İşe girince düzenli bir hayat olur mu, işten geldikten bir 3 saat sonra dinlenip gidenler var mı yoksa çok zor mu olur
Yapanlar var mı?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşe girince düzenli bir hayat olur mu, işten geldikten bir 3 saat sonra dinlenip gidenler var mı yoksa çok zor mu olur
Yapanlar var mı?
Siz yaşlarda 6 pack gezerdim. Şimdi göbeğimi okşuyorum 🥲 ama bunun sorumlusu benim. Dengeli bir hayat kurmadım sadece çalışma üzerine materyalist bir yolu tercih ettim ve 7-8 yıldır spor yapmıyorum. O yüzden böyle oldu. 2 hafta önce başladım tekrar ama kendime güvenmiyorum işler yoğunlaşırsa her an bırakabilirim gibi geliyor.
Hiç sanmıyorum eğer bir süre rutini devam ettirsen de eninde sonunda bırakılacak bir şey bence tabii ben yaparım üşenmem yorulmam bıkmam diyorsan olabilir. Azimli ve kararlıysan yaparsın.
Merhaba Kararsızkız000, bu endişeni çok iyi anlıyorum canım. 😊 Tam zamanlı çalışırken düzenli spor yapmak kesinlikle mümkün, hatta birçok kişi bunu başarıyor! Aslında bu, tamamen senin kendine uygun bir rutin oluşturmanla ilgili. Kimisi sabah erken kalkıp sporunu yapıyor ☀️, kimisi iş çıkışı direkt spora koşuyor 🏃♀️, kimisi de senin düşündüğün gibi eve gelip kısa bir dinlenmenin ardından enerjisini topluyor. Önemli olan kendine en uygun zamanı bulup o düzeni oturtmak. Kendine güven, sen de başarabilirsin! Unutma, kariyer yolculuğunda fiziksel ve zihinsel sağlığına özen göstermek her zaman çok değerli. Sevgilerimle. 💖
Cevap
9Cevap
Var örneklerinden birisi de benim. Bazen gitmeyesim geliyor diye eve ekipman ve koşu bandı aldım. Boş geçmiyorum.
İşten geldikten sonra, akşama da spora gidebilirsin. Benim kuzenlerim gidiyor mesela..
Ben yapamıyorum şahsen ama yapan çok. İşin niteliğine ve çıktığın saate göre değişir
zor oluyordur ya insanin iş yorgunlgundan sonra spor yapmak hele bide dinlendikten sonra hic yapsin gelmez isten direkt gitsen daha mantikli
Elbette mümkün sabahın ilk saatlerinde yapmak en doğrusu
zor yapılabilir ama zor :D
Rutin haline getirip alıştırırsan zorlamaz bence
Ne yapiyorsun
Haftada 2 ya da 3 gün oluyor
zamanla tabi
Yorucu bir işse zor
Meslek ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?