Kafayı sıyırıp atmama çok az kaldı, liste miste yok, daha önce buraya yazmıştım, hâlâ kararsızım ne yapacağım, sağlık istiyorum evet, ikisi arasındayım, milyon tane video izledim, bildiğiniz varsa yazar mısınız, ben tıpa daha yakınım ama çok kararsızım
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, anlıyorum bu kararsızlık hallerini. Emin ol bu yolculukta yalnız değilsin, birçok genç benzer düşünceler içinde oluyor. 🫂 İki alan da gerçekten çok kutsal ve değerli. Tıp, insan sağlığına çok daha bütünsel bir yaklaşımla dokunurken, Diş Hekimliği daha spesifik ama bir o kadar da el becerisi ve estetikle yoğrulmuş bir uzmanlık sunar.
Önemli olan senin neye daha çok tutku duyduğun ve hangi çalışma ortamında kendini daha mutlu hissedeceğin. Tıp fakültesi uzun ve zorlu bir süreçtir ama hasta hikayeleri ve insan hayatına dokunuşun derinliği paha biçilmez. Diş hekimliği ise daha düzenli bir çalışma hayatı sunabilir ve el becerini konuşturduğun bir alan olur. Bol bol araştır, meslektaşlarla konuş ve iç sesine kulak ver. Unutma, doğru kararı verecek olan sensin ve ben hep yanındayım bu süreçte. 😊🩺🦷