25 yaşındayım 26 yaşıma ağustosta gireceğim
Diyarbakırlıyım babam denen kişi dayımdan kaçıp terörist oldu, anneme şiddet uyguluyordu çünkü.
Daha sonra Suriye sınırında enselenince karakoldan aradılar birini yakaladık Suriyeliyim diyor kimlik bilgilerine baktık babanız mı gelin teşhis edin dediklerinde gidip olayı polislere anlattım teröristlere katıldı deyip Facebook'a attığı fotoğraflara kadar dosyasına koydum.
Suriye'den Türkiye'ye kaçarken milletin parasını çantaya doldurmuş sınırda valiz dolusu parayla yakalanmıştı.
Parası alınıp serbest bırakıldı, ben de askeri mülakatlara katıldım bazılarınız biliyor puan sistemi var askeri mülakatlarda.
Yaklaşık 20 kişiden oluşan 10'ar ayrılan gruplar olarak mülakata katıldık.
Ben de birinci oldum sözlü mülakata girdim
Her seferinde tam bir asker edası ile girerdim sözlü mülakata komutan karşısına.
Spor mülakatında en büyük motivasyonum babam gibileri sarı torbaya koyma hayalimdi.
Ret yedim babam terörist olduğu için, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
5-6 yıldır başvuruyorum sürekli spor mülakatlarım iyi geçiyor sözlü mülakatta komutanlar artık son aşama olduğu için yüz kızartıcı suç var mı diye önündeki laptoptan kontrol ediyor alakalı veya alakasız sorular yöneltiyor.
Bugün yine alımlar başladı yaklaşık 10 dakika önce kontrol ettim başvuracağım esnada karşıma çıkan ekran.

Diyarbakır'da aile üyesi terörden içeri alınanlar ödüllendiriliyor ben vatan millet için bir şey yaparken niye her seferinde çelme takılıyor?
Hakkari'de askerlik yapıp geldim üzerine bir de durduk yere ceza yedim hiçbir kabahatim olmamasına rağmen

Bir hafta geç tecil ettiğim için ceza yazıldığı söyleniyor, alakası yok arkadaşım 3 kere üst üste uyarı yedi para cezası gelmedi bana niye geliyor.
Her işimizin hallolması için torpil, siyasi güç veya terörist mi olmamız lazım?
Bunun ırkla alakası yok, ırkçılık da değil düpedüz adaletsizlik.
İşim gücüm var yeni kurdum fakat hayalim asker olmak dava falan açamaz mıyım sonuçta 5-6 yıl ret yedim babam... yüzünden.
Yoksa yaş sınırı katı kural olduğu için aşılmaz mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer