AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim nenem çok iii anlar biraz beklersen ona atayım yorumlasın ama ne dese çıkıyor üzülme sonra
Annenin hayrina yolla lutfen cok sagol 😊🙏
Seni unutmuşum gönderiyorum şimdi
Cok sagol cok mutlu oldum 🤗
İsmini doğum tarihini anne ismi
Ayla 25.07.2002 meryem
Ismim ayla annemin ismi meryem
Bir dileğine kısa sürede ulaşacaksın falında çıkan mendil 2 haftaya kadar doğru kişiyle karşılaşacaksın adında s harfi bulan biriyle tesadüfen tanışacaksın ve kısa sürede birbirinize bağlanacaksınız aranızda dilere destan bir aşk yaşıyacaksınız bazı sağlık sorunları olduğu için endişe içinde olabilirsin ama korkma geçecek kanka anca nenem baktı valla
Elinize emeginize saglik, elinden op neneni benim icin. Peki kariyer cikmis mi?
Üniversite öğrencisi misin
Hayatında kimse yok anladığım kadarıyla
Evet üniversite ogremcisiyim evet Maşallah kimse yok
Nenemin dediği hersey çıkıyor ta memleketten fal baktırmaya geliyorlar ücretli bakıyor kadın prasını istiyor 🤪
Vay be sen ne iyi insansin tanimadigin kizi kirmadin resmen keske kariyerime de baksaydi ama 🥲
Ben evde değilim ama sen bi kahve iç fincanın fotoğraflarını bana at gösteriyim
Cidden bir tane daha mi baktiracaksin beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin 🤗🥲🙏
Cok tesekkurler
Falima zahmet olmazsa bakar misiniz? ↗
Önemli değil baktırırım nenemin eli değmişken bi kariyerine baktıralım kadın 3 harflilerle diyalog halinde bana baktı 1 yıl sonra bir çıktı
Dün attığın fotoğraflar değil mi bunlar şimdi mi içtin
Ask kariyer arkadasim olacak mi vs hepsi olsun lutfen ☺️🤗, Allah uzun omur versin 🌸
Evet yeni ictim şu an 🤗
Neneni ne zaman bulabilirsin cok mersk ettim bu fali da 😅
Geç eve giderim kız arkadaşımdan ayrıldım depresyondayım göstereceğim kesin inşallah hayırlı haberlerle gelirim 😉
Ben baktırmıyorum en son baktırdım ne sen sor ne ben diyim bi kaç ay önce başkasına gittik arkadaşla kadın acemi olduğumuzu anladı herhalde saladı 3 ay içinde bı yolculuga cıkcaksın hıc tanımadıgın bırısıyle bırisinin tavsıyesıyle nısanlanıcaksın dedı:D heray sehır dısına cıkan ben 3 aydr evden cıktıgım yok 😀
Allah sabir eylesin guclu olmaya calis
Ninen cidden cok iyiymis ayni evde mi yasiyorsunuz?🙂
Hayır ayrı yaşıyoruz ben Bulgaristan’da kalıyorum orada üniversite okuyorum 1 hafta oldu Türkiye geldim
Cok yetenekliymis nenen 🙂, lutfen beni unutma
Aklımdasın senin hangi bölüm kaçıncı sınıf
Muhendislik 2 sen
Unuttun mu beni?🥺
Aklımdasın gece geç gittim neneme söyledim u dün gece falın üstüne uyudu ne gördüğünü söyler arar sorarım ben şimdi
Kanka nenem diyor bu herkese falını soruyor ben bakamam artık herkesten Birsey duymak istiyormuşsun
Nenenin ellerinden operim ama umut isigina ihtiyacim var cok acilarim var annesinin hayrina son kere bakamaz mi isterse ona şahsi icerim siteye de atmam hizliresimden link atarim
Kahve iç at hallerim
Hemen iciyorum rica etsem hesabini acar misin senle arkadas olurduk 🤗
Bunlar neneye özel hic bir yerde paylasmadim annesinin hayrina bakar mi azicik naz yapsan torunusun belki senin hatrina bakar lutfen hallet sana guveniyorum 🙂🙏
https://hizliresim.com/r0ofdsx
https://hizliresim.com/fade39g
https://hizliresim.com/1lx0myv
https://hizliresim.com/6iv5mp6
https://hizliresim.com/d4vwsoc
Ozellikle aşk, kariyer ve arkadaslik olmak uzere ricam genel sor 🤗🙏
Gösterecem ama gece üstüne uyuması gerekiyor 3 harflilerle diyaloğa girecek sonra hallederim ben filim izliyordum çok nadiren kullanıyorum burayı zaten
Ama en son baktığında zaten şanslı kız demişti sen halen neyi zorluyorsun
Bakacakmış şimdi hemen yazarım sana
Cok merak ediyorum lutfen ayrintili ysz cok sağol 🙂🙏
Sen ne temiz cocuksun beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin
Sordum şimdi baktın mı diye baktım diyor ama göremiyorum gece bakmam lazım acele etme sabah haber verir o bana güzel haberlerle dönerim inan söyledikleri çıkıyor nerden geliyorlar ama bakmıyor tanımadıklarına sonra Birsey oluyor nenemden biliyorlar
Dedigi her sey cikiyor mu genelde zamani tutturamazlar da?
Evet çıkıyor bak s adında biriyle tanışacaksın demişti en son hafta öyle biriyle tanıştığında hak vereceksin
Cidden buyuk yetenek ama cok sanslisin nenen harika bizimkilerde ancak bizim kuyumuzu kazsin sen de temiz cocuksun kalbimi hic kirmadin beni cok mutlu ettin
Keske hesabini acsan arkadas olurduk ama belli ki istemiyorsun
Bu arada gece mi soyluyor sana sabah mi geceyse uyumam beklerim bendeki merak seviyesi 😅
Sabah söylüyor sen uyu kalbini temiz tut bide güzel bir dilek dile sabah müthiş şeylerle karşılaşırsın hesabımı açmak isterim ama kullanmıyorum buraya senin için girip çıkıyorum 😉 bide bu aralar iyice huzursuz için içini ferah tutsun diyor nenem kafanda kurup durmasın ok
Çokta iyi biri sayılmam ama sana iyi gelmişimdir dikkat et kendine insanlara güvenme en yakın arkadaşına çok güveniyorsun yapma
Hic arkadasim yok ki ondan sordum arkadasim olacak mi diye 😔, lutfen kariyer ask ve arkadasligi incelesin. Elimde degil herkesi kendim gibi saniyorum. Yine de cok kibar bir beysin, nene de cok iyi biri cok zahmet oldu ona cok sagolun ☺️🙏
(Linkleri tekrar atayim belki arkada kalmistir)
https://hizliresim.com/r0ofdsx
https://hizliresim.com/fade39g
https://hizliresim.com/1lx0myv
https://hizliresim.com/6iv5mp6
https://hizliresim.com/d4vwsoc
Ya bu akrabanda olabilir yakındır sana ama güvenmesin diyor kuyu kazıyor sabah anlatırım sana
Günaydın lütfen ayrintili sun 🙏☺️
Günaydın kanka
Arıyorum nenemi şimdi
Bekliyorum 🤗
Unuttun mu beni 🥺
Unutmadım seni
Araç kullanıyorum dur hemen yazacağım sana
Kanka lutfen artik ayrintili sor ninene sabahtandir mersktan ölucem 😅🙏
Falında kocaman bir bina gösteriyor kariyerinde çok ii bir yerlere geleceksin sana iyi bir iş teklifi gelecek ama red edeceksin ama yurt dışana çıkabilirsin hayatına daha önce biri girmiş aklın halen onda ailenle problem mi yaşıyorsun?
Maşallah hic sevgilim olmadi ailemle bazi konularda problem yasiyorum ablamla küsüm hatta kariyer ne zaman iyilesecek ve aşk ve arkadaslik cikmi mi
Kanka senin aklında kim var o zaman sürekli o çıkıyormuş müjdeli bir haberinde var
Arkadaş çıkmıyor adında s harfi birinden hoşlanacaksın
Kanka ya maşallah hoslandigim biri yok sadece 1 erkek kankam var o da sadece arkadasim diger konularla alakali ne dedi?
Peki acilarim ne zaman gececek depresyondayim umut var mi
Kadın bu kadarını görüyor sadece ama seni kıskanan biri var ve bu ailenden biri
Kafanda taktığın Birsey var nedir o seni çok kötü olumsuz etkileyen
Bide bu aralar eline para geçecek onu kimseye söyleme harcama yapma kaldır çok lazım olacak o sana
Bir derdim var asla cozemiyorum icinden cikamiyorum onu cozebilecek miyim?🥺🙏
Nedir anlatsana yardımcı olurum sana elimden geleni yaparım söz
Bu benle alakali kendime guvenim yok kariyerde cidden iyi yol cikmis mi? Zaman bilgisi verdi mi? Allah askina sor zaman cikmis mi?
Yani boyle odalardan cikip hayata donebilrcek miyim herkes benim kuyumu kaziyor hele ki kizlar
neden kendine güvenmediğini anla altında mutlaka bir şey vardir. bir sebep yani. eşele biraz. ondan sonra çaresine bak.. olmadi kendini zorla ne kadar kötü hissetsende kalabalık ortamlara gir kendini geliştir hiç olmadi git kalabalık bir kafede tek otur. gececektir
Güvensizliğin temeli ne önce onu bulman gerek; bir şeyi yanlış yapma, rezil olma, diğer insanları kendinden üstün görme vs. Eğer bu duygular varsa aşmalısın
Kizlar beni istemiyor 3 tane kovulma hikayem var erkeklerde Maşallah guzelim diye bana yuruyor sadece masum arkadas aradim ama yok kariyerimde berbat su anda cukurdayim kisacasi keske daha ayrinti da sorsaydin kanka ayip oldu ama zaman vs bu 2 haftaya kadar cikanla evlilik mi dedi?
Çok takıntılısın hayat geçmez böyle sen kendine zarar veriyorsun beynin küçülecek unutkanlık olacak ben sevgilimden ayrıldım beni kısıtlıyordu yok güvenmiyorum sen aldatıyorsun bunu yapıyorsun derdi ben ayrıldım çünkü ilişki bana zarar veriyordu.
2 haftaya kadar çıkan seni kalbte seviyor evlilik teklifide alabilirsin sen evlenmek mi istiyorsun
Nasip bu işler sadece 1 2 dostum olsa iyi olurdu hic arkadasim yok haftasonlari canim sıkıliyor okula gitmek istemiyorum kizlar beni cok kovdu diye notlarim berbat unutkanlik simdiden basladi dersleri yapamiyorum bu 2 haftaya cikanin tipi nasil? Bu cikanla mi ciddi iliski gorunuyor?
Sen cok guclusun belli ki ama ben kendimi zayif hissediyorum her gelen sirtimi bicaklayip gidiyor
Sinir oluyorum kendini kullandırtma uyanık ol bırakma kimse seni üzsün aynı şehirde olsaydık seni değiştirirdim ben sevgili falanda. İstemiyorum hayata 2 tane sağlam arkadaşın olsun gerisi yalan kendini geliştir seni kovanlar senden çirkindir kesin bak
Zaten kullandirtmamak icin yalniz kaldim cidden haklisin 1 2 dost altin kadar degerli keske senle arkadas olsaydik sorularima ne dersin 🥺
Kanka ben kötü biriyim sana iyi gelmem arkadaş olursak üzülürsün ama
Sen kotu degilsim kotu biri kimse icin bu kadar ugrasmaz sana kotu diyenler kotu bir iki kisi kotusun dedi diye kotu olmuyorsun bubkadar cabaladin nazimi cektin kotu biri olduguna inanmiyorum
Maalesef yanındakiler arkadaşın bile değil sadece akbaba gibi seni uzaktan izleyip, fesatlanan insanlar. Bu tip insanlarla arkadaşlık kurma ve mümkünse direkt hayatından çıkar. Arkadaşlar birbirini kıskanmaz aksine onun başarılarına sevinir ve bunu belli eder
Bunlar pislik sadece beni cekemiyorlar cok acimasizca bunu da belli ediyorlar yuzume gulup arkamdan konusuyorlar
bu 2 haftaya cikanin tipi nasil? Bu cikanla mi ciddi iliski gorunuyor?
Kanka kadın tipine bakmadı kısmet ayağına gelmiş tipini ne yapacaksın uzun boylu esmer mi bekliyorsun onu nenem yaratamaz 😀
Merak ettim yahu hani yakinimdan biriyse anlayayim ona gore davranayayim diye 🤣, cidden evlilik trklifi mi yaoacak biri dedi 2027de teklif alacaksin diye o bu kisi mi?
Kiskanilmayacak gibi değilsin, ülkemizde her kadın güzel ve Seksi değil millet seni kıskanıyor takılma
Evleniyorsun nenem kısmetine kadar açtı daha ne yapsın kadıncağız varlıklı biri ama
Nenen keske kariyeri açsa acaba sadece sevgililik mi dedi evlenilecek kisi mi? Bu konuda cok farkli seyler drniyor da emin olmaya calisiyorum kusura bakma 😅
Kanka hoşlanacağın kişi diyor evliliğe gidecek sen takılma kısmetin kapanmamış aklın varsa evlenmezsin şimdi birseyleri başar sonra acele etme ailemden kurtulayım diyorsun sonra daha kötüsü oluyor
Allah bilir zaten sormamin sebebi merak kariyer konusunda da keske zaman ciksaydi tembellikten kurtulacak miyim?
Sorayım mı bi daha kadın artık yeter beynimi yediniz der artık
Jsjdkdkdkdk keske neneni tanisaydim cok severdim herhalde ama kanka sen karsisina oturup tam baktirmadin ki sen de yogun birisin sanirim parca parca sorunca kadina bikkinlik geldi sjsjsj ama sagol ya nazimi cektin resmen bu arada ben pek odadan cikmiyorum 2 haftaya herhalde mucize gerceklesecek de cikicam sjsjjs keske arkadasim olsaydin nenene kahve icmeye gelirdim 🤣, bu yetenek sen de var mi bu arada
2 hafta sonra sen evden çık süslen püslen aman tanrım bide fırıncı bakkalcı takılıyor peşine balım sen üzülme içine ferah tut 2 hafta sonra çok güzel şeyler yaşayacaksın ve burada bunu benimle paylaşacaksın demedi deme bende hiç bir yetenek yok beni üzeni yanımda tutmuyorum
Durugoru yetenegi aslinda torundan toruna aktarilir da 2 hafta sonra guzel sey acaba aşkla mi alakali belki de para bulurum 😃, sana da soylicem cok iyiligini gordum 🥲🙏
Hepsi böyle benim de arkadaşlarım yılanmış yeni öğrendim insan kendinden başka kimseye güvenmemeli gerçekten, senin başarını kaliteni kıskanıyorlar çünkü kendileri cahil bomboş amaçsız insanlar sana hiçbir şey katamıycak kişileri hayatında tutma bende artık öyle yapıyorum
Eline güzel bir para geçecek onu sakla harcama sana çok lazım olacak
Cafede oturmuşum biriyle bakışıyorduk elimden sürekli telefonu görünce doluyum sandı kalktı gitti senin yüzünden kısmetimde gitti 😝
Zaten bu devirde dost yok ki hepsi menfaatci kendilerini eğlemeye islerini duserse diye yaninda tutmaya calisiyorlar bir damla iyi ol bir kasik suda boğmak isterler seni neyseki nenen var arkadas secerken ona sor illa temiz iyi biri vardir
Sen nerde yaşıyorsun istersen bi kahve içelim
Corumdayim keske icme imkanim olsa cafede zaten tanismak zordur sen ulke disinda okuyorsun ya daha iyi senin icim oradakiler benim hakkimsa baska ne dedi iyi biri miyim?
Sungurlu’ya geldim daha önce kız arkadaşım orada kalıyordu biliyorum oraları
İyisin biraz safsın üzüyorlar seni
Sevindim ben universite okuyorum ama surekli oturdugumdan gezme imkani bile bulamadim keske hesabini acsan site yorumunu silse kahrimdan olurum bir saha seni bulamam
Kanka bak hesabı açmak isterim ama sen üzülürsün anla artık ben sadece sana moral vermek için yazdım mutlu olman için başın belaya girmesin benimle sen iyisin kıyamam sana 😘
Ya lutfen ac ya ne farkeder lutfen arada halini hatrini sorurum nolcak ki
Bak daha önce böyle Birsey başıma geldi sonra bana aşık oldu saplantı haline getirdi gt zor kurtardım biz böyle iyiz sen bana burdan yaz ben seni bulurum ayla
Peki sen bilirsin cok mutlu olucak cidden dedi mi? Acilarimi gordu mu nenen
Çok mutlu olacaksın 2 haftaya kadar bana yazarsın iyi ki karşıma çıktın diye ilk defamı ilişkin olacak 🙄
Maşallah hic sevgilim olmadi 2 haftaya mucize bekler gibi oldum 2 haftaya kiz dostum olsa daha cok mutlu olurdum belki de iyi bir dost ciksr karsima
Böyle kızlarda üzülüyor ben daha ne diyim üstünden geçmedi kişi kalmamış ama mutlu olan onlar sen kalbinin güzelliği yaşayacaksın
Maşallah bana diyelim ama Gercekten kalbimi kiranlar cok mutlu ama ben her gun agliyorum Allah dedigin kizlara da yardim etsin belki bir durumlari vardir kalbimin guzelligini yasayacaksin derken neyi kastettin?
Sen niye ağlıyorsun çocuk musun güçlü ol ağlayınca kimsenin umrunda olmuyorsun ben ne zorluklar çektim benim çeyreğimi çekseydin kafana sıkardın o zaman kaç yaşındayım babam bizi bırakıp gitti 19 yaşında ailemin yükü bana bindi ben pes etmedim şu an yurd dışında kalıyorum kendi iş yerimi açtım başaracaksın sende
Benim de babam terketti evde dogalgaz elektrik hepsi kesildi sogukta titreye titreye uyudum tabi Allah sana da yardim etsin acikcasi ben de memnun degilim yasamaktan ama yasatan yasatiyor hic umudum yok 3 senedir her gun agliyorum yangin merdivenlerinde kustum bobrek yetmezligi teshisi kondu cogu zaman diyorum hangi gunahin bedelini oduyorum neyse icini baymayayim sorum hava da kaldi kalbinin guzelligi yasayacaksin derken neyi kastettin
Kalbinin güzeliğini Allah görüyor bunun karşılığını sana misliyle verecek buna inan imtihan dünyasındayız Allah sonumuzu güzel etsin yaşın kaç
22 ama ruhen 60 gibiyim insanlar vurdu hayat vurdu bir iyi kalpli arkadas bile bulamadim kim yuzume gulduyse arkamdan vurdu gururum bile kalmadi su hayatta cocuklugumu cok ozluyorum o zamanda yedigim bir parca ekmegin verdi huzur hic bir sey vermiyor her seyi oyle ozledim ki anlatamam her seyi... beni yoyen bir derdim var ki onu da cozemiyorum zaten keske o da cikmis olsaydi 🥺
Sen mutlu olacaksın 2 haftaya kadar dualarım seninle inşallah 🙏 çok mutlu olursun ben kimsenin üzülmesini istemiyorum iyi düşün iyi olsun vesvese yapıyorsun aslında sende güçlü birisin yenersinde eskileri aklına getirip seni üzdüğüm için pişmanım 🥹
Uzulme ya aklimda hic cikmiyor ki 🥹 her gunum aglayarak geciyor zaten keske kafami dagitabilsem de olmuyor iste dertler ust uste geliyor her gunum fal baktirip mutlu olmaya calismakla geciyor beni fal cok mutlu ediyor nenenin ellerinden öpüyorum kariyer icin dedikleri beni mutlu etti bir sikintin bir sorunun olursa hep dinlerim buradayim sana da cok tesekkur ediyorum 🙂🙏
Sende aynı şekilde yaz bana çekinme direk
🌸😌🙏
Kendine iyi bak hoşçakal 👋
Hoşcakal umarim hep mutlu olursun 🙂🙏👋
Güzel dilekler senin içinde geçerli maddi manevi sıkıntın olursa yaz söz iki elim kanda olsa hallederim sana
Karsilikli tabiki, Ne iyisin Allah razi olsun iki haftaya sendeyiz 🤗🙏
İnşallah 🙏
Selam halin hatrin nasildir
Oooo amanın amanın kimler gelmiş 😜 iii kanka sen napıyorsun
Ben de iyiyim seni gordum daha iyi oldum 😅, nenenle sen yaralarimi sardiniz unutulur musunuz☺️
Cidden iii geldimi sana
Seni mutlu etmek çok hoşuma gitti
Sagol ne iyi birisin
Falda çıkan kişi karşına çıktımı sen öylesin benim için kalbin güzel
Kim oldugunu bilemedim ki sinif ful erkek okula da gidince sirf onlarin suratini gormiyim diye hocadan sonra giriyorum ders bitince ilk cikiyorum kimseyle konusmuyorum sagolasin
Çok mu kötü davranıyorlar ya da seni kullanıyorlar mı
Yok maşallah erkekler iyi de kizlarla cok travmam var hala kalbimde yara ve kimseye guvenemiyorum igreniyorum herkesten kime guvensem arkamdam konustugunu duyuyorum herkese herseye kapattim lutfen sen de hesabini aciver burada yazismak zor oluyor
Takılma bunlara senin karşına iii insanlar çıkacak falındada bunlar çıktı şu an kendimi zaten kötü hissediyorum dün başıma gelen talihsiz olay biri beğendim mal gibi gittim kıza açılmaya zamansız yersiz gt üstüne oturdum 😀
Seni utandirmadi umarim🙄
Yok kanka iyiyim beymende kasiyerlik yapan bir kız vardı bir kaç birsey aldım neyse sohbet falan ettik bende gaza geldim sonra başka bir isteğiniz var mı dedi bende numaranız dedim pardon dedi çekindim 🙈
Sen napıyorsun nasılsın ben yokken neler yaptın
Kadini cok takma bir daha nerden goreceksin zaten ozguvenin icin seni tebrik ederim. Kanka odama kapattim artik derse de cok gidesim yok arada bir markete gidiyorum kendi halimdeyim kahve+sigara dost bildim sitede surekli fal bakan ariyorum oyle
Ortamda çok müsait değildi çünkü kızda çok bakıyordu muhabbet etmeye çalıştı yalnız görsem kesin numarasını falan alırdım kısmet tabi araba kullanıyorum hesabı açayım ordan konuşuruz nenemde seni sordu geçen çünkü arkadaşın ne yaptı nasıl diye
Zaten isyerinde yasaktir diye dusunuyorum sonucta iş resmiyeti var. Lutfen hesabi ac cidden buradan zor oluyor nenenin ellerinden operim hissetti herhalde son gunlerde daha cok agliyorum ne iyi kadib
Kadin
Neden ağlıyorsun kötü giden şey nedir biz geçen konuştuk güçlü olacam dedin sen bana üstesinden gelecem dedin herseyin
Cozemiyorum aklimdaki meseleyi artik lutfen hesabi acar misin bak 5 oldu
Dur kız sana çok iyi gelecem nasıl açılıyor bu
Sen hesabını açsana istek atacağım
Ben acamiyorum ki sadece gorus yazan acar sonra yine kaparsin kosede uc nokta var
Ya da soruyu begenebilirsin
Oldu sanırım bak bi
Sonunda 🥲
çıkar şimdi birisi
Yok iste
bir tane erkek gelip kolpa sıkar biliyorum diye