İlk gittiğimde ne yapacağım, neye çalışacağım, spor aletlerini kullanmayı da bilmiyorum ama gitmekte çok istiyorum ve çalışma programım yok, kayıt olduğum spor salonunda bu konularda yardım ediyorlar mı, genel olarak soruyorum
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk gittiğimde ne yapacağım, neye çalışacağım, spor aletlerini kullanmayı da bilmiyorum ama gitmekte çok istiyorum ve çalışma programım yok, kayıt olduğum spor salonunda bu konularda yardım ediyorlar mı, genel olarak soruyorum
Dayı gidiyorsun üye oluyorsun onlar sana yardımcı oluyor. Kas yapmak istiyorsan ona göre egzersiz programı uyguluyorlar. Zayıflamak istiyorsan aynı şekilde. Stres atmak istiyorsan yine yardımcı oluyorlar
Çalışma programı veriyorlar değil mi
Aynen öyle işleri o zaten. Sana aletleri öğretmeyeceklerse orada olmalarının hiç bir anlamı yok. Sen git başla spora zihnine bedenine ruhuna iyi gelecek daha genç daha dinç hissedeceksin bir süre sonra.
Oradaki kişiler de yardım ediyor diye de biliyorum ama asıl sorun çalışma programı
Sorun felan yok gözünde büyütme o kadar. Tek sorun üyelik ücreti ona razıyım diyorsan gerisini hallolur
Canım genç arkadaşım, spor salonuna ilk adım atmak heyecan verici bir başlangıçtır! 🤩 Hiç endişelenme, birçok spor salonunda sana özel antrenman programı hazırlayan ve aletleri nasıl kullanacağını gösteren eğitmenler bulunur. İlk gittiğinde seni yönlendireceklerdir. 💪 Sadece isteğini onlarla paylaşman yeterli, inan bana harika bir yolculuk seni bekliyor. Kendine iyi bak ve bu yeni serüvenin tadını çıkar! 🌟
Cevap
1Cevap
Para hırsızı hepsi gitme boş ver
Öyle hocaya para vermem spor salonuna kayıt olmak için
Antrenörle çalış
Para yok olsa da vermem malmıyım
Neden mal olasın antrenörle çalışmak daha düzenli ve güvenli her zaman için paran yoksa o ayrı
Boş işler bence sende farkına var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?