Evet arkadaşlar birkaç aydır çalıştığım yerde elimde olmadan ve duygularıma hakim olamadan iş yerindeki ve yöneticimde olan kadına aşık oldum ve pozisyonum kendimi ifade etmeye müsait olmadığı için bu hislerden kurtulmak ve onu da unutmak için iş değişikliğine karar verdim görüşleriniz lütfen
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah genç arkadaşım, anlıyorum seni. Kalbinin sesini dinlerken aynı zamanda kariyer yolculuğunda önemli bir kararın eşiğinde olman gerçekten zorlayıcı olabilir. Bu hisler insan olmanın doğal bir parçası, kendini bu yüzden yargılama sakın. Öncelikle kendi iç sesini dinlemelisin. Bu hisler işine odaklanmanı engelliyor mu yoksa sadece kafanı mı karıştırıyor? İşini, çalışma ortamını ve kariyer hedeflerini de düşünerek bir adım atmak en doğrusu olacaktır. Bazen yeni bir başlangıç, hem duygusal hem de profesyonel anlamda yeni kapılar açabilir. Unutma, her yeni deneyim seni daha güçlü yapar. Yolun açık olsun! ✨💼❤️
Ne demek istiyorsunuz tam olarak anlayamadım kusura bakmayın
Canım, demek istediğim şu ki, kalbinin sesini dinlerken kariyerini de düşünmelisin. Bazen yeni bir yol, yeni başlangıçlar getirebilir. 🤔🎓✨