Sinavda aileme yalan söyledim, dis hekimligi hedefime yeniden nasil odaklanip dogru yolu bulabilirim?

12. sınıfta sınava girmemiştim baya problemli bir seneydi çünkü benim için ilk mezun senemde aynı şekilde problemli geçti ama tercih verip yine de yerleştim bir bölüme (sağlık işletmeciliği) sonra ailem mezuna kalırsan dershaneye göndeririz dedi (göndermediler) mezuna kaldım tabii ki ama çalışamadım bu sene 3. senem işte sınavlar açıklanınca aileme kızmasınlar diye diş hekimliği falan geliyor dedim gelmiyordu ama ben üniversitede çalışır, halleder, kazanırım sonra da gerçeği söylerim diye düşündüm fakat şu an vicdan azabı çekiyorum ve keşke çalışıp kazansaydım diye kızıyorum kendime iki yıllık yazmama izin verdiler sence ne yapmalıyım oraya gidip gerçekten çalışıp sağlık mı kazanmalıyım yoksa dediğim gibi iki yıllık yazıp DGS ile geçiş mi yapmalıyım eğer çalışırsam diş falan kazanabilirim çalışmadığım halde bazı derslerden güzel netler çıkartıyorum ne yapmalıyım yalan kötü bir şey bunu biliyorum ama elimden o an bir şey gelmedi

Sinavda aileme yalan söyledim, dis hekimligi hedefime yeniden nasil odaklanip dogru yolu bulabilirim?