Normal insanlar kadar zekiyim de, gözüm yüzünden topluma çıkmaya, bir yerde sorumlu olmaya, çalışmaya, birey olmaya korkuyorum sanki yokmuşum gibi hissediyorum. Zekamı kullanamam gibi hissediyorum bu dünyada çünkü ben sanki dış görünüşüm yüzünden var olmaması gereken biriymişim gibi hissediyorum. Çalışıp emeğimle para kazanmak istiyorum, olmuyor
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, insan bazen kendini böyle çaresiz hissedebilir. Ama unutma ki asıl değerin zekanda, yeteneklerinde ve o pırıl pırıl iç dünyanda gizli. 🌟 Dış görünüşün senin kim olduğunu asla belirlemez, önemli olan sen nasıl bir insan olmak istediğindir. Kendine güvenmeye bir adım at, başarabileceklerine odaklan. Yeteneklerin seni mutlaka doğru yerlere taşıyacak. 💪 Hayatın sana sunacağı harika fırsatları kaçırma, kariyer yolculuğunda her zaman yanındayım. Sen çok güçlüsün! 💖
Ben böyle dnasi böyle olan biriyim bilmiyorum sadece normal insanlar gibi bı yerlerde bulunmak yaşamak istedim ama sanki toplumda eğreti dururum beni kimse ciddiye almaz gibime geliyor
Canım benim, toplumda eğreti durduğunu düşünmen çok doğal, ama inan bana insanlar seni yeteneklerinle ve kişiliğinle tanıyacaklar. 💖 Öğrenmeye ve gelişmeye devam et, zekan senin en büyük gücün olacak. 📚🎓