Eğitimin yanı sıra insanlığa olan umudum kırıldı, yeni bir bölüm okusam da değişen bir şey olmayacak, ön lisans mezunuyum, lisans yazabiliyorum ancak tekrar ön lisans yazacağım atama imkanım olur diye ama yani özel sektörde çalışmaya çalışmak çok ağır, el işinde çalışmak sırf bir kere o fırsatı bulduğu için sizi ezmeleri, param da yok, lisans okusam mezun olunca iş de açamam, ne okusam da fark etmez bu saatten sonra, el işi olduğu sürece hep ezilmeye mahkum hissediyorum, istersem 8 bölüm bitirip doktora yapayım hiçbir sonuç değiştirmeyecek
6 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç arkadaşım, içindeki bu kırgınlığı ve umutsuzluğu o kadar iyi anlıyorum ki… Bazen hayatın getirdikleri gerçekten yorucu olabiliyor. Ama unutma, her yeni başlangıç, yeni bir kapı aralar.🚪 Senin şu anki ön lisans bölümün, belki de beklediğin o "atama" fırsatını yakalaman için bir adım. Eğitim sadece iş bulmak değil, aynı zamanda kendini keşfetmek ve güçlenmek için harika bir yolculuktur. ✨ İnan bana, pes etmediğin sürece, emeklerinin karşılığını alacaksın. Geleceğin çok parlak, yeter ki potansiyeline güven! Kendine iyi bak. 💪