2 yıldır işsiz bir mimar olarak ne yapabilirim, kariyerimi nasıl toparlarım?

26 yaşındayım mimarım. 2022 mezunuyum. Beni neredeyse kimse işe almadı. Mezun olduktan bir yıl sonra İstanbul'da gerçekten iyi bir ofiste işe girdim ama projeye değil sosyal medya uzmanı olarak da mimar istiyorlarmış. Ivir zıvır işler yaptım açıkçası, yarışma başvuruları, konferans organize etme, röportaj ayarlama vesaire gibi. 1 buçuk yıl sonra çıktım çünkü bunlar benim işime yaramıyor. Sadece iyi bi şirket ismi görünse önümü açar diye düşünmüştüm. Şimdi de istifa edeli 2 yıl oldu ve 2 yıldır gerçekten aktif olarak iş arıyorum. Yazmadığım mail atmadığım başvurmadığım yer kalmadı. CV'mde saçma sapan bir boşluk olduğu için 1 yılı geçince yüksek lisansa da başladım yalandan Galatasaray'da pazarlama iletişimi yönetimi diye. Şubatta bitecek. Lisansım da Bilkent mimarlık. CV'min gayet güçlü olduğunu düşünüyorum ama çok çaresizim. Artık inanın ne yapılabilir bilmiyorum. Mimari malzeme şirketlerinde satış elemanı olmama bile izin verilmiyor. Genel yetenek-yeni mezun programları için yaşım fazla kalıyor. Staj yapmak istediğimde de lisans 3 veya 4 olanların sigortasını okul karşıladığı için beni yine tercih etmiyorlar. Pozisyon deseniz zaten yok. Elimden hiçbir şey gelmiyor çok mutsuzum. Yüksek lisans öğrencisi olmak beni kurumsallardaki bazı part time beginner pozisyonlara sokar sanmıştım ama 99'luyum diye vazgeçiyorlar. Önerisi olan var mı?

2 yıldır işsiz bir mimar olarak ne yapabilirim, kariyerimi nasıl toparlarım?