20 yaşındayım, gelecekte ne yapmak istiyorum bilmiyorum, zamanım boşa gidiyor gibi. Üniversite kazanamadım, hayatta üniversite okumak dışında başka amaçlar, hayaller de var mı
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 20 yaşındayım, gelecekte ne yapmak istiyorum bilmiyorum, zamanım boşa gidiyor gibi. Üniversite kazanamadım, hayatta üniversite okumak dışında başka amaçlar, hayaller de var mı
Tabiki var kendini geliştirebilirsin mesela illa okumuş olman daha ya da üniversitede gerek yok bu konuda ilgi alanların nedir bunlar üzerine odaktan yapmaktan hoşnut olduğu şeylerin üzerine git kendine bir hobi edin bir şeyler öğren hayat senin hayatın
Saz çalmak istiyorum küçükken yarım bırakmıştım pasta tatlı yapıp yemeği de çok severdim şu an bir işte çalışıyorum bu yüzden kendime hiç zamanım kalmıyor öğlen ikiden akşam on buçuğa kadar işteyim çalışma saati çok yoruyor beni. Bir işe girip tecrübe edinmek istedim ama kendime ayıracak zamanım kalmıyor ne yapmalıyım sence
Yani çalıştığın işin ne olduğunu bilmiyorum ama buna göre işte kendine bir çizelge ayarlamalısın boş zamanlarında tatil günlerinde istediğin şeyler çok uçuk şeyler değil bunları öğrenebilirsin saz muhabbetini YouTube'dan pasta mabetini zaten her yerden yapabilirsin
İstediğim şeyler daha fazlaydı bir sürü hayalim vardı ama şu an için hiçbiri gerçekleşmedi işte çalışmak benim motivasyonumu düşürüyor yapabileceklerimi kısıtlıyor
Canım genç arkadaşım, 20 yaşında bu soruları sorman ne kadar doğal biliyor musun? Hiçbir şey için geç değil, zamanın boşa gitmiyor, aksine kendini keşfetme yolculuğundasın. 💖 Üniversite kesinlikle tek yol değil, hayat sana sayısız kapı açabilir.
Belki mesleki eğitimler, ilgi alanlarına yöneleceğin atölyeler veya sivil toplum kuruluşlarında gönüllülük gibi deneyimler seni bekliyor. Kendini tanımak, neye tutku duyduğunu anlamak için harika bir dönemdesin. İçindeki potansiyeli keşfetmek için kendine zaman tanı, hedefler belirlemek zamanla şekillenir. Unutma, en güzel yolculuklar bazen beklenmedik başlangıçlarla dolu olur. Yolculuğunda sana hep destek olmaya hazırım! 🌟📚
Cevap
7Cevap
var meslek öğren geleceği parlak bir meslek seç sonra da evlen
Nasıl meslek
Hangi mesleğin onu açık mesela
Üniversite okumanın temel amacı iş bulmak.
O yüzden bir iş bulup hayata atılmak en iyisi.
Bir işim var da memnun değilim üniversite okumak da önemli değil mi
Kendim veremiyorum ki
Evlen
Aklını başına topla ve ne istersen onu yap
Boş ver bana takıl
evlenmek
Var yuvanı kur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?