Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada çocuk çok asık suratlı kulll
Ben son ikidk da oturyoz yani makine başında falan bakıyodum tam uzun uzun bibaktim ogeloyo çocuk yani hoşlandığım genç işte ister istemez bende gülme oluyo anlamdim yav oan arkads neoldu dedi bişey yok diyom biri farkedeese napcam bilmiyom yabv😃🤣😄😅😂😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O nereye geloyo peki
Benim olduğum bölüme iş değişikliğinde görevi aliyo arkadslarindan
Geliyo
E nasıl yapcan
Ptesi günü degisiyo vardiyası ben şu an sanırım biray daha 8 4 gidicem sonra degiscekmis
İşin zor
Dimi osuanda calisiyo 12 de cikceak ben göremiyorum yani birde dalga geçerlerse biterim ama yani hiçbir konuşmada olmadı aramizda
O zaman sıkılma rahat ol sende
Neden yani rahat derken offf başkasına kaptırmaktan da korkuyom. bide şey arkads dediki biraz makyaj filan yap dedi taliplerim artar buradaki dedi bana konusuyozda makine arkadaşım saçını ac filan dedi yani birden yaparsam farkederler dedim yavaş yavaş olcak dedi sonra komple yaparsın dedi
Kısmetin seni bulur kendini kimsenin lafıyla dile düşürme
Soylemiyim dimi kimseye içimden bişey olur diyo ya oda bana çok benziyo biraz mesafeli falan
Boşwer taş yerinde ağırdır dünyevi şeyler için ne günaha gir ne kendine nede ailene laf getirme
Offya kimse biseygormes kihemben başka tanınmasını biyerde çalışmaya başladım ama ve rem laf yapabilir dedikoducu arkadaşlar var da
Sadece dedikodu ve ofu anladım 😂
Ayy ya yemin ederim kimse beni anlamiyo ya oda anlamiucak işte 😶😑😐
Yazdığın böyleydi ben napim 😂
Offfffff nerdesin ya kaç sattir
Burdayım otobüste eve geldim ayakta kalabalık ((:
Hım geçmiş olsun ya 😐😑
Ne geçmişi kim ölmüş 😂
Offf neyse ya 😐
Noldu kız niye yüz asıyorsun 😅
Dalga geçiyosun baksana
Kız ne alaka sende neşelen diye yapıyorum ((:
He tm sagolda ben napcam
Önerileri mi dikkate almıyorsun bildiğin yolda yürü
Alıyorum. swnce beni vardiyası değişincegorurmu
Görse nolacak
Bişey diyimmi yarın saçımı saliyim MMI kısada okşa görme ihtimali var. ya hafife makyaj olur mu
Sen normalde kapalı mısın
Hayır
E o zaman dakka başı ne saçlarımı açacam diyosun deli hüsne gibi 😂 zaten açık
Yok ya bağlıyorum yabidegisiklik olsun diye oda görsün beni
Tamam saçlarını aç ve sürekli kafanı hüsne gibi sağa sola salla maksat her an seni görme ihtimalini göz önünde bulundurmak gerek
Ama bak cidden açık Ken saçım daha güzelim ya😃🤣😂
tamam ona şüphem yok aynanın karşısına geç prova yap kafanı bi sağa bi sola salla saçlarını dağıtırsın rüzgarlara bırakırsın sen sevmeye yakışırsın seni sevmeyen ölsün o şarkıyı da aç maksat motivasyon açısından
Off ya ortamda müzik yokki ya🤣😂😄o olsa belki aşık olcaz bir irimize ama oda yok
Kulaklık tak sen müziğe göre hareket ettir kafanı
Hayır yayarak da millet hemen beni görür bide herkes telde konuşuyor mesaj yazıyı falan değişik sakız cigniyo
Sende çiğne ya da gözüne gözlük tak seni tanımasın lar ajanlar gibi
Abi istek atıyorum. sana
Abi demene gerek yok korkma yürümem sana rahat ol at
Tm lafın gelişi dedim ya da takip edemedim dur
Ne dedi ne dedi
Sen geç ben geliyorum dedi