Merhaba. Normalde böyle bir şey yazmam ama gerçekten canıma taketti.
Bugün ilk kez; babamı polise şikayet ettim. Polis ne dedi biliyor musunuz? "Babanızı idare edeceksiniz, suyuna gideceksiniz"
Öğlen, "babannene kapiyi açma, uyuyorum gelmesin" dediği halde, kadın eve gelince," herkes uyuyor sonra gel" dediğim için babam tarafından linç edilen,
Akşam yemeğinde muhabbet kuşu ceryan alıyor mu diye şöyle bir goz attım diye sofradan kovulan, akşam baya bulaşık vardı. Bulaşıkları makineye koyduğumuz için, "elimizde yıkamamız gerekliymişiz (!) ona itaat etmeliymişiz" diye söylenen, bunun üzerine makinede ki tabakları alıp balkondan fırlatılan, hiç bir kötü söz söylemeyip, "neden böyle yapıyorsun?" diye sorduğumuz için annemin boğazına yapışıp tokatlayan, benim boğmaya çalışıp döven bir baba düşünün.
En basitinden çatalla makarna yedim diye dayak yedim. Evde pantalon giydiğim için sırt kaşıyıcısı ile daha önce tekme Tokat dövülmüş insanın.
Böyle sudan sebeplerden olay çıkarıyor. dayak yediğinizin, hakaretleri cabası. Sürekli bize saldırıyor.
Polislerse "adamlar yaşlandıkça huysuzlaşir, dediğini yapiverin" dediler.
22 yaşında üniversite öğrencisiyim. Kendimden geçtim, anneme bir şey yapacak korkuyorum.
Elimde maddi gücüm yok diye şikayet edemedim. Biz eve geldik. Daha eve gelmedi. Belki de yarın bize bir şey olacak, kapı dışarı edecek ya da maddi desteğini çekecek. Gerçi benden şikayetçi olmuş ama. Eve gelince nasıl olacağız bilmiyorum. Nasıl davranacağım bilmiyorum.
Şu anda çok üzgünüm. Can güvenliğimiz yok, bizi koruyacak, arkamızda durması gereken polis bile suyuna gidin diye söylüyor. Onların dediğini (!) yapsak bile; DARP EDİLİP, ÖLDÜRÜLME İHTİMALİMİZ HİÇ Mİ YOK! KADINLARIN CANI yok mu? HAKKINIZI ARAMAYIN, İŞ UZAR DİYORLAR! NASIL İNSANLAR BUNLAR!
Maddi gücümüz olmadığı için karşı da gelemiyoruz. Kendimden gerçekten güçsüz olduğum, kadın olduğum için nefret ediyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer