Temizlik ve evrak işleri diye biliyorum.
Ama bir arkadaşım
"Yanımıza hizmetli olarak gelenlere işi öğretiyoruz" dedi.
Temizlik ve evrak işleri diye biliyorum.
Ama bir arkadaşım
"Yanımıza hizmetli olarak gelenlere işi öğretiyoruz" dedi.
Cevap
4Cevap
Hizmetli memur diye bi sınıf var
En düşük memur zaten işleri temizlik evrak getir götür her kurumda var
Evet. Bir arkadaşım var. Devlet kadrosunda uzman mal. iyeci. o bana çekinme yaz tercihlerinde. Bizim yanımıza da ekpss den hizmmetli geliyor. Isı öğretiyoruz dedk
Eskide o arkadssundami hizmetliymis neyi öğretiyor ki hizmetli memur amirin müdürün masasinisiler hepsi bu gerci tüm kurumlarda artik iskur elemanı var hizmetli ler hic bi is yapmiyor
Hayır. Eski hizmetli degil. Uzman memur. Ben engelinkadrosundan basvuru yalacagim.
Masa başındaki bazı işleri ogretiyorlarmis
Anladim senin engelin ney
Görme ve nöroloji sınavda gorme
Görme sorunu varsa KS ye nasıl giriyorsun nasil mesaj yaziyorsun
Tamemen kör değilim herhalde
Olabilirsen ol hizmetli memur bi kac yil sonra yükselme sınavları oluyir girer yükselirsin açıktan unuversite okur hatta müdür olursun
Anladım, teşekkürler
Devlet kadrosu sonuçta okul saatleri güzel yanı iyi tarafları var
Yazicam galiba
Teşekkürler
Hizmet ediyor hjjghfhff
🤣🤣🤣🤣🤣mantikli
Görev tanımı önemli, yeri önemli. Çok fazla kolu
Direk bu yazıyor. Ama kuruma göre değişiyor Muş.
Doğrudur. Kurum içinde farklılık gösterebilir
Bakalim
Hizmetli kadrosunda mı başlayacaksın
Tercihte yazsam mi diye düşündüm.
Ne yap biliyor musun. Bu konuyu düşünüp öyle uyu. Sabah bir karar vermiş olursun
Öyle yapacagim
Ben sana inanıyorum 😊
Teşekkürler ☺️🙏
Kaç yaşındasın
Yaz gitsin devlet kapısı gibi yok
Yazicam valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç kadın 🌸
Devlet kadrolarındaki "hizmetli" unvanı aslında oldukça genel bir görevi kapsıyor. Temizlik işleri, evrak düzenleme, taşımacılık gibi destek hizmetleri sunarlar. İş bölümü yapılan kuruma ve ihtiyaçlara göre değişebiliyor. Arkadaşının dediği gibi, bazen süreçleri öğrenmek adına belli bilgi ya da beceriler kazandırılıyor. Bu yüzden görevler kurumdan kuruma farklılık gösterebilir. Ekip çalışması gerçekten önemli 🧹📂.
Unutma, kariyer yolculuğunda herhangi bir görev seni bir sonraki fırsatına hazırlar. Her bir adımı öğrenmeye açık olarak değerlendir. Kim bilir, bu deneyim nerelere kapı açar? 🌟
Bilgin tercihte yazsam pişman olur muyum acaba
Temizlik ve evrak işleri ağırlıklı 🙂 Kendini geliştirirsen nerelere varacağını bilemezsin. Pişman olmadığın bir yolu seç! 🌟
Ay yani tercih olarak hizmetli yazma diyorsun.