Merhaba öncelikle ben bimde çalışmak istiyorum bilgi verir misiniz maaş ne kadar çalışma şartları saatleri öncelikle maaşı ne kadar ve zorluğu ne kadar bimde çalışmak ıstıyorum lütfen cevaplabilirmisiniz
Güncellemeler
+1 yıl
A101 de çalışıyorum şu an lisans mezunuyum zor falan demeyın bana net maaş söylermisiniz kesin bilgisi olan arkadaşlar
A101 ‘den çıkıp bime girince oh be cennet varmış diyeceksin , çalışma saatleri olsun vs hepsi güzel Bim’de ful denen kavram bile yok zorunda kalmadıkça çektirmezler.
İnternet üzerinden başvur sıkça Bs sürekli kontrol ediyor zaten , ayrıca evine en yakın noktada olan bimlere cv bırak ama personellere değil müdür kim ise onunla görüşmek istiyorum çağırır mısınız de müdür gelir cvni alır seninle konuşur
Rica ederim BİM personel alımlarında çok seçici davranır ama girin çalışın orada en azından kafanız rahat gider dinlenirsiniz, saatinizi bilirsiniz. A101 gibi maaş kesilmez , eksik yatmaz. Tam yatar. Geç çıkacağın zaman diğer gün erken çıkarsın sözlerini tutarlar. Migros’tan sonra en güzel yerdir BİM
Kırtasiyeye gidip BİM ‘e cv bırakacağım bana 1 tane cv örneği çıkarır mısınız de Onlar çıkartıp sana veriyorlar kalemi al doldur 1 tanede vesikalık fotoğraf yapıştırıp BİM’e gidiyorsun umarım alınırsın :)
Evet 1 gün sabah gidersen öte ki gün öğlen gidiyorsun Kadro tam ise ful bile çektirmezler , tam değilse ki bimde öyle bir şeyle karşılaşmadım yeni mağaza dışında tam değilse mesela sana söz veriyor diyor ki sen fule kal ya da geç çık telafi edeceğiz ve ediyorlar telafi saatini sana veriyorlar
Benim çalıştığım yerde personeller 15 alıyordu Demek ki oranın cirosu daha yüksekmiş Evet 15-16 Ms olursan 20 bin hatta cirolu ise 22 bin Tabi ki en iyisi BİM :D
11.400 asgari ücret 3.600 ne oluyo ıcınde ne var mesela bide a101 ve BİM farkları neler kısaca çok soru sordum ama a101 11.400 maaş 1.600 de yemek ücretiymiş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
15 bin maaş
Çalışma saatleri
08:30 - 17:45 , 14:00 -21:00
Eski BİM çalışanıyım kanka , doğrusu bu.
A101 daha zor ve 08:30 bazen 08:00 18:00 , 13:30 -22:00 çıkış
Çok sagol ne zaman çıktınız şu an 15 bin mi maaş
A101 ‘den çıkıp bime girince oh be cennet varmış diyeceksin , çalışma saatleri olsun vs hepsi güzel
Bim’de ful denen kavram bile yok zorunda kalmadıkça çektirmezler.
Herkes BİM daha iyi diyor oyuzden bimde çalışmak istiyorum şu an a101 de calısıyorum
15 bin evet , yeni çıktım ben ms’ dim
Haftada 2 3 gün full cektıgım oldu ve sürekli sayım oluyor
Ms maaşı ne kadar
Haftada 2-3 ful yasak , her gün ful çekmeye itiraz etmelisin
Ayrıca sayım hep olmaz 2 ayda bir oluyor bim’de
Bide ben nasıl basvuracagım ınternet üzerinden dönüş saglanmıyo hıc hızlı şekilde nasıl basvurabilirim
İnternet üzerinden başvur sıkça
Bs sürekli kontrol ediyor zaten , ayrıca evine en yakın noktada olan bimlere cv bırak ama personellere değil müdür kim ise onunla görüşmek istiyorum çağırır mısınız de müdür gelir cvni alır seninle konuşur
Aynen öyle yapacagım bende öyle düşündüm çok sağolun teşekkür ederim ilgilendiginiz için
Rica ederim BİM personel alımlarında çok seçici davranır ama girin çalışın orada en azından kafanız rahat gider dinlenirsiniz, saatinizi bilirsiniz.
A101 gibi maaş kesilmez , eksik yatmaz.
Tam yatar.
Geç çıkacağın zaman diğer gün erken çıkarsın sözlerini tutarlar. Migros’tan sonra en güzel yerdir BİM
Cv nerden alıyım ya da cv nerden bulayım yardımcı olur musunuz
Kırtasiyeye gidip BİM ‘e cv bırakacağım bana 1 tane cv örneği çıkarır mısınız de
Onlar çıkartıp sana veriyorlar kalemi al doldur 1 tanede vesikalık fotoğraf yapıştırıp BİM’e gidiyorsun umarım alınırsın :)
A101 çalışma saatleri çok dengesız düzensiz ve ms ler çok cahil dedıkoducu kavgacı açık parası çıkıyor ortak ödeniyor
A101’ den bime çok cv bırakanlar oldu çok şikayet eden oldu
Vardıyalar nasıl oluyor 1 gün sabahçı 1 gün oglencımı karısık mı yoksa nasıl düzenlenıyor
Bimde de haftada 1 gün full çekme var mı şokta ve a101 de varda
Evet 1 gün sabah gidersen öte ki gün öğlen gidiyorsun
Kadro tam ise ful bile çektirmezler , tam değilse ki bimde öyle bir şeyle karşılaşmadım yeni mağaza dışında tam değilse mesela sana söz veriyor diyor ki sen fule kal ya da geç çık telafi edeceğiz ve ediyorlar telafi saatini sana veriyorlar
Az önce bımden alısverıs yaptım o arada personelle konuştum 16 bin maaş dedi ve dedıki a101 de de şoktada çalıştım en iyisi BİM dedi
Benim çalıştığım yerde personeller 15 alıyordu
Demek ki oranın cirosu daha yüksekmiş
Evet 15-16
Ms olursan 20 bin hatta cirolu ise 22 bin
Tabi ki en iyisi BİM :D
Ms nasıl olabılırım zormu lisans mezunuyum ms ne görev yapıyor
En iyi görüş sececegım ama secemedım heralde sonra secılır
Tamamen mağazayı çözdüğün zaman , bs ‘ nin gözüne girersen ms olabiliyorsun. Personel daha iyi bence ben personelken daha rahattım sorumluluk zor.
11.400 asgari ücret 3.600 ne oluyo ıcınde ne var mesela bide a101 ve BİM farkları neler kısaca çok soru sordum ama a101 11.400 maaş 1.600 de yemek ücretiymiş
Cıro olayı anlamadım
Yani mağazanın cirosu yüksek ise yani günlük mağaza satış yüksekse maaşta ona göre yüksek yatıyor
Yol + yemek dahil
Farkları saati ve maaşı işte
Bimde müdür arkadaşım var max 12.13 bin civarı demişti
Ne zaman dedi onu?
13 bin şu an mümkün değil orada.
Asgari ücrete zam yapıldığında konuşmuştuk
Asgaridir
Hadi canım şaka yapıyosun
Grzkli ne diye soruyorsun o zaman
Soruyu tam anlamadın heralde ne sordugumu
Bütün market çalışma sistemleri hemen hemen aynı
Hangi il