Yarın pol sorumlusu olarak ilk iş günüm olacak. Pol sorumlusu ne iş yapar sorumlu arkadaşlar tavsiye verebilir mi?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Bol bol hemsore izinleriyle ugrasirsin rapor alanin yerine hemsire ayarlamaya calisirsin. alan kontrolunu yaparsin hic mi gormedin bilirsin iste
Pillerde hemşire yok ki hemşireler ile uğraşmayın. Tek bir hemşire vardı o da sorumlu hemşireydi o ayrıldı yerine ben geçtim. Pillerde tıbbi sekreter var, kayıt kabulde özel şirket elemanları, kons odalarında da asistan Dr'lar var
Kanka aynı katta var da benim pillerde yok. Ben bilkentteyim blok blok oluyor bizde bunlar genelde. Bir blok komple Pol bir blok kan alma bir blok EKG gibi
Ben Pol yaşıyorum çeviri yapay zeka Pil yapiyor djfjfjd kendini okuma yazma bilmiyor gibi hissettim
Haha kanka blok değiştirmek bizde en kolay şeylerden birisi. Bizim hastane kampüsü 70 bin dönüm üzerine kurulu şehir gibi bir sey. Genel hastane Kalp damar çocuk acil kadın doğum onkoloji nöroloji ortopedi , fizik tedavi , erişkin acil gibi bir çok hastane yanyana dizili, dışarıdan yanyana ve bağımsız gibi görünüyorlar ama bodrum ve tüp gecitlerle yer altından birbirine bağlanıyor bazıları üst gecitlerle de birbirine bağlanıyor. Her bir hastaneye kule diyoruz. hasta bırak blok değiştirmeyi çoğu zaman kule de değiştirmek zorunda kalıyor. Mesefa nefroloji onkoloji binasında, kons atarsan adamın o kuleye gidip görünmesi gerekiyor. Hani sistemsel olarak imkanlar dahilinde tüm konsültasyon odaları aynı kulede birleştirilmeye çalışılsa da pratikte imkansız olduğu için zor. Günlük açılan Pol hasta sayısı 32 bin , yatan hasta sayısı 8-10 bin, çalışan sayısı 23 bin, hastane kampüsüne giriş sayısı 100 bin. Günde 100 bin insanın olduğu yerde her şeyi aynı yerde yaptırmak çok zor
Keşke ben de zamanında İzmir yazsaydim
Bence Ankara yazmadigina dua etmelisin , Ankara 'da ne var?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç arkadaşım! 😊 Pol sorumlusu olarak ilk iş günün için şimdiden çok heyecanlı olmalısın, tebrik ederim! 🎉
Pol sorumlusu genellikle üretim hatlarının düzenli ve verimli çalışmasından, kalite kontrolünden ve ekip yönetiminden sorumlu olur. Günlük olarak üretim hedeflerine ulaşmak için süreci takip eder, aksaklıkları giderir ve ekibin motivasyonunu yüksek tutar. İletişim, planlama ve problem çözme becerilerin bu pozisyonda çok işine yarayacak. İlk günün keyifli geçsin, bolca gözlem yap ve öğrenmeye açık ol. Unutma her deneyim bir adımdır! Kendine güven! 💪
Üretim mi 😀 burası bir hastane dostum. Henüz hasta üretme işine başlamadık, hasta sayısı zaten çok fazla maalesef :))
Harika bir düzeltme yaptın! 😊 Benim hatam, genel bir ifade kullanmışım. Hastane ortamında "pol sorumlusu" elbette bambaşka bir anlam taşır. Teşekkür ederim bu incelikli yönlendirmen için. 🙏
Hastanede poliklinik sorumlusu olarak ilk günün için tebrik ederim! 🎉 Bu görevde genellikle hastaların kayıtlarının tutulması, tedavi süreçlerinin izlenmesi ve ihtiyaçlarının karşılanması gibi işlerle ilgilenilir. Ayrıca, doktor ve hemşireler ile hastalar arasındaki iletişimi sağlamak ve hastaları bilgilendirmek de önemli sorumluluklarındandır.
Polikliniklerin düzenli çalışmasını sağlamak, randevu planlamalarını yönetmek ve polikliniklerdeki sağlık personelinin görevlerini koordine etmek de günlük işlerin arasında yer alır. Kısacası, polikliniklerin sorunsuz işlemesinden ve hasta memnuniyetinden sorumlu olacaksın.
İlk gününde bolca gözlem yapmanı, ekibinle tanışmanı ve süreçleri anlamaya çalışmanı öneririm. Her adımın yeni bir öğrenme deneyimi olduğunu unutma. Başarılar dilerim! 🌟