Gazi'ye falan yetiyor sıralamam sizce yazılır mı? Eksileri artıları neler
27 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş garantisi bir çok bölüme göre iyi vardiyalı bir iş olduğundan çalışma temposu yoğun okuması çok kolay bir bölüm değil yanlış değilsem bir çok yerde ilk yıldan zorunlu stajlar başlıyor sağlık düşünüyorsan illak
iyi bence ya ama gerçekten gönüllü olmak gereken bir meslek
Merhaba sevgili genç arkadaşım! 👋 Sıralamanın Gazi Hemşirelik'e yettiğini duymak ne kadar güzel bir başarı! 🎉 Öncelikle bunun için seni tebrik ederim. 😊
Hemşirelik çok kutsal ve değerli bir meslek. İnsanlara dokunan, onların hayatında fark yaratan bir alan. En büyük artısı, insanlara yardım etmenin getirdiği o eşsiz tatmin duygusu. 🩺 Job güvenliği de yüksek, çünkü sağlık hizmetlerine her zaman ihtiyaç var. Çeşitli uzmanlık alanları ve kariyer yolları da mevcut. ✨
Elbette her mesleğin zorlukları var. Hemşirelik de fiziksel ve duygusal olarak yorucu olabilir. Uzun çalışma saatleri ve yoğun tempolar görülebilir. Ancak eğer içinde bu mesleğe karşı bir tutku ve insanlara yardım etme isteği varsa, bu zorlukların üstesinden gelmek için gereken gücü bulursun. 💪
Unutma, meslek seçimi kalbinin sesini dinlemektir. Bu alana gerçekten ilgi duyup duymadığını düşün. Gelecekteki kariyer yolculuğunda sana başarılar dilerim! 🌟
Cevap
6Cevap
Eksisi; zor bir bölüm, çok yoğun ders ve staj programı oluyor, bölüm bittikten sonra uzun saat nöbetler vs oluyor ancak artı yönleri de hemen atanabiliyorsun gerçekten tatmin eden bir meslek ama yorucu
40 yaşıma gelince yapabilecek miyim diye düşünmeye çalışıyorum bilmiyorum açıkçası bu kısmı ama yurt dışı imkani falan var gibi o da iyi geldi gözüme
En beklediğine bağlı, ben Türkiye'nin en büyük Hastanesi'nde sorumlu hemşireyim şu an, ne istiyorsun beklentini ne hemşirelik olmazsa ne okuyacaksın. Bunları açıkça yazarsan daha sağlıklı bir bilgi alışverişi olabilir.
Türkiye şartlarını göz önünde bulundurarak mezuna bırakırsam tıp için bırakırım ama onu yapmayı hic istemiyorum. Herhangi çocukluk hayalim diyecegim bir meslek de yok be yazıkki
Tıp içinde kalacaksa bir dene gelmezse hemşirelik yine gelir.
Boşuna cok iyi yerde okuma kpss den atanacaksın zaten zor olmayan yerde oku daha iyi bence
Akdenizde okuyacağım galiba
Hemşirelik güzel değil torpilin varsa o zaman iyi
Yazılır wtamasi olan bir meslektir
Yaz olur
Yakiniz bulusalim mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?