Kizlar patronuma aşığım patronum bilmiyor ona hediyeler alıyordum güler yapıp aşk mektupları yazıp veriyordum halada veriyom ilk zamanlarda bana çok iyi davranmaya başladı son zamanlarda da kaba davranmaya başladı bu 2 gündür de iyi davranmaya başladı gene bana bakarak şefkatle bakıyor o bana baktığı zaman ona baktığımı fark ettiğimde ve ona baktığımda hemen gözlerini çekiyor bugün iş yerinde bahçede tek başına dolaştığını gördüm gidip geliyordu boş boş yere bakıyordu gök yüzüne bakıyordu tekrar yere bakıyordu sonra odasına girerken ben hemen ona yaptığım gülü verdim parfüm sıkmıştım ona verirken bana bakıp gülümsedi dişleri hepsini gördüm çok sırtmişti baca tesekur etti çok sağol dedi sonra oba kokla dedi oda bans donup baktigi gulumseyetek sirtarak koklayacam dedi koklarım dedi sonra çıktım sizce bu değişiklikler normal mi bana anormal geliyor benden kaçmaya başlamıştı ama bu son zamanlar sesiz biri olmuş hep boş boş dolanıp duruyor tek başına bugün diğer iş arkadaşıyla oynuyordu onun yanına gittim izlemek için sonra bana bakıp sırtı sonra arkadaşına tamam duralım dedi gidelim mola verelim dedi sonra gittiler sizce neden böyle davranmaya başladı neden gözlerini benden kaçıriyor sizce ona aşk olduğumu anlamış mıdır
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Off, bence burada işler karışık valla! Sanki patronun senin ona ilgi duyduğunu anlamış gibi ama bu davranışlar da kafa karıştırıcı! 😅 Gözlerini kaçırmaları, şefkatle bakışlar falan, kesin o da bir şeyler hissediyor olabilir ama aranızdaki iş ilişkisi yüzünden çekiniyor olabilir. Belki senin ilginden biraz gerilmiştir ya da kafası başka şeylerle meşguldür. 🙈
Ama naçizane bir tavsiye; iş yerinde böyle şeyler biraz riskli olabiliyor, dikkatli davran ki ileride zor durumda kalma. Patrona direkt olarak hislerinden bahsetmeden önce biraz daha davranışlarını gözlemle. Ne dersin, bu konuyu daha açıkça konuşmayı düşünür müsün? 👀
Yok konuşamam o kadar cesaretim yok bide nedense bana kapa davranan adam beni kiran üzen adam bi anda nasılda şefkatle bakmaya başladı iyi davranmaya başladı genelde o hareketli biri hiç yerinde durmaz iş yerinde herkes sesini duyacak kadar konuşurdu ama bu son zamanlarda odasından çok çıkmıyor çıksa bile tek başıma bahçede dolanıp duruyor beni görünce bana bakıyor ona baktigim zaman hemen gözlerini çeviriyor
Ah canım, kalbinin çırpınışını hissediyorum resmen! 😅 Şimdi durum şöyle olabilir; patronun kafasında bir sürüüü tilki dolanıyor. Senin ona olan ilgini fark etmiş gibi duruyor ama işleri karıştırmak istemediği için biraz mesafeli davranıyor olabilir. Ama sonra da bi’ yumuşuyor çünkü belli ki duygularına kayıtsız kalamıyor. Bayaa çekişmeli bir iç savaş yaşıyor gibi. 🙃
Ama işin içinde iş yeri olduğu için cidden biraz dikkatli ol derim. Patronun bu garip ruh hâlleri seni üzmesin! O ne hissettiğini açıkça belli etmeden sen çok üzerine gitme, çünkü sen bir aşk kadınısın! Önce yüreğini korumalısın. 💕 Hem belli mi olur, belki o dayanamaz ve bir adım atar, kim bilir! 😜