1 ayAha, kusura galma gardaşım, senin ağzından konuşup o goca bekleyen ablaya raconu kesmeyi unuttuk yahu! Dur şimcik olayı tamamen senin pencerenden, o feylesof ve ince hicivli erkek edasıyla gürleterek anlatıyom, dinle bak :D
"Yahu hatun gızım, yaş gelmiş 46’ya, tam 13 yıldır da evde cv güncelleyip duruyon de mi? Bak bana, azcık kitap karıştırmış, hayatın o varoluşsal kodlarını çözmüş bi adam olarak sana kapitalizmin en büyük yalanını anlatayım: Sen o plazalardaki, kariyer basamaklarındaki illüzyona acayip kaptırmışsın gendini valla! Sistem zaten 35’ten sonrasını hurdaya çıkarıyo, sen 13 yıldır olmayan işi arayarak resmen kuantum alanına meydan okuyon eyi mi! Evren sana 13 yıldır bağırıyor la, 'Gızım senin rızkın o stresli ofislerde, patron dırdırında deyil' diye, sen hala Linkedin’de network kasacam diye uğraşıyon!
Şimcik bırak o modern dünyanın 'kendi ayakları üzerinde duran güçlü kadın' masallarını da beni eyi dinle. Bu saatten sonra sabahın köründe alarm gurup elin adamının azarlarını mı çekcen yahu? Yapacağın en mantıklı, en felsefi hareket ne biliyon mu; artık o beyaz yakalı rüyalarından uyanıp evinde oturacaksın gardaşım! Şöyle huyu huyuna, suyu suyuna uygun, gendi halinde başını sokacak bi evi olan düzgün bi goca bulacan gendine.
Gidecen evine, sabahları kocanın çayını demleyip akşamları iki kap sıcak yemek koyacan önüne. O 13 yılın verdiği stres ve yorgunluğu evde börek açarak, örgü örerek, o dişil enerjini evinin yuvasına akıtarak şifalandıracan valla. Modern dünyanın kölesi olacağına, git evinin sultanı ol, kafan rahat olsun ya la! Ruhun ancak o zaman o mor rengin asil huzuruna erer, benden söylemesi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 ayGeçmiş olsun sana bikac önerim olucak ha beni dinlersin dinlemesin bilemem önce yıldızına baktır sonra ki bu benim tahminim yani sadece tahmin biri büyü ya da buna benzer bişi yaptimis olabilir işlerin ters gider mutlu olamasin hep aksilik aksilik üstüne gelir binara tamam yurdum bu sefer dersin pat başka bı sorun çıkar bunları. Genlikle sebi büyü dur
14 Yorumla- 1 ay
(not= inanıp inanmamak sana kalmış inanmaya bilirsin böyle. seylere ama var böyle şeyler )
Soran1 ayaynen dogru nasıl ıspatlıyacam hocalarda sahtekar paracı
- 1 ay
Hoca ile olacak iş deyil zaten
Soran1 ayNasıl
Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. 13 sene uzun süre. Sebeplerini araştırmak lazım. Bu konuda profesyonel destek almanı öneririm.
- İş aradığın yer senin mesleğine uygun olmayabilir.
- Ozgecmişini karşı tarafı ikna edecek şekilde düzenlememiş olabilirsin.
- Ozgecmisin ile uyuşmayan yanlış pozisyonlara başvuru yapıyor olabilirsin.
- Kendini yanlış ifade ediyor olabilirsin.
24 Yorumla- 1 ay
Trollüyor bro. Bence. İşkura bile başvursa işe verir bunu. En kötü vasıfsız insanları bile işe veriyor işkur. Ki 13 yıl yani sallıyor.
- 1 ay
Zaten gizli sormuş ve sitede trol çok. Aslında bu siteyi kullanmayacaksın.
- 1 ay
Hayatını bilmeden yargılamak çok kolay kötü kalpli
- Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı.
1 ayÇok zor bir durum cidden keşke bir meslek değil de bir kaç meslek öğrenebilseydiniz, sanırım şansınızda yaver gitmemiş bu iş konusunda ama hiç bir şey için asla geç değil farklı iş kolları deneyebilirsiniz yani sizin yetenekli ve ilgili olduğunuz iş kolları olabilir bunlar, şansınız bol olsun...
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım benim, bu kadar zorlandığını duymak beni çok üzdü. 😔 13 yıl uzun bir süre ve bu yorgunluğu hissetmen çok doğal. Sakın pes etme, unutma ki her döngü kırılabilir! 💪 Belki yeni yetenekler edinmek veya farklı alanlara yönelmek sana iyi gelir. Kendine inan, bu enerjiyi başka bir yöne kanalize edebiliriz. Unutma, kariyer yolculuğunda yeni başlangıçlar için asla geç değildir. 🌈🍀
12 Yorumla
Soran1 ayLise mezunuyum deneyimim az Yeter diye bgırasım var
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 ayAnlıyorum seni, bu hisleri yaşaman çok doğal. 😔 Ama lise mezunu olmak veya az deneyime sahip olmak yolun sonu değil ki! 🎓 Yeni kapılar her zaman açılabilir. ✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 39b cevap paylaştı.
u 1 ayiş bularak.
10 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 625 cevap paylaştı.
1 ayGeçmiş olsun abla. İş konusunda kaderimiz benzer ama sen aşkta ben dostta kaybettim. Seni en iyi kardeşin anlar güzel ablam ya! Dost bildiklerim ihanet etti. Yıllardır hep geçici işlerde çalıştım. Kalıcı iş buldum işler yoluna gitmedi istifa ettim. Ücretli öğretmenlik yaptım yaz ayına geldik yine işsiz kadrosuna girdim. 😢😢😢😢
05 Yorumla
Soran1 ayAynıyız sans yok Allah senı guldursun
Soran1 ayOna sen gulersın
Soran1 ayİyılerın sansı yok
- 1 ay
Keşke gülebilsek ya! Bizim şansımız kalmadı ki ağlarız. 😢😢😢😢☹️☹️
Soran1 ayaynen
1 ayMerhaba. ben de aynı şekilde iş arayışındayım bilinen tüm iş bulma siteleri vb bakıyorum 1 ay önce eşimden ayrıldım boşanma aşamasındayım. Vazgeçme çünkü ne ile sınandığımızı bilemeyiz bu Dünya imtihan Dünya'sı ne yazık ki. evden çalışabileceğin ilanlar var çokça ben de 41 yaşıma girdim 4 gün önce hiç bir deneyimim de yok ama yılmıyorum , kendi evim olsun istiyorum bunu da söke söke alacağım :)
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 455 cevap paylaştı.
1 aySeni de elbet bekleyen bir yer ya da birileri vardır... 13 yıldır iş bulamıyor oluşun yanlış sektörde yanlış mesleği arıyor olmandan kaynaklanabilir. Dolu bir CV ye sahip değilsen mesela o iş seni aşar ve tercih nedeni olmazsın. Başka sektörde başka meslek deneyebilirsin. 13 sene çok uzun bir zaman çünkü, aynı yerde aynı şeyi kovalaman anlamsız, çünkü buna devem edersen 23 sene de olur 33 sene de...
00 Yorumla Aşk konusunda bir şey diyemem ama iş konusunda en tecrubeli insanlar bile iş bulamayabiliyor.
Zaten yüksek eğitimli ve tecrubeliler Avrupa ülkelerine ya da Amerika'ya kaçkıyor.
Türk işvereni de maalesef işe aldığı insanı 24 saat kölesi olacak zannediyor, yani iş bulabilesen bile köle olmamak için çalışmamayı tercih edebilirsin, bir şekilde geçinme şansın varsa.00 Yorumla
1 ayMoralini bozmak istemem ama hayat bitmiş zaten. Şu saatten sonra evlilik olur mu bilmiyorum ama olursa fazla seçmeden tipe bakmadan evlen gitsin. En azından kalan hayatında gezebilir ve eğlenceli şeyler yaparak vaktini değerlendirebilirsin
20 Yorumla
1 ayEğer aktif olarak iş aradıysan bu 13 yılda demek ki bir sorun var. Bence kendi işini yapmaya odaklanabilirsin. Çünkü 46'dan sonra pek çok yer işe almak isteyemeyebilir yaş nedeniyle. İnşallah güzel bir işin olur tez zamanda. Umudunu kaybetme.
01 Yorumla
Soran1 ayallah razıllsun bıktım
Herkes güzel fikirler vermiş.
Öncelikle Yıldız büyü ya da falcı olayına sakin gitme birde onlar seni madur etmesin.
En kolay iş 3. Harfli marketlere müracaat edin..
Şansın bol olsun.11 Yorumla
Soran1 ayTeskler dogru
Eğitim & Kariyer konusunda 3b cevap paylaştı. Allah gönlüne göre helalinden ve bereketli bir iş nasip etsin ben de 37 yaşındayım bu yaşıma kadar iş bulamadım eşimi de bulamadım gençliğim hep eve kapalı işsiz yalnız asosyal geçti gençliğim ziyan oldu ömrümü evde tüketiyorum
16 Yorumla- 1 ay
Ben seni bazen kendi sorularımda da görüyorum. Bence bir psikiyatriste gidebilirsin. Bence bu yaşa kadar hiç iş bulamamak ve asosyal olmak ağır depresyon belirtisi olabilir
Soran1 ayallah razıollsun senınde olur ıns
- 1 ay
Oha 37 yaşına kadar 1 tane bile mi işe giremedin. Anne babanla mı yaşıyorsun kanka. İşe gir demiyor mu annen baban. Neticede nerdeyse 40 yaşında adamsın.
- 1 ay
Ne mezunusun. Geçimini nasıl sağlıyorsun. Annen baban laf sokmuyor mu işe gir 40 yaşına geldin filan diye. Yanlış anlama amacım eleştirmek değil ben de işe giremedim de ama ben çabalıyorum başvuruyorum işlere. En kötü işkura filan başvururum veya BİM a101 filan bir yerlere girmeye çalışırım. 37 yaşına kadar işsiz kalmam.
1 ayAbla iş varda sen beğenmiyorsundur. Temizlik yap birşeyler yap para kazan bence. Artık iş bulmak erkek için bile zor ki kadınları düşünemiyorum. Birşeyler yap sat. Temizliklere git falan.
24 Yorumla- 1 ay
Benim ailemin sadece babamdan emekli maaşı var. Kardeşim evli zaten onlara pek maddi destek olamıyor. Ben çalışırken gönderiyordum ama zaten çok yüksek maaş almıyordum. Onlar da kendi oturdukları sitede terzilik işi yapmaya başladılar. Annem bir yerlere gidiyor sarma sarıp yufka açıp günlük ücret kazanıyor. Kışın örgü örüp satıyordu. Yani para kazanmak isteyene bunun yolları gayet açık.
- 1 ay
@scorpiongirl429 Aynen öyle.. İnsanlar masabaşı temiz sabit maaş iş bulamayınca iş yok diyor ama hayat bir sürü iş imkanı sunuyor iş ayırt etmeyenlere..
hiçbir şey kolay değil.. Ama en zoru maddi sorunlarla boğuşmak. - 1 ay
@scorpiongirl429 Trollüyor
- 1 ay
Trollüyor işkura başvursa işe girer
Abla 10 başvuru yaptıysan 20 daha yap vazgeçme ne kadar başvurabilceğin yer varsa başvur araştır pes etme yarın değil bugün bak sana güveniyorum tanımasam da
02 Yorumla
Soran1 ayİnsbe guzel krdesım
Soran1 ayAllah razı olsun
- Eğitim & Kariyer konusunda 447 cevap paylaştı.
1 ayNasıl ya 13 yıldır iş bulamadin mı? Mesleğin nedir? Kendini geliştirmek yeni beceriler edinmek için neler yapıyorsun? Hiç kendi işini kurmayı denedin mi?
02 Yorumla
Soran1 ay@RisingKing ya kes he oyle tovbe tiyatebbı yalan borcummu var
Soran1 ay@RisingKing ya kes he oyle tovbe tiyatebbı yalan borcummu var sana
1 ay3 ay değil 3 yıl değil 13 yıldır iş bulamadığını söylüyorsun. Acaba kendini mi kandırıyorsun biraz?
11 Yorumla
Soran1 ayyanı kuuck yerler geldıhgıtmdım ıyı yerlere gıremedım olay bumlanet olsun boyle sansıma kader9m olsa bu hayat benı bukadar uzmezdı
Haklısın. Ama umudunu kaybetme. Yaladığın yerdeki yerel belediyenin mesleki edindirme kurslarına katıl, kadın emeğine destek veriliyor genelde, bu imkanı araştır.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 343 cevap paylaştı.
1 ay13 yıldır nasıl iş bulamiyorsun? Bu çok saçma geldi. O zaman beklentilerin çok yüksek. Ayrıca hayatını nasıl idame ettiriyorsun
13 Yorumla
Soran1 ayannemle yasıyorum cok uzgubum derdım koca falan degıl once ıs dedım hep ah arkadasım cok talıhıslzık yasadım su haytta
Soran1 ayeski partber afdersın ınsanlara guvenımı kaybettırdı sagolsun işimden olmustum ogubugundur bugundur perişanım
- 1 ay
Detaylı konuşmak isterim benimde yaşım 46
1 aySen galiba kendi sektörün ile ilgili bir iş arıyorsun. Yoksa kadınların yapabileceği birçok işi var. Yaş 46 olunca iş seçme şansın da kalmıyor maalesef.
00 Yorumla
1 ayUmudunuzu kaybetmeyin, en azından işkura başvursanız belki bir iş çıkar, niye bu kadar olumsuz düşünüyorsunuz? Hayat size güzellikleriyle gelsin inşallah🙏
00 YorumlaNasıl bir iş istiyorsunuz tam olarak o önemli.. Herhangi bir iş istiyorsaniz güvenlik kimliği alıp projelerde çalışabilirsiniz.. Bazı firmalar düzgün paralar veriyor..
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 468 cevap paylaştı.
1 ayAyda iki kez bu soruyu soruyorsunuz verilen cevaplar aynı olacak ne istediğini bilmeyen küçük çocuklar gibi davranmayı bırakıp hayatın bir köşesinden tutun
00 Yorumla
1 aySenin adına gerçekten üzüldüm. Çok garip bir durum. Peki hiç mi bulamıyorsun ya da buldukların süreklilik mi kazanamadı?
027 Yorumla
Soran1 ayYanı dndik yerler geldı
Soran1 ayAlakasız ıstedıgım gıbı dogruduzgun bir yer gelmedı
- 1 ay
Anladım, çok yüksek olmasada orta şekilde doğru düzgün diyebileceğin yerlerden beklentin ya da görmek istediğin çalışma ortamı nasıl bir yerdi?
- 1 ay
Burada bazı kişiler var ki, insanlığından bi haber. İnsanlığın onurundan bi haber, insan olduklarından habersiz nefes alan canlılar. Onlar burada tüm çirkeflikleriyle cahillikleriyle, sadece ve sadece normal insanlara travma yaşatmak için bulunuyor. Lütfen insan olduklarını bilmeyenlerin söylemleri sizi üzmesin ve size zaman kaybettirmesin
Soran1 ayAllah razı olsun krdes ne guzel ınsabsın
- 1 ay
Amin Rabbim sizede razı olacağı güzellikte ömür nasib eylesin. çok teşekkür ederim. Güzel olmamız, insan olmanın haysiyet ve güzelliğinin farkındalığı içinde bunu dışımıza yansıtarak yaşamamız gerek. Sizde bu ifadeleri benimseyen birisiniz ki , güzel yaşayıp güzel gören biri olarak, beni güzel görerek, güzel bir insan olduğunuzu gösterdiğiniz için teşekkür ederim.
Soran1 ayallah razıollsun sadece sansızlılara kurban gıttım kısmelere anlatmadım ıcımde yasadım fırtınalar koperken o zalımın yzunden canınacak hale ben geldım
Soran1 ayişimi bile kaybettım
- 1 ay
Amin Rabbim sizdende razı olsun. Bir başkasının hayatınızı bu denli alt üst etmesine , nice fırtınaları tek başınıza yaşamış olmanıza ve belki yıllarca bu durumun sürmüş olmasına çok derinden üzüldüm. Nelerdi, hayatınıza bu denli derinlemesine girmesini sağlayan ve hem sizi bu denli yıkan hem işinizi kaybetmenize sebep olan etkenleri, size neler yaşattı da bu hâle gelmenize sebep oldu? Anlatmak isterseniz sevinirim
Soran1 aydehli bu vefasız yarı yolarda bıraktı oyladı saftım ınnadım evlenecegız dedı aldatı baskasıyla evlendı aılesı ve o hayatımı karratılar yıparttılar gecem gunduzme karıstı işimden oldum buna uyayacam dıye boyle ıste allah kısmeye boyle sınavlardan resmen dıbı coktum hlada cıkmıs degılım cok uzgunum bunlarn yasabmasına bende bılrıdım kader den gulmeyı olmadı hıc birkonuda yuzum gulmedı kotu ınsanlar bu dunyada sınavım canımı cok yaktılarkotu ınsanlar
- 1 ay
Evet kötü insanlar imtihanın olmuş ve gerçekten hayat senin için alt üst olmuş. Ben öyle görüyorum ki onunla evlensen sanırım hayat senin için daha da kötü olacakmış. Bu denli bir yıkımın sonucunda tüm yaşattıkları yanına kalmaz onun lakin o başına gelecekleri ve gelenleri senin ah ından olduğunu bilir mi onu bilmem. Sanırım oldukça uzun süre oyalamış sizi doğru mu?
Soran1 ayevet oyaladı gıttı geldı ack kapı bıraktı anladıgım kadaroya benı hep cepte gordu vıcdansız
Soran1 aybenım ıcın oldude benım meklerıme yılarıma genclıgımı gıttı ona uzuluyorum 46 nedır 33yas nedır
- 1 ay
Maalesef öyle görmüş olabilir. Yaşattıkları ise hakettiğin durumlar değil. Dediğin gibi zaman senden emek senden duygu senden düşünce senden, her şey senden gitmiş.
- 1 ay
Yaş durumunu anlayamadım ama 33 yaşında mı oluyorsun 46 mı?
Soran1 ay46 33yaısndaydım genclıgım gıttı onud emek ıstedım ozamanlar taptazeydım pırıl guzl bır yuva krumak ıstemısgtım hersey burnumdan geldı yasım 46 Şu an
Soran1 ay13sene oncekı gunlermı ariuoyrum gelmiyor
- 1 ay
Yaa gerçekten bir kez daha çok derinden üzüldüm senin adına. Gerçekten bunca yıl nice sıkıntılarla kaybolup gitmiş. Evet zaman geçmiş yıllar gelmez fakat her ne durumda olursan ol mutluluk ve yine düşüncelerindeki gibi bir yuva kurabilirsin. Sanırım bu kişiyle tamamen ya da kısmen birlikte bir yaşam sürmüşsünüz ve o sizin düşüncelerinizi hayallerinizi ideallerinizi kadınlık hassasiyetlerinizi onurunuzu ve belki güzel bir yuvada çocuklarınızın olma isteğine dair düşüncelerinizi görmemiş sadece gittiği yere kadar değil bittiği yere kadar diye düşünüp sizi zaman geçireceği biri olarak görerek hayatınızda bulunmuş ve sonra yok olmuş. Peki o kaç yaşında? Ne zaman evlendi?
Soran1 aybenden bır yas kucktu ben 80 o 81liydı evlı ıkı cocugu var
Soran1 ayıstemiyorum oadamı artık heryerden engeldlım bıtırdı benı mahvettı hayatımı
Soran1 ay2015te evlendı
- 1 ay
Tabiki şimdi onu istememeniz çok normal ve olması gereken bu. Yine yuva kurabilirsin derken , o kişiyle olmasını kastetmedim başka bir kişi olur şeklinde ifade etmek istedim. 2015 de evlendikten sonra , sizin ilişkiniz günümüze yakın zamana kadar devam etmiş oluyor anladığım kadarıyla ve en nihayetinde bitirmişsiniz. Doğru mu?
Soran1 ayevet bırden gıtttı hıc bır acıklama yapmadan
Soran1 aysonra evlendıgını duydum aynen
- 1 ay
Gerçekten çok acı ağır ve yıkıcı bir durum birden gitmiş olması. Tabi bu gidişin sonrasında bu durumun sendeki olumsuz etkileri devam etmiştir. Lakin yinede o gittiğinde sen 35 yaşındaymışsın yani o evlendiğinde o zamandan bu zamana kadar seni bağlayan ve onun yokluğunda , onun sebebiyle onsuz geçen 11 yılı ne için ona bağlıyorsun? Gayet tabi üzüntün kederin travmaların olmuş olabilir lakin 11 yıl gerçekten kayda değer bir zaman dilimi bu yüzden merak ettim
Soran1 aygunaydın aynen karsı taraf neısteıdgını bılmeyen dengensız olursa ıkılmelerde bırkıarsa nedıyım belırsiz
Soran1 ayartı neıstedıgını bılmıyordu
- Eğitim & Kariyer konusunda 921 cevap paylaştı.
1 ayYa 13 sene çok uzun bir süre, garip geldi biraz açıkçası bulamamanız, acaba beklentileriniz mi fazla
08 Yorumla
Soran1 ayguzl uygun cok bekeldım cok uzun sure bir ıs osla biryerden baslasam derdım koca falan olmadı hıc birmzaan bır kere denedım evılıkten donduk ıhanet etmıstı hayatımı yk ettı ınsanlara guvenımı yok ettı
- 1 ay
Bir insan nasıl hayatını yok edebilir ki? Tek bir insana bu kadar sorumluluk yüklemek gerçekçi değil. Hayatının kontrolünü almalısın, sorumluluğunu almalısın. Başkasına sorumluluk yüklemiş oluyorsun ama bu senin kendi hayatın.
Soran1 ay@scorpiongirl429 haklısın sekerde ama buadamdan sonra hayatım alust olmustu ısımde gitmişti benasıl toparlıyacam 13sene kaybım var
- 1 ay
Hayatın alt üst olduysa toparlanman neden bu kadar uzun sürüyor ve hala onu sorumlu tutuyorsun. Kimse kimseyi ölene kadar sevmek zorunda değil bu arada. İsterse söz vermiş olsun. Cahillikle sözler verilebilir ama gitme özgürlüğü her zaman vardır. Galiba sekretermissin. Şimdi sekreterlik mesleği çok değişti geçmişe göre. Daha çok bilgisayar bilgisi bilmelisin. Excel PowerPoint Word, SQL öğrenmen sana artı katar. Sonra insanlarla ilişkilerin çok kuvvetli olmalı. Telefonda iletişimle ilgili eğitimler alabilirsin. Küçük bir yerde başlamayı da sorun etmemelisin. Ama senin yerinde olsam evde bir şeyler yapıp satma üzerine bir iş kurardım. Basit sosyal medya ve e-ticaret yöneticimi yapabilirsin. Yapamıyorsan da öğrenmelisin. Belli bir süre sonra e-ticaret sitesi de kurabilmelisin. Bununla ilgili eğitimler var İsmek'te falan. Tamamen ücretsiz. O elindeki telefondan sosyal medua uygulamalarını kaldırıp internette vaktini sana değer katacak biçimde geçirmeye başla. Biraz sert olmuş olabilirim ama hayat böyle. Oturup şikayet ederek mizmizlanarak bir şey yapamazsın.
Soran1 ay@scorpiongirl429 haklısın sagol
Soran1 ay@scorpiongirl429 haklısın sagol dogru
- 1 ay
Rica ederim. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bir de kadın sığınma ve destek evleri var.. mesela oralara başvuru yapabilirsin. Orada kalmak için değil, kalacak yerin var. Ama durumunu anlatırsın, orada psikologlar sosyal destek uzmanları yardımcı olabilir. Belediyelerin sağlıklı yaşam merkezleri var her ilde açıldı, orada sosyal destek uzmanları ve psikologlar var. Arayan her türlü desteği bulabilir. Belki orada sosyal destek uzmanları vasıtasıyla belediyede bile iş bulma şansı olabilir.
- 1 ay
Trol soru
Eğitim & Kariyer konusunda 509 cevap paylaştı. Çok üzücü bir durum maalesef iş olayı herkes için sorun özellikle yaş ilerledikçe daha zorlaşıyor
12 Yorumla
Soran1 ayevet
1 ayKadınlarin çalışmasi şart değil bence. ama evlilik olsaydı iyiymiş. hangi şehirde yaşıyorsunuz
111 Yorumla
Soran1 ayAdana
- 1 ay
Tatile çıkman gerek. bende senin gibiydim tatile çıkınca yine moralin düzeliyor.
Soran1 ayevet
- 1 ay
Evlilik falan yokmu. gorustugun biri falan
Soran1 ayyok ahhh boş ver
- 1 ay
Tatile çık diye bir öneri olabilir mi ya? Kadın belki zaten kıt kanaat geçiniyordur.
- 1 ay
Benimle takılsın TKP atsın ben gezdiririm
- 1 ay
Karşılığında ne isteyeceksin. Kusura bakma da kadın sana vücudunu hibe etmek zorunda değil. 🤣
- 1 ay
Bişey istemem. zorla olmaz bu isler zaten
- 1 ay
46 yaşında kadını napacaksın kanka bu kadar mı düştün
- 1 ay
Bende 40 li yaslardayim zaten. tanismak istiyorum ne var bunda. soruyu soran hanımefendi TKP atatmisiniz rica etsem
Vallahi dediğin gibi kariyer yapmak çok zor bu ülkede Allah kolaylık versin
11 Yorumla
Soran1 aySagol Allah razı olsun
Eğitim & Kariyer konusunda 715 cevap paylaştı. Herhangi bir mesleğin yoksa iş bulmak biraz zor olur
13 Yorumla
Soran1 ayEvet oyle yasayan bılur oyle bunaldımkı
Soran1 ayAynen ozgurluk gıttı
Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Nerede hata yapıyorum, neyim eksik diye hiç düşündün mü?
İş başvurusu ciddi bir şeydir. Bilgi , dikkat ve özen ister.
00 Yorumla
1 ayKendine terzi dükkanı açabilirsin dikiş kursana gidip veya üniversiteyi bitir başka bölüm oku daha güzel iş bul
00 YorumlaGeçici olarak fabrikalarda gündelik işlerde tekstilde çalışabilirdin hangi şehirdesin ve mesleğin var mı?
01 Yorumla- 1 ay
Trollüyor
nerelerden başvuru yapıyorsun. belki de iş beğenmiyorsunuz o da var. ALLAH yardımcınız olsun.
13 Yorumla
Soran1 aykarşyer net
- 1 ay
alanını bilmiyorum ama indeed, eleman. net, yenibiriş, vb gibi sitelere de bakabilirsin. özgeçmişin iyi değilse düzenleyebilirsin.
Soran1 ayTeskler
Daha önce ne üzerine çalıştınız iş bulunabilir bence
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 630 cevap paylaştı. 13 yıl? Dostum 13 yıl iş bulamamak da ciddi sorun :D
13 Yorumla- 1 ay
Trol soru bro ya sallıyor işkura bile başvursa en kötü diyorum bak en kötü 5 yılda işe sokar
- 1 ay
@RisingKing Gelmeyeyim dimi bu oyunlara :D
- 1 ay
A101 BİM filan esnafın yanında çalışsa. Yerleri süpürse yani iş bulur veya işkuru duymuşsundur. İşkur bile çoğu kişiyi işe veriyor. 13 yıl diyor bide sallıyor. :D
Eşin seni. çaliştiyorsa sorun swnde değil eşinde. Ev hanımı çalişmaz
01 Yorumla13 yıldır iş bulamamak normal değil, hatta imkanı yok. Siz aramıyorsunuzdur.
00 Yorumla
1 ayBen sizden küçüğüm yirmi sekiz bende aynı durumdayım hiç şansım yok birşeyde of
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayBen hayatım boyunca 8 ay işsiz kaldım kafayı yiyordum sen ne yapıyorsun anlamış değilim
00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayVallahi iş bulmadan zor gibi belli yaş da olunca zaten iş imkanı olmaz
00 Yorumla Meslek nedir ve hangi şehirde arıyorsunuz. Belki yardımcı olma imkanı olabilir iş konusunda
00 YorumlaSöyle bı yorumlarına göz attim ya psikolojin bozuk ya da erkek sin ayak yapiyorsun
15 Yorumla
Soran1 ayPsikolojim bozuk evet sen olan ıcerlezmrsın
Soran1 ayHecmıste cok haksızlık yasadım her konuda
- 1 ay
Trollüyor kanka. İşkura başvursa 5 yıla kadar iş bulur ki abartıyorum o kadar zamana bile kalmaz.
Soran1 ay@RisingKing senun derdin ne ılgı cekmrkmı gıt krdesım belanı başka yerde ara
Yaşadiklarin turkiyede çok yaygın ayrıca unutma ki hiç bir sey icin geç değil ilerde yüzün illaki gulecekdir iş konusunda en kötü ihtimal ile bir üniverste daha bitirirsin çaba göstermeye devam edene yol çok unutma
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 ayGeçmiş olsun otellere bakın kalacak yer veriyorlar aşçılık kat görevlisi olabilirsiniz meydancı garsonda olabilir
00 Yorumla
1 ay@RisingKing neden her yorumun altına "Trollüyor" yazıyorsun? Geyik yapıyor da olabilir doğru da konuşuyor olabilir bu kısıma neden takıldın bu kadar. Acayip iğreti duruyo
03 Yorumla- 1 ay
Kızlarsoruyorda binlerce soru soruluyor. Bu soruyu hem acayip saçma buldum hem gizliden sormuş. Hem de inandırıcı değil. İstedigim yorumu yazarım. Görmek istermiyorsan engelle geç. Zaten site bomboş. Benim yazdıgım yorumlar mı seni rahatsız etti. Sanki site doçentlik filan çok bilgili bir site mi mk
- 1 ay
İnanılmaz faydalı inanılmaz bilgi ögrendigimiz site mi. Hayır. Bomboş bir site.
- 1 ay
Biri beyaz çorap giymiş. Onun fotosunu atmış kadın. Bu çorap nasıl çekicimiyim tarzında sormuş. Sizleri kendime çekebilirmiyim tarzında sormuş. Elbette faydalı kategoriler de vardır da. Kalite yerlerde. Siteyi kullananların kalitesi yerlerde bro. Veya da sorular yerlerde. İnsanlar belki kaliteli olabilir ama kaliteli soru yok ve yerlerde yani.
Gizli Üye(25-29)1 ayEvet temizliği felan yapabilirsiniz kafelerde bılaşikci da olabilir
00 YorumlaNasıl bulamazsın ya 13 yıl 😃 sen calısmak istemiyor olabilir misin veya iş beğenmeyen tiplerden olmayasın?
02 Yorumla
Soran1 ayİstıyorumdda elıme gecmıyor kucuk yerleri ben sevmedim ıstedıgım gıbı yerlerde venım elime hecmrdı
- 1 ay
Trol soru ya sallıyor işkur bile en kötü 5 yılda iş bulur. İşkura da çoğu işsiz başvurur zaten.
Gizli Üye(36-45)1 aySeni o kadar iyi anlıyorum ki. Aynı durumdayım. Bu devirde işsizlik çok zor.
02 Yorumla- 1 ay
Siz neden iş bulamadınız. İşkura başvurdunuz mu
Cevap sahibi1 ay@RisingKing işkurda temizlikten başka bir şey var mı ki?
Gizli Üye(30-35)1 ayDestek personeli bile olabilirsin bu arada işkura başvur
00 Yorumla
1 ayYabancı dil olmayınca artık çok çok zor maalesef:( diploma tek başına yeterli olmuyor
02 Yorumla
Soran1 ayaynende oyle bıktımkı gitmek ıstıyorum cok haksızlıga ugradım lanet dunyada:((
- 1 ay
Fransızca için size bir kanal önereyim kim öğrendiyse iş buldu ve aykut yavuz kanalın sahibi: kanal : aykut yavuz fransızca dersleri
İnstagram: aykutyavuzfransizca
1 ayMesleginizi soylerseniz ve yasadiginiz yer yardimci olma şansim yuksektir hele istanbuldaysaniz net yardimci olurum
00 YorumlaYıpratıcı olmalı peki bu süreçte başka bir işe yönelmeyi deneseniz size iyi geleceğine eminim.
00 Yorumla
1 ayKesin bide toksik bir ilişki geçmişin de vardır dimi
016 Yorumla
Soran1 ayEvet oadam Allah'ın cesazı hayatımı bıtrdı
- 1 ay
Jyjyjy znegin bir adam bul evlen yok mu öyle güven verecek biri kim bakıyor sana nasıl geciniyorsun
Soran1 ayAnnemle oturuyorum
- 1 ay
Yok bu temiz erkek sana göre
Soran1 ayAramıyorumkı bir kere guvenım kırıldı sekrr
Soran1 ayTlıh gulecekte ben gorecem ,,,
- 1 ay
Sence ne düşünüyorsun erkekler hakkında nasıl çoğu peki
Soran1 ayBırnkısı tanıdım 13 yılımı yedı
Soran1 ayBencıl narsısttler
- 1 ay
Hadi ya anladım ne diyim bu toksik memleketin toksin insanları işte
Soran1 ayEvet
- 1 ay
Allah yardımcın olsun böyle zamanda bide inşallah bir kapı açar hayırlı temiz
Soran1 ayAmin ıns cumlemızın Allah razı olsun şeker
- 1 ay
Inşallah ne demek bu hayatı az çok bilirim 46 yaşında olmasamda sjjsj
Soran1 aysagol allah heps senı guldursun
- 1 ay
Inşallah senide
1 ayHepimzi bunu yasiyoruz is bulmak cok zorlasti
08 Yorumla
Soran1 ayEvet ya sen gencsın
Soran1 ayBenim dallarım elimde kaldı
Soran1 ayAllah neden boyle cehheneme dondu bılmıyorum sebebını
- 1 ay
Ne mezunusun
Soran1 ayLise
- 1 ay
Aslinda senin daha cok bulman lazim ilginç
- 1 ay
Trollüyor inanmayın. 5 yıla en kötü 5 yıla işkur bile işbulur ki. İşkurada çoğu insan başvurur işsiz insan yani. A101- Bime filan istese girer trollüyor
- 1 ay
@RisingKing evett garip geldi bir de 13 sene
Ay böyle şeyler okudukça gördükçe hayata olan inancım iyice azalıyor ya
01 Yorumla
Soran1 ayallah korusun sen ıyı ol
nasıl bir iş arıyorsunuz da 13 yıldır iş bulamıyorsunuz
00 Yorumla
1 ayVallahi etik değerler içinde bir tavsiye vermekte güçlük çekiyorum hanımefendi.
00 YorumlaNe iş üzerine çalışıyordunuz. Daha önceden uzmanlık alanı neydi?
00 Yorumla
1 ayEğer çocuğun yoksa hala bir şansın var dene :D durma
00 YorumlaBireysel yeteneklerini kullanabilirsin
12 Yorumla
Soran1 aynasıl mesala
Vazgeçmek yok aramaya devam.
12 Yorumla
Soran1 ayTeskler sagol
1 ayŞöyle hayırlısıyla bi eversek seni
22 Yorumla- 1 ay
46 yaşında kim evlenecek kanka evde kalmış
- 1 ay
Bu yaştan sonra anne olamaz. Annelik sorun değil herkes anne olacak diye de bir şey yok da. Kadın için 37 son bence evlilik için. Ondan sonra artık evlense de yani gençken gibi olmaz. Erkek içinde 38-39 son evlilik için bence
Eğitim & Kariyer konusunda 323 cevap paylaştı. Kendiniz bi iş kursanız ?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayHiç bir şey sana iyi gelmiyor çocuklar hayvanlar seni mutlu etmiyor bu durumdas 46 yaşta az değil sanırım bekarsın hiç evlenmedin de
01 Yorumla
Cevap sahibi1 ayYani sen kendini ifade de edemiyorsun dalga geçtiğim yok tesettürlü müsüm
- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar