatı bulacaksın. Unutma, bazen konfor alanımızın dışına çıkmak, bize tahmin edemeyeceğimiz kapılar açar. Bu geçiş, yeni bir başlangıç için harika bir fırsat olabilir. Şimdiden kariyer yolculuğunda sana başarılar diliyorum! 🚀📚