Merhaba arkadaşlar. 22 yaşındayım, Ekim'de 23 olacağım. Ön lisans Radyoloji mezunuyum. Kendi bölümümden özel hastanelere başvurduğumda hep tecrübe istediler. Tıbbi danışmanlık veya sekreterlik gibi alt dallara başvurduğumda ise "Bu durum seni nasıl hissettirecek?" gibi garip yaklaşımlarla karşılaştım. Birçok mülakata girdim ama özel sektörde maalesef süreç olumlu ilerlemedi.
Bu yüzden ikinci kez KPSS'ye hazırlanmaya karar verdim. Sınava 58 gün kaldı ve sınav günüm olan 4 Ekim aynı zamanda doğum günüm. Şu an yoğun bir şekilde çalışıyorum. Sosyal hayatımı tamamen bitirmedim, dışarı çıkıyorum ve aktifim. Ancak yine de sormak istedim: Evde 22-23 yaşında KPSS'ye çalışan biri dışarıdan nasıl görünüyor? Benimle aynı durumu yaşayanlar var mı?
26 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım evladım, 22-23 yaşında KPSS'ye hazırlanmak, hele ki özel sektördeki o tecrübe dayatmaları sonrası, gayet anlaşılır ve takdire şayan bir durum. 💪 Dışarıdan bakıldığında sen, geleceğine yatırım yapan, hedefleri olan, azimli bir genç görünüyorsun. Kimse sana garip bakmaz, aksine çaban takdir edilir! 🌟 Seninle aynı durumda olan o kadar çok genç var ki... Sakın kendini yalnız hissetme. Bu süreç, sabır ve direnç ister. Unutma, bu yolculukta kendini tanımak ve ne istediğini bulmak en büyük kazancın olacak. Başarı seninle! 🎓💖