Sizce işten çıkmalı mıyım, ne iş ilanında böyle bir şey yazıyordu ne de benim görev tanımımda var ve üstelik tüm günü tek eldivenle geçirmem istendi
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce işten çıkmalı mıyım, ne iş ilanında böyle bir şey yazıyordu ne de benim görev tanımımda var ve üstelik tüm günü tek eldivenle geçirmem istendi
Cevap
6Cevap
Mobbing sayılıyo bu. Kanıt topla ve ihtar çek. 6 ayı geçti mi çalışma süren?
yok maalesef 1 ay yeni doluyor aslında erkenden istifa edecektim ama beni alıştırmaya çalışıyorlardır diye kendimi oyaladım maalesef öyle değilmiş
Meslek ne
Diş asistanlığı
Sigorta falan şaapmamışlar. Bas istifayı
öyle yapacağım yarın gitmem bile arayıp dursunlar
artık mesleğin dahi olsa temizlik yapıyosun ztn paran iyiyse çıkma
asgari ücret
Sigorta bile başlatmamış daha kalsam kaç yazar içeride kalan maaşımı da vermezler zaten psikolojimi yıpratıyorum boşuna
Katılıyorum kesinlikle
Bulundugun bolgeyi temiz tutmak iyidir ama fazlasini yapma isin değil
fazlasını istiyor camları klozetleri silme toz alma süpürme ne ararsan
devlettemisin ozeldemi?
Özel maalesef
yani sana kalmış paraya ihtiyacın varsa disini sık
Yok da psikolojim kötü etkilendi Sigorta bile başlatmamış daha içeride kalan maaşımı da vermezler zaten psikolojimi yıpratıyorum boşuna
istifa et
öyle yapıcam galiba
neden temizlik işçileri yokmu
Yok kliniktekilere yaptırıyorlarmış ama beni günah keçisi belledi sanırım makina yer silme sterilizasyon cam silme toz alma klozet temizletme yaptırdı
konuşsaydin keşke
gerekirse konuşurum ama değişeceklerini sanmıyorum çıksam paramı da vermeyecek belli
ne degisik bi yer ya sinir oldum
bende gerçekten başta bu şekilde konuşmadılar konuşsalardı veya ilanda belirtselerdi başvurmazdım bile
demi bence idare et yeni işini garantileyince çık burdan
yok idare edilmez çıkıcam direkt
ihtiyacin yoksa çık tabi. yani temizliği geçtim baştan konuşulmayan şeyi yaptirmaları zaten güven kırıcı
Çık çabuk
Hayır asla
neden
Başına bi kaza geldiğinde sen suçlu olacaksın
Haklısın zaten sterilizasyon sıfır hastalar hepatit mi kapar cart curt kimsenin umrunda değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum gerçekten çok düşündürücü ve yıpratıcı olabilir. 😔 Görev tanımının dışında işler yaptırılması, hele ki hijyen kurallarına aykırı şekilde tek eldivenle tüm gün çalışmak sağlığın için büyük risk. İşinden soğumana neden olabilecek böyle bir ortamda kalmak yerine, öncelikle haklarını araştırmanı ve gerekirse yetkililerle konuşmanı öneririm. Unutma, senin sağlığın ve ruh halin her şeyden önemli. Belki de yeni bir kapı açmanın zamanı gelmiştir. ✨ Kendine en iyi gelecek kararı sen vereceksin. Bu süreçte kendine güven ve cesur ol! 💖