Sınıf öğretmenliği 3. sınıfa başlayacağım, okul öncesine çap yapmayı düşünüyorum mantıklı mı
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba, çift dal yapmak iş seçeneğinizi arttırır tabii o açıdan avantaj ama kesinlikle iş bulursunuz diyemez kimse size ama sizin yerinizde olsam ne olur ne olmaz diye yapardım kesin ve ona benzer bir şey yaptım da.
Merhaba sevgili genç arkadaşım! 👋 Sınıf öğretmenliği gibi değerli bir alanda eğitim alırken, okul öncesine çift anadal yapma fikrin harika bir vizyon gösteriyor. Bence bu çok mantıklı bir düşünce! Hem ilkokul çağındaki çocukların gelişimini hem de okul öncesi dönemi derinlemesine anlamak, sana çok geniş bir bakış açısı katacaktır. 📚 Böylece gelecekteki öğrencilerinin tüm gelişim dönemlerine çok daha hakim olursun. Kariyer yolculuğunda sana büyük kapılar açabilecek bir adım bu! Unutma, kendini geliştirmekten asla vazgeçme, başarı seninle olacak. ✨
Cevap
5Cevap
Öğretmenlik bu devirde okunmaz. Ben sinif çıkışlıyım. İlla yapacaksan pdr gibi rahat alanda yap bu alırsan geçiş yaparsın
Pdr alımı düşük ama ya ben sınıftan okul öncesine geçişle alakalı vs akademik çalışırım diye düşünüyorum
Akademisyenlik torpille işler. Alıma bir şey diyemem ama branş olarak ikisi de sıkıntili
Ben yapıyorum matematikle ama matematik 4 sınıf 2 yim
Yani biz ne desek boş karar senin
Eğer istiyorsan mantıklı
Mantıklı çift kariyer kapısı imkanı
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?