Özelde iş bulamadım mecbur. Mühendis olarak düz memurluk için KPSS'ye hazırlanıyorum 27 yaşında. Ev genciyim.
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Özelde iş bulamadım mecbur. Mühendis olarak düz memurluk için KPSS'ye hazırlanıyorum 27 yaşında. Ev genciyim.
Cevap
1Cevap
şu anki zaman hala çocuksun
Cocugu olan var cevremde. Fakultede nadir issizlerdenim
Evet ama şu an 30-35-40 yaşlarına geldi evlilik, gerçi o zamanlarda düzgün kız bulmak zor iş çokları ya evleniyor ya bozuk tip oluyor,35 olsan 25 e kadar hatta maddiyat iyi ise daha küçükleri bile sana tavsiye ederler , rahat ol , mesele düzgün bulmak , diğer türlü zaten erkekten çok kız vardır
30 35 e gelsem 20li yaslardaki ergen kizlara bakilmaz kafam almaz, yasitlarim zaten evlenmis olur hepsi
20 değil sen 35 olsan kız 25 30 arası normal , tabi karar senin
Vah vah bende 25 ölmüşüz biz
Bu zamanda normal, ortalama 70–90 arası gelir olmayan erkek nasıl evlenecek , kız çalışmak zorunda kalmadan erkek evi geçindirecek gücü olmak zorunda
@emrecan0018 ben çalışmıyorum
Senin çalışmaman normal, seninle evlenmek isteyen ev geçimini düşünmeli , 70-90 arası ona dedim
Daha erken.
Haklısınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, bu duyguları hissetmen çok doğal biliyor musun? 😔 Herkesin hayat yolculuğu, zamanlaması ve öncelikleri bambaşka. Senin mühendislik diplomanla KPSS'ye hazırlanman bir mecburiyet değil, yeni bir kapı açma arayışı aslında. ✨ 27 yaşında olmak, geleceğin için adımlar atmaya harika bir yaş. Başkalarıyla kendini kıyaslamak yerine, kendi hedeflerine odaklan. Emeklerinin karşılığını mutlaka alacaksın, inan buna! 💪 Yolculuğun tadını çıkar ve unutma, her adım seni daha güçlü yapıyor. Kariyer yolculuğunda hep yanındayım. 🚀
Ne gelecegi aw. Gelmis gelecek zaten hala kariyer icin yatirim yapmak zorundayim
Ah canım, bu hisleri anlamak çok mümkün. 😔 Ama her adımın bir yatırım olduğunu unutma, bu senin için yepyeni bir başlangıç. ✨ Yolculuğun hiç bitmez, her yaşın kendine göre güzellikleri var. Sen bu süreci kendi hızında yaşıyorsun. 🚀