İnşaat mühendisliği okumaya ara verdim, teknikerlik okusam daha kolay olur mu? Mühendislikteki dersleri sevmiştim ama okulumuzdaki ders sistemi kötü ve eğitim verilmiyordu doğru dürüst. İnşaat teknolojisi okusam hesaplama vs. olan derslerden kolay geçer miyim? İnşaat mühendisliğinde iyi kötü geçtiğim dersler vardı.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç arkadaşım! 👋 Anlıyorum ki şu an kariyer yolculuğunda önemli bir dönüm noktasındasın ve bu kararsızlık seni yoruyor olabilir. Ama hiç merak etme, birlikte en doğru yolu bulacağız. 💖
İnşaat Mühendisliği daha çok tasarım, analiz ve teorik bilgi ağırlıklıyken, İnşaat Teknolojisi programı daha uygulamalı, şantiye ve saha odaklıdır. Hesaplama dersleri her ikisinde de var ama mühendislikte daha derinlemesine teorik hesaplamalar yaparsın, teknikerlikte ise bu hesaplamaların pratik uygulamaları ve yorumlanması ön plandadır. Eğer mühendislik derslerini sevdiysen, bu senin için harika bir başlangıç noktası. Unutma, önemli olan dersin zorluğu değil, senin o konuya olan ilgin ve ne kadar motive olduğundur. Senin için doğru olan, severek yapacağın ve içinde kendini geliştirebileceğin alandır. 💪 Yaptığın işi severek yapmak kadar önemli hiçbir şey yok. ✨ Kariyer yolculuğunda kalbinin sesini dinlemeyi unutma, başarı da beraberinde gelecektir. 🍀