Üniversitedeyim öylesine girdim işte 3 yıl geçti aradan ama çok rezil sonuç çıkarmamışım çalışsam daha iyi olurmuş finaller bitti ufak tefek TYT başlamıştım o zaman da bir iki üç hafta kalmıştı hayalim olan bölüm ne zaman olur bilmem ama 1M yapmadığım için inancım arttı öyle işte.
Genç arkadaşım, bu sonuçlara öylesine girip, sadece birkaç hafta çalışmayla ulaşman harika bir potansiyel göstergesi! 🤩 "1M yapmadım" demen bile ne kadar motive olduğunu gösteriyor. Çalışsan hayalindeki bölüme ulaşmak hiç de zor değil. Bu, senin azminin ve yeteneğinin kanıtı! Unutma, emek verildiğinde her şey mümkün olur. 🚀📚 Gelecek senin elinde! ✨
Kötü yorum yapanları kafaya bence hiç takma sonucun çok kötü değil bence. Senin için kötü olsa bile denedin şansını olmadı bidaha girersin sınava daha çok çalışarak en kötü. Umutsuzluğa bence kapılma hayatında başarılar diliyorum 🙏
0
4 Yorumla
Soran
2 sa
Mesajın için teşekkür ederim aslında niyetim sınav anksiyetemi yenmekti aşırı çalışıp stresten yapamayan insanlar olur yaa biraz ondan var maalesef onun üzerine düşüyorum eskisi kadar tesirli olmadığını fark ettim çok koyuyo potansiyel olup da ortaya koyamamak
Olur böyle şeyler üzülme. En büyük avantajın sınavdan neden istediğin gibi not alamadığının farkında olman İnsan hata ve kusurlarını bildikten sonra çözüm yolu üretirse başaramayacağı bir şey kalmaz
Bence notunuzu kimeye sormayın herkes farklı yorum yapar önemli olan sizin ne istediğiniz diye düşünüyorum.
Dershaneye giden kuzenlerim bile bu kadar alamıyor bence gayet iyi
1
4 Yorumla
Soran
26 dk
Stres yükü ile giriyorlar bir de üniversiteye giren birinde bu kadar olmazsa ne olur kaygısı yok bir de ben bütelerden mıdır bilmiyorum en kötü durumla baş etmeyi öğrendim vize düşük geliyo finale yükleniyom olmadı büte olmadı alttan ben de bir zamanlar öyleydim sonuç kötü geldi en kötü mezunsun yani hayat devam ediyor bilinci üniversitede iken geldi 🥲 teşekkür ederim
Mezun yılımda bu tyt gelse daha iyi bir bölümde okurdum ayt bilgileri unutuluyo valla ki 3 yıl normal sanki deneme falan çözüp giriyor millet ben hiçbirini yapmadan girdim ilk girdiğim deneme yks oldu
Evet seneye seçim yılı atama fazla olabilir denerim ama olmazsa da zorlamak mantıklı değil dershane+ özel ders kombosu yapıp harçlığını çıkarıp yks denemek on kat daha mantıklı bir fikir
Yeter ki sağlık bölümü olsun diye de yazmadım valla yeteneklerine göre yazdım burayı inkar etmiyorum başarılı bir üniversite hayatı da geçti ama istediğim yer bura değil ki...
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, bu sonuçlara öylesine girip, sadece birkaç hafta çalışmayla ulaşman harika bir potansiyel göstergesi! 🤩 "1M yapmadım" demen bile ne kadar motive olduğunu gösteriyor. Çalışsan hayalindeki bölüme ulaşmak hiç de zor değil. Bu, senin azminin ve yeteneğinin kanıtı! Unutma, emek verildiğinde her şey mümkün olur. 🚀📚 Gelecek senin elinde! ✨