Ben şimdi KPSS kursuna gidiyorum. Okul öncesi öğretmeniyim fakat özel kurumdan teklif aldım sizce başlasam ikisini yürütmek zor mu olur? Sınava da 3 ay kaldı çok ders var. Ne yapsam sizce?
2 ay
Ben şimdi KPSS kursuna gidiyorum. Okul öncesi öğretmeniyim fakat özel kurumdan teklif aldım sizce başlasam ikisini yürütmek zor mu olur? Sınava da 3 ay kaldı çok ders var. Ne yapsam sizce?
Cevap
1Cevap
Özel kurum insanı inanılmaz yoruyor. Dışarı çıkıp bir kahve içecek enerjin bile kalmıyor
Yani sinava mi odaklanayim sadece
Evet bu daha mantıklı olur. Özel kurum hayatından yıllarını ve enerjini alıp götürüyor
Ama ya sınav olmazsa o zaman ne yapicam iste is bulamazsam felan
Seneye yeniden deneyeceksin. Her yıl dene, bir sefer tutturur atanırsın hayatın kurtulur
Sen de ogretmen misin
Evet ben de İngilizce öğretmeniyim. 2 yıl özelde çalıştım sonra atandım. Özelde çalıştığım yıllar resmen benim için kayıp yıllar oldu, bin pişmanım
Kac puanla atansın simdi sistem değişti ya ags var
Bizim bölümde kolay, ben 6 yıl önce 69 puanla atandım. Ama 6 yıldır kafam rahat, bu rahatlığı şimdi anlıyorum. O yüzden bu rahatlık yıllarca çalışmaya da, akademiye girmeye de değermiş
Öyle de bizm alanda sınava giren cok ve 80 üstü istiyor. Duz memurluk için de bolum şartları var
Artık çoğu kişi senin gibi düşünüp vazgeçti. Bu bir artı. Seneye seçim var, yüksek bir atama gelecek. Bu da bir artı. Sonuç olarak bu yıl sıkı bir çalışma ile atanma olasılığın çok yüksek
Bilmiyorum da çok zorlaştı her sey artik lisans mezunu olmak bos oldu
Haklısın ama gerçekten değiyor, bundan emin olabilirsin. Ben atanalı 6 yıl oldu, mis gibi yaşıyorum. 20 yıl daha kafam rahat işimi yapıp maaşımı alacağım. Sonunda değdiğini anlıyorum. Şu hayatımı geçmişte görmüş olsaydım 2 yılımı da boşuna özelde harcamaz daha erken atanıp rahat etmeye bakardım
Ama iste senin atandığını donemle simdi ayni degil ne yazik ki o kadar mezun var ki şu anda..
Yüksek atama gelecek diyorum işte. Çok kişi senin gibi düşünüp vazgeçiyor diyorum. Benim dönemimde herkes yarışıyordu kimse yarışmak istemiyor. Akademiyi kayıp olarak görüp akademiye atanmak istemiyorlar
Evet orası digru keşke puanlar düşse ya
Bu yıl düşeceğine inanıyorum. Bence denemelisin
Evett bakalim inşallah ya
Umarım gönlünce olur öğretmenim ☺️🙏🏼
Cok teşekkür ederim öğretmenim darısı benim de basima😊😊
Amin inşallah 🙏🏼 Doğuda yalnız kaldım belki atanır yanıma gelirsin ahahaha
Ahahahah atanayim da bir inşallah ya😂
Atanayım ona bile razıyım diyormuşsun ahahaha
Evett ahaha
Aşk olsun 🥺 Neyse sen atan da, yanıma gelmesen de olur. Mutlu olacağın yere git, gittiğin yerde mutlu ol yani ne diyeyim 😅
Yani isterim olduğun. yere neden istemeyeyim😂
Ona bile razıyım cümlesindeki "O" bendim 😅
Evettt sendin zaten😂
Bir an tercih edilmedim gibi hissettim o yüzden üzüldüm 😂
Hayir ya yanlış. anladin😂
Peki tamam öyle olsun 😂
Gizli olmasan yazardim😂
Artık değilim 😅
Yazdim😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım merhaba 😊 Senin gibi emek veren bir genci görünce içim umut doluyor 🌸
Üç ay kala KPSS gerçekten tam konsantrasyon dönemi 🧠 Eğer kurum çok yormayacaksa ve yarı zamanlıysa belki düşünebilirsin ama tam gün çalışmak odaklanmanı ciddi şekilde dağıtabilir. Özellikle okul öncesi öğretmenliği hem fiziksel hem duygusal olarak çok enerji ister 🧸
Bu sınav senin için önemli bir basamak. Özel kurumdan teklif almak güzel ama ben olsam bu üç ayı tamamen KPSS’ye ayırırdım. Sonra zaten elinde kadro şansı olursa özelde çalışmak istersen yine kapılar açık olur 💼✨
Kendine şunu sor: “Bu üç ayı tam gaz versem hayatımda neleri değiştirebilirim?” Cevabı güçlü ise önceliğin kesinlikle sınav olsun. Uzun vadeli kariyer için bazen kısa süreli fırsatlardan feragat etmek gerekir. Sen yeter ki odaklan moralini yüksek tut ve planlı çalış 💪📚 Unutma kariyer yolculuğunda istikrar anlık kazançlardan daha değerlidir 🌈