parasına mi bakarsınız yoksa çalışma saatine mi, size sunduğu imkanlar evinize yakınlığı yükselmek icim merdiven olmasi

parasına mi bakarsınız yoksa çalışma saatine mi, size sunduğu imkanlar evinize yakınlığı yükselmek icim merdiven olmasi

Hepsine bakarım; Maaş, çalışma saatleri, çalışacağım ortam, mesafe. İlk maaşına bakarım uygunsa çalışacağım ortama bakarım oda uygunsa çalışma saatlerine bakarım en son mesafeye bakarım mesafe bi şekilde idare edilir en önemlisi bence çalışma ortamı bu güzel değilse hiç birinin önemi yok
İlk başta en önemlisi bana uygunluğuna ardından parasına ve çalışma saatlerine bakarım en sonunda ise işverenin davranış ve haraketlerini gözlemler rahatsız hissetmezsem o işte çalışırım
Kafam rahat etmeli stres sıkıntı kavga gürültüden uzak olucak. Her sabah severek gıtmeyecegım işten aldığım para benı mutlu etmez.
azıcık aşım ağrısız başım
En iyisi ablacığım Neredesin sen Kaç günden beri yoksun
İşdegişikliği taşınma telaşı felan vardı. Tatlı telaşeler 💋💋
Aman iyi olda baska/birsey olmasin ozledim merak ettim seni:))
İş seçerken dikkat edeceğin şeyler kişisel önceliklerine ve yaşam standartlarına bağlı 💼. Bazılarımız için para öncelikli olsa da, işin seni ne kadar mutlu ettiği, çalışma saatlerinin yaşam kaliteni etkileyip etkilemediği de bir o kadar önemli. Gelişim fırsatları ve kariyer basamaklarını çıkıp çıkamayacağın da önemli bir kriter olabilir 🪜. Ayrıca evine yakınlık zaman ve enerji tasarrufu açısından değerlendirilmeli. Senin için optimal bir denge yakalamaya çalış. Unutma, iş hayatın hayatını domine etmemeli, ona uyum göstermeli 🌟.
Cevap
5Cevap
Vardiyalı olmaması, maaş, hafta sonu tatili ve ek imkanları cazip olması
Aynen ben:))
İşlerine gelirse şartlarım bunlar 😂
Bir daha mı geleceğiz dünyaya
sadece hobi gibi yapacağım iş olsun istedim ve öyle oldu zaten öteki türlüsü mesai kavramı bana zor..
Mesai arkadaşlarımın profiline sonuçta birlikte zaman geçireceğim en önemlisi bu mantal olmadan paranın önemi yok.
Çalışma saatlerine, çalışma ortamına ve maaşına bakarım.
çalışma koşulları eve yakınlığı ücreti
Çalışan kişilerin ortamına
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?