24 yaşında asosyal ve vasıfsız bir insanım devamlı çalışıyorum ama kendimi hiç geliştriemiyorum ne yapmam gerekiyor?

hiç sevgilim bile olmadı internet üzerinde tanışıp geçici flört ettiklerim oldu meslek olarak 10-15 işyerinde çalıştım kasiyerlik-kuryelik-garson-baskı vs vs en son şu an depoda calısıyorum maaşım haftalık 5000 ama çalıştığım yer afgan suriyeli falan kaynıyor ama parası iyi hamallık amelelik işi ama maaşı iyi borcum falanda var ne yapmam gerekiyor cidden bi kızla tanışsam bana ne işle uğraşıyorsun diye sorsa söylemeye çekinirim genelde hoşlandığım kızlar statü olarak benden cok yüksek oluyor benle denk olanlarda genelde evli oluyorlar eğitim olarak çok düşük seviyedeyim ya liseyi açıktan bitirdim ders falan çalışamıyorum çünkü anlamıyorum bi yandan aşk hayatınada geç kaldım düşünüyorum ya insanın bare bi ilki olur sevgili olur sevilir bilmiyorum hiç kafam karma karışık tipsiz bir insanda değilim beni çok yakışıklı çok tatlı bulan insanlar oluyor ama sosyal fobi ve çekingenlik var işte ayıryetteen para sıkıntımda var yani aslında para kazanıyorumda gidiyor yani biryerlere borçlara olsun başka yerlere olsun okumadan meslek sahibi olmak istemiyorum çünkü cidden ne kadar aşşağı kültürlü cahil insanlar varsa onlarla beraber bende onlara benzedim gerçi o tiplerin bile aşk hayatı oldu kafayı yiyorum

24 yaşında asosyal ve vasıfsız bir insanım devamlı çalışıyorum ama kendimi hiç geliştriemiyorum ne yapmam gerekiyor?