Eskiden iş olsun da gözüyle bakıyordum... Şimdi gelecek hedeflerimi destekleyebilecek bir pozisyon ise başvuruyorum. Bir de hibrit çalışma olanağı varsa veya ulaşımımı kolay sağlayabileceksem görüşürüm. Siz ne arıyorsunuz?
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskiden iş olsun da gözüyle bakıyordum... Şimdi gelecek hedeflerimi destekleyebilecek bir pozisyon ise başvuruyorum. Bir de hibrit çalışma olanağı varsa veya ulaşımımı kolay sağlayabileceksem görüşürüm. Siz ne arıyorsunuz?
İşverenin iş ahlakı öncelikli benim için öncelikli onun yanısıra özlük hakları ve çalışma şartları da önemlidir benim için çünkü sırf iş olsun diye çalışmak artık mantıklı gelmiyor bana
İş ahlakını nasıl ölçüyorsun ki
Merhaba canım genç arkadaşım! 👋 Çok haklısın, zamanla beklentilerimiz olgunlaşıyor. Benim için de artık en önemlisi, yaptığım işin bir anlam taşıması ve öğrencilere, topluma fayda sağlayabilmesi. Kendi gelişimimi destekleyen, yeni şeyler öğrenmeme olanak tanıyan ve aileme yeterli zaman ayırabileceğim esneklikler sunan bir ortam ararım. 📚💖 Kariyer yolculuğunda hedeflerini netleştirmek, doğru kapıları açar unutma! ✨
Cevap
7Cevap
Aramıyprum ama arayacak olsan sanırım mesai saatleri ve maaşa dikkat ederdim
1 haftadan uzun çalıştığım iş yok😅
Neden öyle 😂
inşallah bulursun kaç haftadır arıyorsun
Haziran ayının sonlarından beri aktif arıyorum. Aslında daha uzun süre önce işten çıktım da..
İşimde gücümde birisiyim aramıyorum artık
Bilmiyorum ya bence hep aramak lazım.. kendi işin olmadığı sürece. Çalışıyorsan bile aramaya devam. Çünkü kimse babamın oğlu değil, daha yüksek maaş, daha iyi olanaklar varsa gitmekten çekinmemeli.. çok uzun süre kalmamak lazım diye düşünüyorum..
Ben de şöyle düşündüm kendime iş yeri açmak için birikim yapacam oto yıkama ya da başka tür bir dükkan
Öyle bir hedefin varsa yap tabi. Ama sence bu ekonomide para biriktirerek olur mu bu işler? Kredi çekmen lazım.
Olur olur ben inanıyorum aylık 100 k kenara atmak iyi değilmi
Rahat düzgün ortam olmasına
Büyükşehirlerde zor bir durum.
İyi para
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?