Maddiyat ve iliski bitimi acil yardima ihtiyacim var?

Sevgilimle bir buçuk senedir birlikteyiz işiyle alakalı problemleri varmış ben hissediyordum ama açıkça söylemediği için detaylı düşünmedim. Bana 2025 için evlenme planı yapmisti ama işler kötü gidince her şey tepetaklak oldu bana iki sene de toparlayabilecegini ama ondan da emin olmadığın net söz veremeyeceğini söyledi. Çünkü batti çok borcu var bende bunun üzerine sinirle ayrıldım. Çünkü hayallerim vardı sözünü tutmadı gibi gelmişti. Ancak ilişki içerisinde de bu konuda çok baskı yaptığımı hissettim sorun şu ki beni oyalamak yerine açıkça işlerinin kötü gittiğini söyleyebilirdi bu konuda da bana ben bu stresle başka yatırımlar yaptım ve onlarda patladi yanlış adımlar attim bu baskı olmasa bunları yapmayacaktım. Onu çok seviyorum aşığım 20 gündür ayrıyız geri dönmek istedim başta bana kizgindi istemedi sonra konustuk üç gün önce hala umursamaz gibi konuştu ama sonra birden bana sarıldı küçük öpücükler ve uzun bir sarılma ama devamı gelmedi. Bana yazmadi ben onu aradım beni seviyor musun dedim seni seviyorum ama garantisi olmayan bir gelecekte kendi karanlığıma surukleyemem. İlişkiye müsait değilim dedi. Bu arada başka biri vs olma ihtimali yok parasal anlamda sıkıntı çektiği çok acik sürekli düşünür halde yüzü çok asık. Israr ettim ben istiyorum ben maddi yani alirim duzelene kadar dedim. Ben senden para mı alacağın ne sacmaliyosun sen dedi ve şu an kendini bile zor dondurdugunu bu konuyu da artık konuşmak istemedigini kendi önüne bak benim şu an ilişki yapabilecek sürdürebilmek bir durumum yok dedi. Tek sebep maddi mi dedim gülerek başka ne olcak ne halde olduğumu bilmiyorsun dedi kapadi. Ne yapmaliyim onu çok seviyorum.

Maddiyat ve iliski bitimi acil yardima ihtiyacim var?