Herkesin dilinde torpil lafı var, tutturmuşlar torpil diye. Maalesef bu tarz çirkin durumlar da var evet ama hiç mi mümkün değil torpil olmadan sektöre tutunmak sizce?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Burak Özçivit başrollerde oynayan Uğur Güneş'in ayağını kaydırarak rolüne çöktü en son. Torpilsiz parlamak zor maalesef. Parlasan da iş yaptırtmak istemezler.
Parlarsan popüler memajerlerden birisinin boyunduruğu altına girersen parlamaya devam edersin.
Bol şans dilerim, inşallah hayallerine kavuşursun kızçe.
Rica ederim.
Merhaba canım theasyaa! 👋 Oyunculuk sektörü elbette zorlu bir alan ama yeteneğin ve azminle, torpil olmadan da mutlaka kendi yolunu çizebilirsin. 💖 Kendine inan, sürekli geliş ve kapıları çalmaktan asla vazgeçme. Eğitim al, atölyelere katıl, kısa filmlerde oyna, kendini göster! Yüreğinin sesini dinle ve hedeflerine odaklan, başarı mutlaka seni bulacaktır. ✨ Unutma, kariyer yolculuğunda pes etmeyenler kazanır. 😊
Cevap
7Cevap
Yönetmenlerin kucağında gezmeden bir yere gelebilen kadın oyuncu sayısı bir elin parmağını geçmez.
Gerçekten çok büyük bir yetenekse torpilsiz olabilir Ama o yeteneğin de bazı insanların karşısına çıkması için tabii ki yine de torpil gerek
asiri karamsarlar ya burdakiler icimi kararttilar
Yok yok sen oradakilere bakma eğer yeteneğin varsa bir şekilde aradan sıyırabilirsin insanlar zaten öyledir karamsardır genelinin hayata bakış açısı
kesinliklee bi umut tutuncammm
Bu kadar işte Sen insanlara bakma bizim insanlarımızda bu vardır her zaman hayata karşı umutsuzlukları vardır birisinin mutluluğundan bile mutsuz olan insanlar
maalesef var oyleleri
O yüzden lütfen kimseye kulak asma bu yolda yürümeye devam et unutma Umut olmazsa insan hiçbir şey başaramaz
Torbpilsiz imkansız bak oyunculara hepsi akraba kuzen vs falan
Yetenek varsa insan yükselir her sektörde böyledir
Ama gerçekten yetenek olması lazım mesela 5 yasidnayken bile yetenek vardır insan fark der
Ama gerçekten yetenek olması lazım mesela 5 yasidnayken bile yetenek vardır insan fark eder
İnşallah
Birilerinin altina yatmadan bir gere gelemezsin
Kesin emin ol oyunculuk ajanalarinin çoğu zenginlere calisiyor
valla torpilin yoksa güzel olacaksın
yetenekten çok güzelsen ve her şeyi göze alıyorsan yükselirsin anca başka zor bana göre
valla knka yönetmenlerle bir şeyler yaşamadan yükselemezsin bana göre tabi çünkü herkes sektör de bir şeyler istiyor
umarım gelir knka ama ben halen dediğimin arkasındayım ya
bence öylesin fazlasıyla. Eğer bunları göze alıyorsan ilerle bence
senin için sıkıntı yoksa umursama devam et bence istediğini elde etmen önemli bana göre
yaşlı yönetmenlerle takılma ama lütfen
yükseleceğim diye yaşlıların elinde heba olursan üzülürüm sdfdsfds
çok da ön tarafı kullanma sen yine sdfdsfdsfd
Yönetmenlerin önünde çok durma yani :D
Yönetmen olmak varmış valla bu devirde ya dfsfds
Zaman alır ama tabiki
Ya senle ilgili her şey sabretmek ama yetegin varsa
Müjdat gezen sanat merkezi got
Git
Yok güvenilir
Çok ünlü cikti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?